Gość: mona liza IP: *.autocom.pl 24.08.04, 08:23 ja wciaz szukam miejsca do zamieszkania i chcialabym dowiedziec sie czegos o blokach przy ul. Chmieleniec. prosze o jakies info jak sie tam mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozdzinski_janusz Re: Chmieleniec 16.12.04, 23:44 mieszka sie naprawde fajnie , minus to brak parkingów i kłopoty z zaparkowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia spokojna okolica-mieszkanka nieczego sobie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 17.12.04, 08:31 brak parkingów to prawdziwa zmora, ostatnio jakiś bęcwał uszkodził mi ciężarówką nowe auto które zaparkowałam na parkingu (nie na chodniku jak na złość) zwróć też uwagę na widoki z okna, serdecznie odradzam budowy nowych bloków bo strasznie hałasują (młoty pneumatyczne, wiertary to codzienność), drą się nie zwracając uwagi na to, że może ktoś ma małe dziecko, które właśnie śpi. Plusem są dość dobrze izolujące hałas okna, jednak latem miałam problem. No i brak wind-to chyba njawiększy minus. Jeśli masz małe dziecko albo zamierzasz mieć kup max II piętro, ja mieszkam na III a klatka jest tak zaprojektowana że czuję sie jakbym na V wchodziła. Ostatnio zajęto się trawnikami, posadzii drzewka, plac zabaw dla dzieci tez jest,sklep. Jeszcze jedno- często szczególnie latem delikatnie mówiąc czuć stadninę koni, mam widok na lasek ale czasami nie da się posiedzieć na balkonie. Moi sąsiedzi to lubią, mówią że swojski zapach (hi hi) Ogólnie polecem, jestem bardzo wymagająca a to mieszkanie jest jednym z niewielu, na które za bardzo nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z chmieleńca w sumie ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:12 Generalnie ciasna zabudowa, mnie to nie przeszkadza, bo mam okna na stadninę i staw, widok super, odgłosy też kaczki, zaby, łabędzie ;) - no chyba że do przyszłego roku ktoś zeżre :)) Na spacery spokojnie mozna dotrzeć z dzieckiem do KKJtu -jest parki i łąki, zimą górka ...Zapach - he he, myslę że jak się ma do czynienia ze smrodem spoconych ludzi w MPK czy spaliń na ulicach to to co zawieje czasami od stadniny to naprawde luuuzik :))) Parkowanie faktycznie nieprzyjemne, ale jakoś parkujemy :) mozna kupić miejca postojowe pod blokami..u mnie w bloku jest wózkownia, wiec 3 pietro jest ok, sklep tez jest w pożo, ceny bez szaleństw. Ma być apteka,poczta i kwiaciarnia i chyba zabka jeszcze w lokalach BRE pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś