04.09.04, 08:34
witam was wszystkich baaaardzo serdecznie. niestety dobry nastrój minął -
pierwsza strona GW, samba pa ti chodzi mi po głowie. nienawidzę ludzi którzy
zrobili coś takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • jola511 Re: powitanie 04.09.04, 10:01
      witam serdecznie
      • Gość: greta Witajcie kochani.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:44
        :))))
        ..piekny mamy dzionek....:))
        • qlrafik Re: Witajcie kochani.. 04.09.04, 10:47
          piękny!!!!!!!!!!!!!
          - piękna pani jak venus!
          -MILO mi to usłyszeć :)))))
          • Gość: greta Re: Witajcie kochani.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:09
            miło, miło...:))))
        • aleksander_krzeszowice MIŁEGO DNIA ... 04.09.04, 10:48
          • qlrafik Re: MIŁEGO DNIA ... 04.09.04, 10:49
            na wzajem :))))
            • Gość: greta Re: MIŁEGO DNIA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:08
              No prosz, wszyscy sa dla siebie milutcy...

czyzby to byl czyzyk..
              • qlrafik Re: MIŁEGO DNIA ... 04.09.04, 11:09
                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamoże.....................zimorodek?
                • Gość: greta Re: MIŁEGO DNIA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:39
                  .....;p
                  ;))))))))))))))
                  • qlrafik Re: MIŁEGO DNIA ... 04.09.04, 11:54
                    albo zwiesek okienny!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: greta .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:56
                      moze...:)
                      • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 11:56
                        podobno ma kapitalne uszka! :)
                      • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 11:58
                        nie widziałem go ale znajomy go widział, dokładnie to nie widział tylko ktoś mu
                        powiedział, że widział, a ściślej to słyszał, że ktoś powiedział, że
                        widział...na zdjąciu.... w " nie do wioary".... w powtórce w nocy...jak był
                        pijany...:)))
                        • aleksander_krzeszowice A MOŻE TO ... 04.09.04, 12:05
                          ....archimicikiciłokotokojewiec ?
                          • qlrafik Re: A MOŻE TO ... 04.09.04, 12:07
                            albo popelinka? a może reforma? ( oświaty na przykład, chć jeżeli wisi to
                            rozumiem, że głową w dół - no to będzie reforma służby zdrowia>>>)
                        • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:07
                          napewno...
                          w pracy siedzisz i z tamtad klikasz , zamiast pracowac?
                          ja ja sie obijam w ten piekny dzionek, choc bede musiala sie troche pouczyc..
                          :)))))))))))))))))))
                          • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:10
                            .... ależ to podejrzliwe taaakie, kijeczek do rączki ciap ciap w to bagienko
                            żeby wysondować cóż za badziewie tam rechocze... żartuję, tak masz racjż, ale
                            musisz wiedzieć że m wystarcza jeden może dwu klientów w miesiącu ( nie pracuję
                            w męskiej agencji toważyskiej - co byś mnie dobrze zrozumiała)pozdro.
                            • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:21
                              no coz bylo tozwykle pytanko, gdyz wczoraj pisales ze idziesz do pracy...ot co!
                              • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:25
                                spoko...pracuję od 10-18 pn wt, 9-14sob. a co Ty porabiasz w tej chwilce?
                                • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:26
                                  ja teraz siedze w domku, ale niedlugo , bo musze zrobic jakies zakupy- bo nie
                                  mam co jesc..:)))
                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:28
                                    a Twój MEN nie może? sma musisz? :(
                                    • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:34
                                      hmmm...gdyby istnial...:)))
                                      • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:36
                                        rozumiem... :(
                                        a co będziemy dzisiaj szamali?
                                        • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:39
                                          niewiem..moze zrobie spagetti, lub jakiegos omleta..
                                          • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:42
                                            czyli albo włoch albo skromny polak? brzmi zachęcająco... do tego trochę
                                            parmezanu, mięska, oliweczki, skrojona papryczka czerwona, podlane czerwonym
                                            winkiem ( dosłownie tycio) łyżeczka oliwy z oliwek, sos pomidorowy z ziołami
                                            prowansalskimi, wszystko podsypać jeszzcze oregano. no to kiedy robimy?
