qlrafik 03.09.04, 09:56 pozdro dla wszystkich, a tym którzy mają zasunięte kotary w oknach mówię: JEST PIĘKNY DZIONEK! ( byłby jeszcze piękniejszy gdyby nie ten ooooooookrutny KAC!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kremoofka Re: przywitać się pragnę 03.09.04, 09:57 witaj jak to sie mowi? cierp cialo, jakzes chcialo ;p a co do zaciagnietych kotar - no coz.... niektorzy juz od 2 godzin siedza w pracy milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: przywitać się pragnę 03.09.04, 10:05 od 2 godzin? kremoowa, ja Cię podziwiam ( głównie dlatego, że czytałem niektóre Twoje listy; kiedyś słyszałem takie określenie które idealnie do Ciebie pasuje WYŁUZDANA ORGIA INTELEKTU) = jesteś niepowtarzalna!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: prosze???? 03.09.04, 10:23 powiem szczerze, ze jestem wielce zaskoczona ta "orgia intelektu" ( i dlaczego wyuzdana?) - nabijasz sie ze mnie? Jezeli tak, to nie bardzo dobrze (powiem wiecej - nie ladnie);p ps. zdradzisz szczegoly, ktoz jest zaszczytnym tworca tej teorii? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: korekta... 03.09.04, 10:39 peteen bardzo dziekuje za poprawienie ;p w koncu nikt nie jest doskonaly ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: prosze???? 03.09.04, 10:40 to nie żart, a pisownia to pewien element tej TEORII- twórcą jej jest jeden z prezenterów radiowej trójki a konkretnie "powtórki z rozrywki". bez obrazy - miało być ciepło i miło. nie lubię nabijać się z ludzi którzy traktują mnie OK, pozdrawiam , oj, ale ta głowa mnie booooli... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: prosze???? 03.09.04, 10:42 alez ja sie nie obrazam daleka jestem od tego;p (jak do tej pory ;)))) ) slyszalam, ze podobno nalezy klina klinem potraktowac moze bol glowy minie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: prosze???? 03.09.04, 10:48 no właśnie... a do sklepu daleko, a rączki się trzęęęsąąą, ale przynajmniej czas mija, jeszcze tlko 5,5 h... popjawiły się pierwsze objawy poprawy samopoczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: przywitać się pragnę-witaj 03.09.04, 10:43 zatem i dobrego dnia 4 U:) Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: przywitać się pragnę-witaj 03.09.04, 10:44 ...oj jak ja nie lubię jak myśli mnie wyprzedzają... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: przywitać się pragnę-witaj 03.09.04, 10:46 qlrafik napisał: > ...oj jak ja nie lubię jak myśli mnie wyprzedzają... to popatrz na to: prt.psp.ee/olympics.swf :DD Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: przywitać się pragnę-witaj 03.09.04, 11:02 BAAAAAARDZO FAAAJNE! dzięki ból głowy minął jestem świeży, nowy, tylko coś z tą pamięcią nie tak. pracownik mi właśnie mówił, że wpełzałem wczoraj do taxi, a ja - o zgrozo - nic sobie nie przypominam.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: przywitać się pragnę-witaj 03.09.04, 11:04 qlrafik napisał: a > ja - o zgrozo - nic sobie nie przypominam.... Może to i lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: przywitać się pragnę-witaj 03.09.04, 11:07 mała prośba, do wszystkich którzy lubią NAPRAWDĘ dowcipne karykatury, poszukuję już od dłuższego czasu rysunków Larsona w neci, gdyby ktoś coś znalazł bardzo serdecznie poprośiłbym o info. z góry dziękuję. QLrafik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaS Re: przywitać się pragnę-witaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:36 Ja również pragnę się w tym wątku przywitać, i zachęcam wszystkich żeby iść wieczorem do kina z okazji piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
swing to miłe... 03.09.04, 10:55 ...takie przywitanie (pomijając okrutnego towarzysza k.) witaj zatem i niech Ci głowa lekką będzie! ps. dopisanie się w tym wątku traktuję jako obywatelski obowiązek nie tylko ze względu na zasady dobrego wychowania, ale też dlatego, żeby wyrazić swoje poparcie dla wątków wolnych od bluzgania, prowokacji i wyzwisk miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to miłe... 03.09.04, 11:01 A! dzień dobry także z Tobą, Swing :D Miło widzieć:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: przywitać się pragnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:31 ....hmmm...zgadzam sie ...gdyby nie on.. powoli mija.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: przywitać się pragnę 03.09.04, 17:41 nie powiedziałaś jak tam wczoraj twoje nóżki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: przywitać się pragnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:50 a do brze sie miewaja, nie zmeczylam ich za bardzo...:)) a jak dżin z tonikiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: przywitać się pragnę 03.09.04, 17:51 wyczołgałem się z taxi o 12 w nocy... :0))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: przywitać się pragnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:11 a ja o 2 w nocy.. Odpowiedz Link Zgłoś