Gość: Krochmal IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 01.09.04, 12:02 Który klub/dyskoteka w Krakowie podchodzi pod tę kategorię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greta Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:45 ja tam lubie ten lokal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:27 zesnobowany?? powiem ci ktory lokal nie jest zesnobowany KAMELEON sadze ze w kameleonie sa spoko ludzie - zero snobow, kazdy moze przyjsc ubrany jak chce i nikt nie bedzie sie dziwil - poznasz wielu zakreconych ludzi i naprawde fajne laski, obyte w towarzystwie i wiedzace co dobre i mode mysle ze ten lokal jest naprawde trendy, i czego nie mozna powiedziec o innych nie ma jakiejs durnej selekcji - no bo ja np ostatnio zostalam niewpuszczona do absurdu - taka dyskotek na grodzkiej - mimo posiadania najnoweszego modelu oldskulowej bluzy adidasa, buty marki puma i wyjsciowych spodni reebok - to samo powtorzylo sie w dyskotece o nazwie peweks, a przeciez skoro te dyskoteki graja muzyke techno to powinny sie liczyc z tym ze taki stroj jest nieodlacznie zwiazany a ta kultura a w kameleonie nawet rekawiczki ci dadza przy wejsciu wiec jak chcesz przebywac w niezesnobowanym miejscu to polecam kameleon odezwij sie jeszcze to moze sie w nim jakos ustawimy ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta hmmm...nie dla mnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:58 nie,nie,nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara Re: hmmm...nie dla mnie.. IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:05 greta pisalas ze lubisz magnolie - powiedz bylas moze wtdey gdy gral chris mouton - bo chce wiedziec jak wygladal powrot do klubowych imprez w magnoliach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: hmmm...nie dla mnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:26 nie ,nie bylam, ale byli moi znajomi i mowili ze bylo swietnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clamaran Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 14:50 Ty jestes jakis wariat!!!Gdzie w kameleonie obyte towarzystwo-tzn gdzie obyte?w osiedlowych klimatach?wtedy sie zgodze.Swietne towarzystwo-nacpane malolaty 14- 15 lat oprocz tego zlot krakowskich dresow..no i muza rewelacja szkoda tylko ze nie ma nic wspolnego z prawdziwym techno.Ale juz ci wyjasniam dlaczego graja tam poprostu dicho takie jak w Jerzmanowicach Rabce itp.A to ze cie nie wpuscili do peweksu i absurdu swiadczy o tym ze nie wszedlbys do innych najlepszych lokali w miescie (ex cien prozak no bar frantic) z jednego tylko powodu moda na dres jest juz nieaktualna-Pozdrawiam.Nie bierz tych uwag do siebie ale serce mi sie kraje jak ktos pisze ze kameloen jest najlepszym klubem w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 15:09 to ty zwykly dresiarz jestes, to co sie dziwisz, ze cie tylko do kameleona wpuszczaja, tacy jak ty powinni miec zakaz zblizania sie do centrum, a najlepiej opuszczania wlasnego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
skot2 Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 04.09.04, 18:27 Clamaran! Masz 100% racji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra bez poczucia humoru 05.09.04, 08:53 przeciez dziewczyna wyraznie z ironia pisala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara Re: bez poczucia humoru IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:41 dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: bez poczucia humoru 06.09.04, 12:52 >>Stalowe Magnolie greta>ja tam lubie ten lokal.. to ze jest zesnobowany (bo jest), nie znaczy ze nie mozna go lubic ;) dodalbym jeszcze; -PAPARAZZI, mimo, ze to knajpa a nie klub, ale mozna tam spotkac ludzi o chorym podejsciu do zycia -CIEN, a szczegolnie ichniejszy VIP-ROom ..no i niektorzy uwazaja, ze wypada bywac @PROSIAK, ale mnie akurat nie rzuca sie to zbytnio w oczy. camara>> a w kameleonie nawet rekawiczki ci dadza przy wejsciu camara>> wiec jak chcesz przebywac w niezesnobowanym miejscu to polecam kameleon camara>> odezwij sie jeszcze to moze sie w nim jakos ustawimy camara>> ;););) camara.. jestes moja nowa Idolkou ;) camara>> powiedz bylas moze wtdey gdy gral chris mouton - bo chce camara>> wiedziec jak wygladal powrot do klubowych imprez w magnoliach CRIS, nie Chris ;) rowniez nie bylem, ale jestem prawie pewny ze pomysl na nowo chwyci, bo do tej pory lozkowe posiadowy byly po prostu nudnawe. po promo-imprezie henessy'ego pare tygodni temu, gdy warszafka grala na lozkach, doszli do wniosku, ze "wieczorki klubowe" w tych salach to jednak doskonaly pomysl i -opieram sie na info sprzed 2 tygodni - bedzie to kontynuowane. ..a tak w ogole, to moim skromnym zdaniem forumowicze zamiast dostrzec ironie bijaca z Twojego posta to wyskoczyli z pyskiem. klemen-klemen topszz pisze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara Re: bez poczucia humoru IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:02 cortezzo napisał: > CRIS, nie Chris ;) chrisy crisy krzysie baranay moutony , sisior wystarczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:17 a tak wogole to co do prozaka - w najnowszym numerze newsweeka jest ksiazeczka z rankingiem knajp itd w krk - zwroccie uwage na zdjecie z prozaka - jakby qrde nie bylo podpisane to w zyciu bym nie pomyslala ze to ten klub - i jak to odniesc to opowiesci o niemozliwie rygorystycznej selekcji bioracej pod uwage stroj??? ;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 09.09.04, 12:31 co racja to racja, foto po protstu tragiczne i niespecjalnie zacheca do odwiedzin ;) kris mutą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:34 a czy znajde to zdjecie w internecie(w newsweeku)????????? i jak tak to pod jakim tytulem...??????????????? prosie o pomoc....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))-chce je zobaczyc!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Obrzydliwie zesnobowany lokal 09.09.04, 21:01 raczej nie. ale jak bardzo kcesz, to moge zeskanowac i wystawic gdzies na sieci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:14 i to bardzo....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jak tylko mozesz i nie sprawi Ci to wwielkiego problemu- to ja jestem bardzo za....:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:01 widze ze ktos rownie chce jak ja zobaczyc te zeskanowane zdjecia.... tak, tak Cortezzoo..chcemy zobaczyc..:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ 10.09.04, 21:05 www.cortezo.prv.pl/newsweek_presentta_el-prosiakko.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clamaran Re: ooo..tak,tak bylabym szczesliwa........ IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 21:19 to wyglada jak ( z calym szacunkiem dla osob na tym zdjeciu) potancowka w Dolce- Vita :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta a kiedy powstanie nowy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:49 lokal i jaki bedzie mial klimat, albojaka muzyka bedzie , no i oczywiscie kiedy- ????????????mozna to wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: a kiedy powstanie nowy.... 11.09.04, 16:25 wierz mi, ze gdybym wiedzial na pewno, to bym powiedzial :( klimat mniej wiecej mjutowy i prosiakowy (zaznaczam: z pierwszego pol roku dzialania).. no i w tym roku, mam nadzieje. czyli jest szansa na wypelnienie luki na rynku, bo takiego klubu jak na razie nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a kiedy powstanie nowy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 22:12 hmmm....szkoda...ale i tak dzieki Cortezzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:20 no kto kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:29 na mnie nie licz!!! ale moze ktos sie pojawi chetny... Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? 13.09.04, 21:27 jak mas fefnaście lat i łykasz witamynki, to kaman! kaman! polatamy sobie mala! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camara Re: a kto sie ze mna ustawi w kameleonie? IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:31 wiedzialam ze moge na ciebie liczyc :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didov Prozakom,cieniom, pewexom -NIE! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:54 wezcie, nie macie sie czym ekscytowac...odradzam wszystkim progi wyzej wymienionych....dudnienie disca przerobionego na nowoczesniejsze brzmienia, drgajaca mlodziez w obcislych bluzeczkach i tenisowkach z logo adidasa,irokezy ,,neopunkow...Ludzie!:( to bylo dobre pare lat temu w londynskich klubach.coz, polska nigdy nie przodowala na miedzynarodowej arenie. Moge cos polecic pytajacej (zapomnialem nicka), ale nie polece. Szukajcie a znajdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Prozakom,cieniom, pewexom -NIE! 21.09.04, 19:46 didov>> "dudnienie disca przerobionego na nowoczesniejsze brzmienia" jesli takim jednym bzdurnym zdaniem okreslasz, to co tam graja, to proponuje, zebys nie zabierala glosu w dyskusji. jestes niewiarygodna. ot co. "drgajaca mlodziez w obcislych bluzeczkach i tenisowkach z logo adidasa,irokezy ,,neopunkow" caly czas jestem pelen podziwu dla ludzi, ktorzy oceniajac (czyt. krytykujac) kluby, caly czas nawiazuja do pieknych ludzi, wylansowanych ciuchow i calej tej otoczki.. tak dla Twojej informacji: nie wszystkim bywalcom takich lokali, chodzi o pokazanie metek, niektorzy chodza tam dla MUZYKI. "to bylo dobre pare lat temu w londynskich klubach." co nie znaczy, ze nas, biednych, zacofanych i zahukanych polaczkow to nie moze bawic, prawda? bo chyba nie insynuujesz, ze powinnismy trzymac sie aktualnych wyspiarskich trendow i podazac za moda? "Moge cos polecic pytajacej (zapomnialem nicka), ale nie polece. Szukajcie a znajdziecie..." bo ja jestem jedyna oswiecona osoba w tym miescie i tylko ja wiem, co jest dla Was dobore... "wim, ale ni powim". ehh. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennefer Re: Prozakom,cieniom, pewexom -NIE! IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:26 wiem..ale nie powiem :D:P Odpowiedz Link Zgłoś