Dodaj do ulubionych

Obrzydliwie zesnobowany lokal

IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 01.09.04, 12:02
Który klub/dyskoteka w Krakowie podchodzi pod tę kategorię?
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 02.09.04, 10:55
      Stalowe Magnolie
      • Gość: greta Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:45
        ja tam lubie ten lokal..
        • Gość: camara Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:27
          zesnobowany?? powiem ci ktory lokal nie jest zesnobowany
          KAMELEON
          sadze ze w kameleonie sa spoko ludzie - zero snobow, kazdy moze przyjsc ubrany
          jak chce i nikt nie bedzie sie dziwil - poznasz wielu zakreconych ludzi i
          naprawde fajne laski, obyte w towarzystwie i wiedzace co dobre i mode

mysle ze ten lokal jest naprawde trendy, i czego nie mozna powiedziec o innych
          nie ma jakiejs durnej selekcji - no bo ja np ostatnio zostalam niewpuszczona do
          absurdu - taka dyskotek na grodzkiej - mimo posiadania najnoweszego modelu
          oldskulowej bluzy adidasa, buty marki puma i wyjsciowych spodni reebok - to
          samo powtorzylo sie w dyskotece o nazwie peweks, a przeciez skoro te dyskoteki
          graja muzyke techno to powinny sie liczyc z tym ze taki stroj jest nieodlacznie
          zwiazany a ta kultura

a w kameleonie nawet rekawiczki ci dadza przy wejsciu
          wiec jak chcesz przebywac w niezesnobowanym miejscu to polecam kameleon
          odezwij sie jeszcze to moze sie w nim jakos ustawimy

;););)
          • Gość: greta hmmm...nie dla mnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:58
            nie,nie,nie...
            • Gość: camara Re: hmmm...nie dla mnie.. IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:05
              greta pisalas ze lubisz magnolie - powiedz bylas moze wtdey gdy gral chris
              mouton - bo chce wiedziec jak wygladal powrot do klubowych imprez w magnoliach
              • Gość: greta Re: hmmm...nie dla mnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:26
                nie ,nie bylam, ale byli moi znajomi i mowili ze bylo swietnie..
          • Gość: clamaran Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 14:50
            Ty jestes jakis wariat!!!Gdzie w kameleonie obyte towarzystwo-tzn gdzie obyte?w
            osiedlowych klimatach?wtedy sie zgodze.Swietne towarzystwo-nacpane malolaty 14-
            15 lat oprocz tego zlot krakowskich dresow..no i muza rewelacja szkoda tylko ze
            nie ma nic wspolnego z prawdziwym techno.Ale juz ci wyjasniam dlaczego graja
            tam poprostu dicho takie jak w Jerzmanowicach Rabce itp.A to ze cie nie
            wpuscili do peweksu i absurdu swiadczy o tym ze nie wszedlbys do innych
            najlepszych lokali w miescie (ex cien prozak no bar frantic) z jednego tylko
            powodu moda na dres jest juz nieaktualna-Pozdrawiam.Nie bierz tych uwag do
            siebie ale serce mi sie kraje jak ktos pisze ze kameloen jest najlepszym klubem
            w Krakowie
          • Gość: normalny Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 15:09
            to ty zwykly dresiarz jestes, to co sie dziwisz, ze cie tylko do kameleona wpuszczaja, tacy jak ty
            powinni miec zakaz zblizania sie do centrum, a najlepiej opuszczania wlasnego osiedla
            • skot2 Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 04.09.04, 18:27
              Clamaran! Masz 100% racji. Pozdrawiam.
              • klymenystra bez poczucia humoru 05.09.04, 08:53
                przeciez dziewczyna wyraznie z ironia pisala...
                • Gość: camara Re: bez poczucia humoru IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:41
                  dzieki ;)
                  • cortezzo Re: bez poczucia humoru 06.09.04, 12:52
                    >>Stalowe Magnolie
                    greta>ja tam lubie ten lokal..

to ze jest zesnobowany (bo jest), nie znaczy ze nie mozna go lubic ;)

dodalbym jeszcze;

-PAPARAZZI, mimo, ze to knajpa a nie klub, ale mozna tam spotkac ludzi o chorym
                    podejsciu do zycia
                    -CIEN, a szczegolnie ichniejszy VIP-ROom

..no i niektorzy uwazaja, ze wypada bywac @PROSIAK, ale mnie akurat nie rzuca
                    sie to zbytnio w oczy.

camara>> a w kameleonie nawet rekawiczki ci dadza przy wejsciu
                    camara>> wiec jak chcesz przebywac w niezesnobowanym miejscu to polecam kameleon
                    camara>> odezwij sie jeszcze to moze sie w nim jakos ustawimy
                    camara>> ;););)

camara.. jestes moja nowa Idolkou ;)

camara>> powiedz bylas moze wtdey gdy gral chris mouton - bo chce
                    camara>> wiedziec jak wygladal powrot do klubowych imprez w magnoliach

CRIS, nie Chris ;)
                    rowniez nie bylem, ale jestem prawie pewny ze pomysl na nowo chwyci, bo do tej
                    pory lozkowe posiadowy byly po prostu nudnawe.
                    po promo-imprezie henessy'ego pare tygodni temu, gdy warszafka grala na
                    lozkach, doszli do wniosku, ze "wieczorki klubowe" w tych salach to jednak
                    doskonaly pomysl i -opieram sie na info sprzed 2 tygodni - bedzie to
                    kontynuowane.

..a tak w ogole, to moim skromnym zdaniem forumowicze zamiast dostrzec ironie
                    bijaca z Twojego posta to wyskoczyli z pyskiem. klemen-klemen topszz pisze ;D
                    • Gość: camara Re: bez poczucia humoru IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:02
                      cortezzo napisał:
                      > CRIS, nie Chris ;)
                      chrisy crisy krzysie baranay moutony , sisior wystarczy :D
    • Gość: camara Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:17
      a tak wogole to co do prozaka - w najnowszym numerze newsweeka jest ksiazeczka
      z rankingiem knajp itd w krk - zwroccie uwage na zdjecie z prozaka - jakby qrde
      nie bylo podpisane to w zyciu bym nie pomyslala ze to ten klub - i jak to
      odniesc to opowiesci o niemozliwie rygorystycznej selekcji bioracej pod uwage
      stroj??? ;d;d;d
      • cortezzo Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 09.09.04, 12:31
        co racja to racja, foto po protstu tragiczne i niespecjalnie zacheca do
        odwiedzin ;)

kris mutą ;D
        • Gość: lena Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:34
          a czy znajde to zdjecie w internecie(w newsweeku)????????? i jak tak to pod
          jakim tytulem...???????????????
          prosie o pomoc....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          :)))-chce je zobaczyc!!!!!!!!!!!!!!!1
          • cortezzo Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 09.09.04, 21:01
            raczej nie.

ale jak bardzo kcesz, to moge zeskanowac i wystawic gdzies na sieci ;D
            • Gość: greta ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:14
              i to bardzo....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              jak tylko mozesz i nie sprawi Ci to wwielkiego problemu- to ja jestem bardzo
              za....:))))))))))))))))))
              • Gość: lena Re: ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:01
                widze ze ktos rownie chce jak ja zobaczyc te zeskanowane zdjecia....
                tak, tak Cortezzoo..chcemy zobaczyc..:)))))))))))))
                • cortezzo Re: ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ 10.09.04, 21:05
                  www.cortezo.prv.pl/newsweek_presentta_el-prosiakko.jpg
                  :)
                  • Gość: clamaran Re: ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 21:19
                    to wyglada jak ( z calym szacunkiem dla osob na tym zdjeciu) potancowka w Dolce-
                    Vita :)))))
    • Gość: greta a kiedy powstanie nowy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:49
      lokal i jaki bedzie mial klimat, albojaka muzyka bedzie , no i oczywiscie kiedy-
      ????????????mozna to wiedziec??
      • cortezzo Re: a kiedy powstanie nowy.... 11.09.04, 16:25
        wierz mi, ze gdybym wiedzial na pewno, to bym powiedzial :(

klimat mniej wiecej mjutowy i prosiakowy (zaznaczam: z pierwszego pol roku
        dzialania).. no i w tym roku, mam nadzieje.

czyli jest szansa na wypelnienie luki na rynku, bo takiego klubu jak na razie
        nie ma :(
        • Gość: greta Re: a kiedy powstanie nowy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:12
          hmmm....szkoda...ale i tak dzieki Cortezzo...
          • Gość: camara a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:20
            no kto kto???
            • Gość: greta Re: a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:29
              na mnie nie licz!!!
              ale moze ktos sie pojawi chetny...
            • cortezzo Re: a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? 13.09.04, 21:27
              jak mas fefnaście lat i łykasz witamynki, to kaman! kaman! polatamy sobie mala!

:)
              • Gość: camara Re: a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:31
                wiedzialam ze moge na ciebie liczyc :*
                • Gość: didov Prozakom,cieniom, pewexom -NIE! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:54
                  wezcie, nie macie sie czym ekscytowac...odradzam wszystkim progi wyzej
                  wymienionych....dudnienie disca przerobionego na nowoczesniejsze brzmienia,
                  drgajaca mlodziez w obcislych bluzeczkach i tenisowkach z logo
                  adidasa,irokezy ,,neopunkow...Ludzie!:( to bylo dobre pare lat temu w
                  londynskich klubach.coz, polska nigdy nie przodowala na miedzynarodowej arenie.
                  Moge cos polecic pytajacej (zapomnialem nicka), ale nie polece.
                  Szukajcie a znajdziecie...
                  • cortezzo Re: Prozakom,cieniom, pewexom -NIE! 21.09.04, 19:46
                    didov>>
                    "dudnienie disca przerobionego na nowoczesniejsze brzmienia"

jesli takim jednym bzdurnym zdaniem okreslasz, to co tam graja, to proponuje,
                    zebys nie zabierala glosu w dyskusji. jestes niewiarygodna. ot co.

"drgajaca mlodziez w obcislych bluzeczkach i tenisowkach z logo
                    adidasa,irokezy ,,neopunkow"

caly czas jestem pelen podziwu dla ludzi, ktorzy oceniajac (czyt. krytykujac)
                    kluby, caly czas nawiazuja do pieknych ludzi, wylansowanych ciuchow i calej tej
                    otoczki.. tak dla Twojej informacji: nie wszystkim bywalcom takich lokali,
                    chodzi o pokazanie metek, niektorzy chodza tam dla MUZYKI.

"to bylo dobre pare lat temu w londynskich klubach."

co nie znaczy, ze nas, biednych, zacofanych i zahukanych polaczkow to nie moze
                    bawic, prawda? bo chyba nie insynuujesz, ze powinnismy trzymac sie aktualnych
                    wyspiarskich trendow i podazac za moda?

"Moge cos polecic pytajacej (zapomnialem nicka), ale nie polece. Szukajcie a
                    znajdziecie..."

bo ja jestem jedyna oswiecona osoba w tym miescie i tylko ja wiem, co jest dla
                    Was dobore... "wim, ale ni powim". ehh.

pozdrawiam.
                  • Gość: yennefer Re: Prozakom,cieniom, pewexom -NIE! IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:26
                    wiem..ale nie powiem

:D:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka