herman.brunner 26.08.04, 13:43 sprawdz poczte i jesli jest potrzeba daj znac uklony h.b. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Herman- cudo jesteś!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 14:06 Herman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już zaczynałam wątpić w ludzi. Jeżeli możesz to jak najbardziej TAK:)))))))))))))))\ Jest tylko "mały" problem: 1. ciężkie (auto wytrzyma tylko do noszenia wrednie) 2. jak i gdzie dostarczyć? (nie mam auta:( ) :******* Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Herman- cudo jesteś!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 14:20 eeee, bez przesady.... reszta w mailu... uklony h.b. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Herman- cudo jesteś!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 14:38 herman.brunner napisał: > eeee, bez przesady.... Wyjątkowo poważnie piszę. Sam widziałeś w wątku założonym przez Sppu jakie tłumy były... Poza tym zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=15220454 > reszta w mailu... Odpisałam:D > uklony Serdeczne pozdrowienia > h.b. t.y ;* Odpowiedz Link Zgłoś