Dodaj do ulubionych

CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!!

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 08:35
byłem wczoraj na piwie w pubie "U Louisa", o godz. 17.55, przy drzwiach wielki
plakat piwo w promocjo 4.90, do godz. 18.00.
zamawiam dwa piwa i pytam czy w promocji? a barmanka: oczy do góry, potem na
dół, rzuca kufel na bar i biegnie do koleżanki sprawdzić czy jej czasem nie
oszukuje, wraca za 20 sec. z informacją i z miną tak nieprzyjazną jakbym
przyszedł odbierać alimenty, albo coś takiego. - "tak jest promocja ale już
tylko piwa "lech". Udało mi sie wieć dostać dwa piwa w promocji, ale dziewuszka
zza baru wprowadziła tak okropną atmosferę, że chciałem wyjść.
Ludzie - kiedy w tym mieście właściciele pubów będą swoim pracownikom zapewniać
szkolenie albo przyjmować ludzi przygotowanych do pracy z ludźmi????

proponuję coś takiego: w jakim pubie udało sie komuś spotkać uśmiechniętą
barmankę albo barmana??? a w jakim pracują gbury?

pozdrawiam franek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Appi Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:16
      To jest bardzo czeste zjawisko. Kiedys siedzialem z dziewczyna w "ogrodku" przy
      Panaceum i obslugiwala nas dziewczyna tak obrazona na caly swiat , ze az sie
      nie dobrze robilo. Siksy zatrudniaja sie w lokalach, sa bardzo nie zadowolone z
      tej pracy i graja przed klientami rozkapryszone ksiezniczki. Nie wiem ...moze
      wlasciciele lokali nie wiedza , ze to odstrasza klientow? Ponadto wczoraj
      mialem nieprzyjemnosc poznac wyjatkowo chamska sprzedawczynie. W sklepie
      spozywczym nieopodal Mc Donald''sa na florianskiej odmowila podania mi coli bo
      stwierdzila ze powinienem pojsc do drugiej kasy ( ktora jest dwa metry dalej)
      gdzie akurat byla kolejka. Powiedziala to dodatkowo z takim wyrzutem ze
      podziekowalem jej bardzo i wyszedlem.
      • Gość: franek Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 15:17
        Byłem w Bastylii - na ul. Stolarskiej,

godz. ~16, blondynka za barem (!)
        może 5 osób przy stolikach na całej sali a na piwo czekać trzeba 15 min.
        podejście do baru kończy się głupim choć szczerym uśmiechem barmanki i prośbą o
        poczekanie przy stoliku "zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraz przyjdę";

następne 5 min., wypiłem, rachunek - pieniądze i....... zamiast lecieć
        przynieść mi resztę - patrzy na mnie wymusząją napiwek (nic z tego) oczy do
        góry ale przyniosła 1 PLN.

jejku - be idiotki za barem mają ołów w dupie i zero oleju w głowie, jak one
        dostały te pracę??????????/

• Gość: Barpapa Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.chello.pl 24.08.01, 20:48
          Bo robią lachę z połykiem ! I to koncertowo ! Jak byłbyś właścicielem takiego
          pubu to byś wiedział.
      • Gość: Ricardo Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.avamex.krakow.pl 10.09.01, 17:42
        Trzeba bylo wezwac kierownika zmiany. Na mnie kiedys szczeknela jedna taka
        gowniara zza lady i wlasnie to zrobilem. Przeprosil i zjechal ja przy mnie, nie
        wiem, czy na pokaz, czy nie, ale zrobil to.
    • Gość: kasia Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 23:20
      niestety.
      kiedys w ogrodku kelnerka przyniosla nam rachunek na 90 zl. dalismy jej do reki
      100 a ona postala chwilke i zapytala z wyrzutem "przepraszam, czy ja mam
      Panstwu wydac te 10 zl?". W rzeczy samej mielismy zamiar zostawic jej napiwek,
      ale w tym momencie sie go pozbyla. Co za pytanie???
      • Gość: Ricardo Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.avamex.krakow.pl 10.09.01, 17:40
        Uhh... no dobra, ale w takim wypadku to sie daje i mowi "dziekuje" czy
        tam "prosze o reszte x"...
    • Gość: joe Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.rdu.bellsouth.net 09.09.01, 04:50
      A nie tylko barmanki to chamki. Dwa lata temu zona chciala kupic buty na AB w
      Rynku. Potraktowano ja jak uboga krewna. Dwa dni temu kupila te same buty,
      taniej na Bahnhoffstrasse w Zurichu. Podano tez doskonala kawke dla meza.
      Duzo nam w kraju trzeba lekcji zycia.
    • Gość: zaholec Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.chello.pl 09.09.01, 14:44
      Są wyjątki:
      Awaria - Maciek
      Moliere - Tomeczek
      Twój Pub - ktokolwiek
      Jak tylko przypomnę sobie o kolejnych - powiadomię
      • Gość: kasia Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 22:03
        Gość portalu: zaholec napisał(a):

> Są wyjątki:
        > Awaria - Maciek
        > Moliere - Tomeczek
        > Twój Pub - ktokolwiek
        > Jak tylko przypomnę sobie o kolejnych - powiadomię

Fajnie. ale domyslam sie ze Maciek i Tomeczek to faceci. Widocznie tylko baby za
        barem sa chamskie

• Gość: zaholec Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: *.chello.pl 10.09.01, 08:02
          droga Aniu, ja po prostu nie spotkałem chamskiej barmanki...jeszcze.
          Chamstwo i prostactwo barmanów jest nagminne, niestety.
          • Gość: Monia Re: zaholec IP: 212.160.65.* 13.09.01, 11:04
            A może tak Ci się podobają wszystkie barmanki, że widzisz tylko chamstwo
            barmanów? Dla mnie kobieta za barem to nieporozumienie!
    • Gość: pen Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: 195.117.252.* 14.09.01, 10:11
      A czy widział ktoś z was uśmiechniętego barmana, który jest barmanką bo jest
      transwestytą?
    • Gość: pen Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: 195.117.252.* 14.09.01, 10:13
      transwestytą?
    • Gość: pen Re: CHAMSTWO KRAKOWSKICH BARMANEK !!! IP: 195.117.252.* 14.09.01, 10:15
      transwestytą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka