Dodaj do ulubionych

Chmieleniec

IP: *.autocom.pl 24.08.04, 08:23
ja wciaz szukam miejsca do zamieszkania i chcialabym dowiedziec sie czegos o
blokach przy ul. Chmieleniec. prosze o jakies info jak sie tam mieszka?
Obserwuj wątek
    • rozdzinski_janusz Re: Chmieleniec 16.12.04, 23:44
      mieszka sie naprawde fajnie , minus to brak parkingów i kłopoty z zaparkowaniem.
      • Gość: Krysia spokojna okolica-mieszkanka nieczego sobie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 17.12.04, 08:31
        brak parkingów to prawdziwa zmora, ostatnio jakiś bęcwał uszkodził mi ciężarówką
        nowe auto które zaparkowałam na parkingu (nie na chodniku jak na złość)
        zwróć też uwagę na widoki z okna, serdecznie odradzam budowy nowych bloków bo
        strasznie hałasują (młoty pneumatyczne, wiertary to codzienność), drą się nie
        zwracając uwagi na to, że może ktoś ma małe dziecko, które właśnie śpi. Plusem
        są dość dobrze izolujące hałas okna, jednak latem miałam problem. No i brak
        wind-to chyba njawiększy minus. Jeśli masz małe dziecko albo zamierzasz mieć kup
        max II piętro, ja mieszkam na III a klatka jest tak zaprojektowana że czuję sie
        jakbym na V wchodziła. Ostatnio zajęto się trawnikami, posadzii drzewka, plac
        zabaw dla dzieci tez jest,sklep. Jeszcze jedno- często szczególnie latem
        delikatnie mówiąc czuć stadninę koni, mam widok na lasek ale czasami nie da się
        posiedzieć na balkonie. Moi sąsiedzi to lubią, mówią że swojski zapach (hi hi)
        Ogólnie polecem, jestem bardzo wymagająca a to mieszkanie jest jednym z
        niewielu, na które za bardzo nie narzekam.
        • Gość: z chmieleńca w sumie ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:12
          Generalnie ciasna zabudowa, mnie to nie przeszkadza, bo mam okna na stadninę i
          staw, widok super, odgłosy też kaczki, zaby, łabędzie ;) - no chyba że do
          przyszłego roku ktoś zeżre :))
          Na spacery spokojnie mozna dotrzeć z dzieckiem do KKJtu -jest parki i łąki,
          zimą górka ...Zapach - he he, myslę że jak się ma do czynienia ze smrodem
          spoconych ludzi w MPK czy spaliń na ulicach to to co zawieje czasami od
          stadniny to naprawde luuuzik :)))
          Parkowanie faktycznie nieprzyjemne, ale jakoś parkujemy :) mozna kupić miejca
          postojowe pod blokami..u mnie w bloku jest wózkownia, wiec 3 pietro jest ok,
          sklep tez jest w pożo, ceny bez szaleństw. Ma być apteka,poczta i kwiaciarnia i
          chyba zabka jeszcze w lokalach BRE
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka