teklat 28.12.03, 17:50 W czasie Świąt i zaraz po nich pojawiło sie tu parę nowych osób - co bardzo mnie cieszy i mam nadzieję, że będą tu one zaglądać równie często, jak my! Pozdrawiam i witam! TeklaT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 17:54 Dołączam się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eszkami Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 20:37 teklat napisała: > W czasie Świąt i zaraz po nich pojawiło sie tu parę nowych osób - co bardzo > mnie cieszy i mam nadzieję, że będą tu one zaglądać równie często, jak my! > Pozdrawiam i witam! > TeklaT. O ile ktos zauwazyl, ja tu nowa :) Milo tu u was :) Na Warszawskim forum nie ma nic ciekawego i ciezko tam sie znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 21:34 Ja rowniez witam i zapraszam, bo u nas naprawde jest calkiem fajnie!!! Jak tam po Swietach Kochani? Bo mnie poki co martwi , ze budzik zadzwoni jutro o 6.00. Bedzie sie ciezko zwlec i jeszcze swiadomosc tego, ze czeka mnie duzo pracy ( tak jest zwykle pod koniec i na poczatku roku), nie dodaje mi optymizmu! No ale nic jakos to bedzie, zreszta moze i dobrze? Ilez mozna w domu siedziec i spac do 8.00? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 21:36 lemuriza napisała: > Ilez mozna w domu siedziec i spac do 8.00? Oj, można, można. A czasami nawet jeszcze dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 21:59 No tak qwerty, masz racje. masz racje. Nie pomyslalam i ...palnelam, a przeciez niektorzy nie maja wyboru, a duzo by dali za to zeby miec gdzie pojsc. Czesto staram sie wlasnie w ten sposob myslec, ze musze sie cieszyc, ze mam gdzie rano wstawac. Moja siostra ( bez pracy, w wlasciwie to nigdy na stale nie pracowala, 6 lat z dzieckiem, teraz szuka pracy) powiedziala mi wlasnie w Swieta, ze juz ma tak dosc tej monotonii, tej codziennosci zlozonej z zakupow, gotowania, prania itp. domowych obowiazkow dzieki , ktorym czas jakos sie zapelnia, ale ilez mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 22:04 Ale mi chodziło tylko o to, że lubię się wyspać. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 22:33 To jest nas więcej, ja też uwielbiam spać. Niestety już od 5.01 bede wstawała do pracy o 6, brrrr. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 22:44 Współczuję. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 28.12.03, 21:34 Ha! Coś w tym naszym forum jest, skoro już któraś z kolei osoba przywędrowała tu z forum warszawskiego. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 29.12.03, 05:22 Bo to fajne forum jest :-) Choc malo piasze to sporo czytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 29.12.03, 15:10 atob napisał: > Bo to fajne forum jest :-)))) Miło nam wszystkim niezmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: powitać,powitać! 29.12.03, 21:22 rzeczywiście nowe twarze...O pardon!nowe palce na klawiaturze! Tylko się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 29.12.03, 23:58 ...dziękuje że mnie powitałeś(aś)... na forum jestem tylko cztery lata (..szokująco mało...)...ale dziękuje za powitanie...może jakoś sobie poradzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
sirius1 Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 30.12.03, 05:54 Pan broneknotgeld zawital do nas ze Slaska, opiekuje sie tam miejscowym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 30.12.03, 09:58 milennik11 napisał: > ...dziękuje że mnie powitałeś(aś)... na forum jestem tylko cztery lata Na tym forum? Czy ogólnie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 30.12.03, 13:08 milennik11 napisał: > ...dziękuje że mnie powitałeś(aś)... na forum jestem tylko cztery lata Nie ściemniaj, Milennik - to forum jest nieco młodsze, a jakbyś tu był(a) tak szokująco krótko, to byś wiedział(a), że jestem forumowiczką (nie -czem). Jednakowoż - witam ponownie i nie mam wątpliwości, że sobie poradzisz! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 30.12.03, 21:24 teletubisie mówią hejo... Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: witam wszystkich nowych na tym forum! 30.12.03, 23:04 milennik11 napisał: > ...dziękuje że mnie powitałeś(aś)... na forum jestem tylko cztery lata > (..szokująco mało...)...ale dziękuje za powitanie...może jakoś sobie poradzę .. > . No widzisz milennik - kto rzadko(na forum) przychodzi sam sobie szkodzi.Będzie miło gdy będziesz częściej:))) Odpowiedz Link Zgłoś