                                            • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:49
                                              ...:))))
                                              • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:52
                                                spoko, spoko, nie myśl że ja z takich co się narzucają, żartowałem tylkosobie
                                                • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:56
                                                  oj nie mysle tak...:)))
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 12:58
                                                    czy mógłby zapytać - jeżeli to nie jest tajemnica w stylu " gdybym ci to
                                                    powiedziała to musiałabym cię zabić" - co - w sensie wqwania - leżu u podstaw
                                                    Twoich zainteresowań. z poważaniem QLrafik
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:01
                                                    chodzi o studia, czy ogolnie o moje zainteresowania...ze tak zapytam..??
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 13:04
                                                    studia i zainteresowania, może jest coś co interesuje i mnie i Ciebie, choć
                                                    muszę przyznać że jestem raczej nuidnym samcem siedzącym większą część swojego
                                                    żywota w pracy, a po pracy oddaję się albo nałogowi ( piwne rozważania w
                                                    wąskim gronie ) albo pracy...twórczej
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:10
                                                    agroekologia i Ochrona Roslin.., muzyka, knajpy,teatr-choc bardzo dawno mnie
                                                    tam nie bylo, kino,-nie lubie tych komercyjnych(duzych), sport-lubie
                                                    pływać,rower..co by tu...:))
                                                    Teraz wszyscy wiedza co robie i lubie...:))
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 13:16
                                                    ...hm... sport, niestety jeżeli chodzi o sport to nawet nie wim co to jest.
                                                    wiem tylko że raz na jakiś czas faceci z różnych krajów biegają po boiskach i
                                                    grają o jakiś tam złoty garnek czy cóś... ja uprawiałem sport może ze dwa
                                                    razy..., a nie dwa razy to ja paliłem sporty. eh... już w podstawówie baba od
                                                    wuefu mówiła "QLrafik, od sportu to ty się lepiej trzymaj z daleka!", a potem
                                                    kazała mi dźwigać te cholerne piłki lekarskie. co ja się nadźwigałem.. cięższe
                                                    to holerstwo ode mnie, ciągnie mnie do ziemi a ta stoi z tym swoim pXXXXZXnym
                                                    gwizdkiem i trii, triii. zdecydowanie, kategorycznie jestem niereformowalnym
                                                    antysportowcem.
                                                    ale cała reszta jest bardzo cieeeekawa ( to co napisałaś)
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:22
                                                    w podstawowce lubilam, pozniej juz nie..mialam na polrocza dwoje- i zawsze
                                                    mosialam biegac w dzien sportu rzeby miec4!!!
                                                    :)))))))
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 13:32
                                                    ja ostatnio dużo biegam ale na pocztę. czy jesteś świeżoupieczoną studentką,
                                                    czy lada dzień dostajesz trzy literki przed godność?
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:38
                                                    swiezo to bylam rok temu;p
                                                    hmmm..teraz poprawka 20...:(((
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 13:39
                                                    i co masz jakieś marzenia, plany, czy wszystko w rękach niebios?
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:45
                                                    chce zaliczyc botanike...i...hmmm..
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 13:49
                                                    rozumiem, reszta schowana jest w Twojej główce i nikt nuie ma do tej wiedzy
                                                    dostępu.... ok! nie ma sprawy.
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:56
                                                    nie to nie to, tylko teraz nic nie przychodzi mi do glowy...a ty??
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 14:00
                                                    z wykrztałcenia jestem artystą plastykiem, obecnie "działam w sektorze
                                                    rywatnym", mógłbym napisać więcej ale tylko na maila. jestem wodnikiem który
                                                    nie umie pływać. zbiram stare gazety, mapy krakowa,
                                                    fotosy. od czasu do czasu popinkolę coś na pianinku ( niektórzy uważają że
                                                    pomiędzy mną a pianinem jest jakaś nie wytłumaczalna różnica zdań...), kiedyś -
                                                    powaga - uczyłem się grać na organach kościelnych...:) a i wradio się trochę
                                                    popracowało, a obrazy(olejne) na zamówienie czasem się popełni ( teraz już
                                                    mniej bo czasu jakoś tak dziwnie brakuje) a w wolnym czasie chcę słuchać
                                                    muzyki - piszę chcę bo na ogół zanim się zdecyduję czy sinead o'connor czy
                                                    peter gabriel czy roger waters, czy simon & garfunkel czy Cat Stevens ( obecnie
                                                    Yosuf Islam) to kończy mi się wolny czas... szkoda

• Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:03
                                                    hmmm...niezle...:)))
                                                    ...sektor prywatny..?
                                                  • qlrafik Re: .....hmmm... 04.09.04, 14:06
                                                    w poniedziałek napiszę Ci więcej teraz muszę uciekać pa
                                                  • Gość: greta Re: .....hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:24
                                                    do poniedzialku..papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka