Dodaj do ulubionych

Jak uchonic sie przed dresami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:16
co zrobic jesli idzie sie przez miasto samamemu nale podchodzi do Ciebie
dwoch kolesi z nozami ktorzy "prosza" o twoja komorke co w takim wypadku
robic ??
Obserwuj wątek
    • Gość: BicDresow Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 12:31
      oddac jak maja noze, no bo co? chyba ze znasz jakies wschodnie sztuki walki i ich potrafisz
      obezwladnic... a jak nie maja kos to spieprzac, chyba ze czujesz ze to leszcze to mozna i
      wjebac, zalezy od sytuacji!
      • Gość: Krakus. Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:58
        Najprostszy a zarazem najskuteczniejszy sposób to włożyć jednemu jeden palec do
        oka a drugiemu drugi. Sprawdzone, działa.
        • Gość: greta Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:44
          super...hahaha
        • stalynick Re: Jak uchonic sie przed dresami 05.09.04, 15:19
          > Najprostszy a zarazem najskuteczniejszy sposób to włożyć jednemu jeden palec
          do
          >
          > oka a drugiemu drugi. Sprawdzone, działa.

i w myśl wspaniałego polskiego prawa pójść siedzieć lub płacić gostkowi rentę
          do końca życia (za uszczerbek na jego zdrowiu).

tak czy tak - bandyta zawsze zyskuje.
          • Gość: Krakus. Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:06
            Ty to zawsze szukasz słomki w oku a ja pisałem o palcach. Po dokonaniu
            obezwładnienia dresiarzy należy palce wyjąć i nieśpiesznie oddalić się z
            miejsca zdarzenia. Zanim policja przyjedzie można już być bardzo daleko. Kto
            Cię zatrzyma?, a nawet jak będzie próbował to i tak masz więcej palcy niż te
            dwa użyte i jeszcze oprócz głowy służącej do myślenia nogi służące do uciekania.
            • kubek21 Re: Jak uchonic sie przed dresami 05.09.04, 16:51
              Najlepiej udawac gluchego - juz wyprobowany sposob...
              • Gość: antydres Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.krakow.sint.pl 06.09.04, 16:28
                Dresow trzeba lac!!!! w morde !!!!!! i nie tylko !!!! albo samemu kupic
                dres !!!!
        • redinf Re: Jak uchonic sie przed dresami 17.09.04, 21:10
          albo wpirdol albo zwiewasz:)))raz mis ie udalo:)kobieta z Kraka:) a raz nie no
          i sie sadzilam no i do dzis do mnie ktos dzwoni po nocach od ....8 m-cy:)na
          domowy...coz...
          • Gość: Krakus Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.awj.se 17.09.04, 22:45
            no coz.. bardzo zachecajace do dochodzenia swoich racji w sadach ;/ a mnie np wczoraj z
            kumplem pobili kibole cracovii, niestety nie mialem nawet okazji skorzystac z rad Krakusa. i
            wsadzic im czegos w oko... poza tym po raz kolejny pokazalo sie, ze nawet jesli w
            bezposrednim otoczeniu jest kilkanascie osob (kibicow wisly!!!) to i tak nikt nie ruszy dupy, zeby
            ich chociaz odpedzic..
    • kateaa Re: Jak uchonic sie przed dresami 06.09.04, 16:57
      powiedz ze nie nosisz bo kradna strasznie!!!!!!!!!!!!! a tak na powaznie to ja
      stracilam dwa telefony jeden nawet wiem kto mi ukradl bylo postepowanie ale
      zostalo umorzone z powodu "braku dowodow" mam teraz nokie 6210 i nie zamierzam
      kupowac nowszego modelu bo znowu mi ukradna..........
      • Gość: greta Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:32
        mnie tez okradli, ale zabrali wszystko- cala moja kochana torbe razem z
        wszystkimi wykladami....:(
        • luckystrike Re: Jak uchonic sie przed dresami 07.09.04, 12:25
          za przeproszeniem , a na ch... im były te wykłady?
    • Gość: Piterkej Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:36
      Jak uchronić sie przed dresami?Odpowiedź jest prosta:
      Nie wychodź z domu,bez kijka dresobijka:)
      • Gość: santacruz Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.net.autocom.pl 07.09.04, 11:58
        ja odpowiadam im po angielsku. Palanty nie kumaja i rezygnuja
        • seven Re: Jak uchonic sie przed dresami 07.09.04, 12:02
          no jest to jakas mysl, tak samo jak udawanie gluchego, ale zastanawia mnie, czy w takich
          przypadkach w ich otepialych umyslach nie kielkuje mysl w stylu "no to kurwa pokazemy
          angielskiemu hujowi jak sie bawimy w polsce" albo cos w tym stylu
          • Gość: Piterkej Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:11
            Mam jeszcze jedną myśl,jak napotkasz dresa z kosą powiedz mu tak:wiesz stary
            zmień ciuchy,przez to ubranie jakiś cholernie nerwowy jesteś a tak nie ma dresu
            nie ma stresu.Powinno pomóc,jak nie to mam drugi pomysł uciekaj jak najszybciej
            możesz.........................
            • stalynick Re: Jak uchonic sie przed dresami 07.09.04, 18:36
              a może:
              "sorry, stary, ale właśnie nacisnął mi się przycisk gprs w komórce - na którą
              namiar otrzymała policja"
              powinno zadziałać (technologia tak szybko się rozwija - że przeciętny
              mieszkaniec tej planety łatwo uwierzy w każdą, nawet nie istniejącą nowinkę
              techniczną)

tylko wtedy prawdopodobnie dostałby taki delikwent po tzw mordzie. albo nożem w
              brzuch.
    • zaholec Re: Jak uchonic sie przed dresami 08.09.04, 10:16
      Gość portalu: a napisał(a):

> co zrobic jesli idzie sie przez miasto samamemu nale podchodzi do Ciebie
      > dwoch kolesi z nozami ktorzy "prosza" o twoja komorke co w takim wypadku
      > robic ??

Raz podeszło dwóch, bez noży ale z jakąsi rurką. Na żądanie oddania telefonu
      zapytałem czy aby do tego nie chcą buzi. Zbaranieli, a to dało mi czas na
      skopanie ich po "kulkach". To dość dobra metoda ale, oczywiście, obarczona
      pewnymi wymogami wagowo-sprawnościowymi ;)

Pozdrawiam
      • ktos281 Re: Jak uchonic sie przed dresami 09.09.04, 08:20
        nie wiem czy wiecie - ale jesienia w sejmie ma byc dyskutowana nowa ustawa o
        obrnie koniecznej - mamy podbno mieć nawet prawo zabić w obronie własnej -
        dresy - bójcie sie!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Misiek Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: 80.55.181.* 09.09.04, 09:21
          ktos281 napisał:

> nie wiem czy wiecie - ale jesienia w sejmie ma byc dyskutowana nowa ustawa o
          > obrnie koniecznej - mamy podbno mieć nawet prawo zabić w obronie własnej -
          > dresy - bójcie sie!!!!!!!!!!!!

Ups! No nie wiem. No to teraz będzie się działo. Dresoludki będą teraz każdego
          napotkanego "frajera" zabijać w obronie koniecznej!
          • Gość: kubek21 Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 18:35
            Mysle, ze przed tak niskimi stworzeniami nie ma sie co uginac. Tylko pokazac choc troche odwagi, gdy oni juz ujrza to zzrezygnuja i poszukaja innego...
    • Gość: pkin Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.acn.waw.pl 19.09.04, 03:40
      Pierwsze prawo Oma:
      "Nie wychodź z doma bez łoma"
      • kriss.forum Re: Jak uchonic sie przed dresami 19.09.04, 03:59
        Zasada taka... jeśli masz możliwość, to nap.. gości czymkolwiek, jak masz
        okazję, to uciekaj! Ja na szczęście nie miałem tego dylematu grubo od ponad
        roku... ale wiem, że "dziesiona" w każdym momencie i mi sie może zdarzyć :/

Trzmać łeb na karku to podstawa!

--
        www.kazimierz.com
        Pozdrawiam,
        Kriss.
        • Gość: provokator Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 14:10
          Ja też jestem zdania ze nie mozemy sie dac zastraszyc...to przeciez tylko niedorozwinięte i ograniczone barany. Kiedys po akademikach chodzil gosc ktory sprzedawal bojowy gaz paralizujacy. Kupilem "na wszelki wypadek" i po miesiacu mi sie przydal....dwa dresiki z jakims metalowym pretem "poprosilo" mnie o kase i komórke. Na moją odpowiedź ze mogą mnie w dupe cmoknąć....stanęli i zaczęli przetwarzac informacje a jako ze trwało to kilka sekund zdążyłem wcyiągnąć gaz i przejecha im po mordach. Potem nogi za pas do pierwszego lepszego autobusu.
          Niewiem jak dziala ten gaze ale pewnie drugi raz sie zastanowia czy warto...a ja coz...gdyby przezyli na wszelki wypadek pojawiam sie w tej dzielnicy rzadziej ;)

Ps. Wyładuj stresa i pobij dresa!
    • Gość: iza Re: Jak uchonic sie przed dresami IP: *.broker.com.pl 20.09.04, 08:54
      Od kiedy kupiłam sobie amstaffa, jakoś rzadziej podchodzą... ;-) Piesek łagodny
      jak baranek, ale te barany o tym nie wiedzą i trzymają się z daleka. Chociaż
      tak sobie czasem myślę o kupieniu gazu - przecież jak któryś zechce zrobić mi
      krzywdę to przy okazji oberwie też mój pies...
    • Gość: tominaley bardzo proste!!! IP: 212.17.39.* 20.09.04, 13:22
      oddac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka