qlrafik 06.09.04, 10:00 Witam wszystkich bardzo serdecznie. jak minął łikend? Czy ktoś robił coś ciekawego? wpadł na jeakiś ciekawy pomysł? Piszcie, kochani piszcie.... pozdro. QL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:09 weekend? a co? byl jakis? nie zauwazylam :/ minal sobie pod znakiem intensywnej pracy i ratowania mojego 2-mies kici..naszczescie wszystko w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:25 ajj kociak mi wypadl przez balkon na drugim pietrze...balam sie ze cos powaznego bedzie bo to jeszcze male jest..ale teraz lezy sobie u mnie na kolanach i spokojnie zasypia Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:32 czyli wszysto dobrze się skończylo... spoko. jak rozumiem nie jesteś teraz w pracy, lub pracujesz w domciu? Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:42 pracuje nad ksiazkami:) a wynagrodzeniem ma byc zdany zalegly egzamin [mam nadzieje] Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:54 a dlaczego masz nie zdać? ciężka tematyka? a jeżeli tak to przeraszam Cię bardzo ale migiem do książek a nie do netu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:01 hehe:) no juz juz ide..tematyka cizka i ilosc duza..bot o w sumie 3 egzaminy sa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:06 życzęCi spektakularnego sukcesu ( nie większego od mojego, a co, w końcu ma się trochę tego samolubstwa w sobie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:10 no tak:) niedziekuje...i mykam od kompa. jzu mnie nie ma..przynajmniej na jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re:weekend minal spokojnie 06.09.04, 10:35 i szybko (jak ma to w zwyczaju))) ) troche ciezko bylo cieszyc sie, majac przed oczami widmo wydarzen bieslanskich... ale bylo rodzinnie - to najwazniejsze milego dnia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:weekend minal spokojnie 06.09.04, 10:53 zapaliłaś o 21? tak wogóle to witam cię serdecznie kremoowa! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 11:25 omawiałem z to.ya pewne kwestie dotyczące ostatnich wydarzeń w rosji, pojawiły sie pewne pomysły, więcej napiszę po gdz.15 na wiadomym Ci forum. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 12:19 tak, chyba wiesz o kim mówię? o 14tej idę na herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 12:37 wiem o kim mowisz powiem wiecej - wiem nawet, jakie forum masz na mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:16 witajcie kochani...dzis mam wysmienity humor...:))) a weekeend- imprezowalam- ale kaca nie mam..:))) :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 14:42 wita grecia! podejrzewam że dzisiejsze słoneczko jeszcze bardziej potęguje Twoj humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:50 oj poteguje,poteguje...ze siedze w domu...:((( i cholera mnie bierze przez ten komputer -zglupial- bo wolno chodzi, jak nie wiem co...choc mowilam do niego ladnie i nawet poglasklalam ..a o n dalej swoje... jak herbatka?? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 16:56 niestety nie miałem dziś czasu - interesy. a jak główka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:59 ooo jestes, a myslalam ze Cie nie ma..:) jeszcze sie trzyma -nie boli, ale juz niedluga jakiez to interesy...?-jesli moge spytac...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:03 nooo dobra, handluję żywym towarem ( drewno ) i musiałem pojechać do producenta, a ten ból to nie kac przypadkiem???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:04 ee..chyba nie..nie pilam duzo..;p, jak ostatnio.. a jak twoj weekend??? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:09 weekend, czyli niedziela. siedziałem przed komputerem, jeździłem na rowerze, robiłem zdjęcia, piłem piwo, paliłem papierosy, myślałem, dumałem, robiłem zakupy, nerwowo oczekiwałem losowania multilotka ( zawsze gram), zrobiłem się jeszcze bardziej nerwowy po losowaniu, próbowałem usnąć, z nerwów nie mogłem usnąć, poszedłem się kąpać, nalałem wodę, zanurzyłem nogę, wynurzyłem nogę, dolałem zimnej wody, zanurzyłem nogę ponownie, temperatura ok, zanurzyłem się cały, rozłożyłem gazetę, zdenerwowałem się ( bo nie wziąłem papierosów), szybko się wynurzyłem i położyłem spać....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:15 hmmm...ciekawe,ciekawe...:)))))))) powiedziales mi ze nie uprawiasz sportu(oczywiscie) i ze na rowerze nie jezdzisz...!!!!!:( gdzie robiles zdjecia? i gdzie jezdziles na tym rowerze...???? biedak..zeby tak w weekend sie denerwowac....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:19 rower to były bulwary wiślane, zdjęcia - bo lubię fotografię ( zwłaszcza czrno- białą), a co do sporu... no cóż w tych okolicznościach przyrody grzechem było by nie wyjść z domu ( choćby po papierosy do kiosku...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:25 oj a ja dawno nie jezdzilam na rowerku, ale kiedys pojechalysmy z kumpela nad wisle-ale w koncu kupilysmy piwa:ja jestem modelka mojej siostry- tez pstryka bialo-carne zdjecia, ale takie sa najciekawsze i ladniejsze od kolorowych...i ja lepiej na takich wychodze...;p :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:27 czemuż to niby lepiej wyglądasz??? a co do piwa, nie przejmuj się moje wypady na rowerze też na ogół kończą się posiadówą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:35 no tak jakos na kolorowych wygladam - jak idz stad i nie wracaj...;p wole czarno biale zdjecia... jesli moge spytac , to w ktorej czesci kraka mieszkasz- o nic mi nie chodzi , tylko pytam z ciekawosci!!! ..zebys sobie nie myslal niewiadomo co...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:38 nie wiadomo co - to nawet ciężko sobie wyobrazić. mieszkam w okolicy rynku dębnickiego, jeżeli kumasz gdzie takie cuś się zalogowało. należę do plemienia które nie myśli sobie od razu nie wiem co...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:43 to bardzo dobrze...ale czasem kazdemu sie moze zdazyc...;p wiem gdzie to jest...chyba..:))))) mhmmm...jem sobie teraz bardzo pyszne lody..mniam.. to masz niedaleko na rynek, wawel....ale ja tez..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:46 czubek wieży zygmuntowskiej to ja widzę... lodziarnię mam tuż obo ( ciekawe swoją drogą że jeszcze się nie przypałętał jakiś idiota któremu się wszystko z jednym kojarzy... może te śliczne wydresowane i wyżelowane chłoptasie mają dziś wolne?) okolica bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:52 to bardzo dobrze- grunt by byla sympatyczna okolica...a ja mam niefajnych sasiadow- ale za to mam widok z mojego balkoniku na wawel, wieze kosciola mariackiego, widze skalki twardowskiego, tatry jak jest przejrzyste nie bowieze tej bazyliki na zakopiance (tej nowej zapomnialam jak sie nazywa..) i na jakies kominy, inne bloki, ulice samochody, ludzi...:))))- mam ladny widok, lecz nie lubie swojego malego osiedla...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:59 domyślam się o jkiej okolicy piszesz. ludzi nie oswoisz, z osiedlem, nie mając pod ręką buldożera - też nie dużo zdzaiałasz, kominy to znowu trzeba mieć zgodę na wysadzenie - a tej nie dostaniesz bo niektórzy uwielbiają "pomniki" przyponinające man, ża Polska była kiedyś którymśtam producentem czegośtam na świecie ( czegoś co nikomu do niczego nie było potrzebne - dlatego byliśmy na topie - zero konkurencji), cóóóóóóżżżżż... jedyne wyjście oswoić się, melatoninka, ćwiczenia oddechowe ( papieroski), leczenie żródlaną wodą ( żywiec np.), grzeczne traktowanie sąsiadów ( nie-oplucie, nie-zwracanie na nich uwagi, nie-odzywanie się) a możesz być pewna że... że właściewie co? hm.. że mieszkasz w okolicy gdzie nikt cię nie lubi... oj coś mi dzisiaj te porady niedobrze wychodzą. dobrze że nie pracuję w telefonie zaufania(po liczbie samobójst wiedzieli by kiedy mam dyżur).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:05 dzisiaj mnie wprawiasz w dobry humor, ciagle sie spieje przez ciebie..:))))) domyslasz sie w jakiej okolicy?- to pochwal sie swoja wiedza- pewnie nie trafisz:)))) kiedys palilam, ale jak zaczelam studia, przestalam- a tak naprawde to jak bylam na domowce- i wtedy przestalam palic- ale w knajpie zdaza mi sie..:)) ale 2,3-tylko:)))) moze ty tez rzucisz??? a 'woda zródlana'- jak najbardziej:)))))))) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 18:12 właśnie próbuję. ciekaw jestem czy w grę wchodzi Zagrody, podwawelskie, czy inne... muszę to przemyśleć. nie odpisuj, to mój ostatni kontakt dziś:((((, uciekam na kebaba i do domku ( kebaba zaleję wodą źródlaną, a niech się topi, co mi tam... ) jutro się zaloguję o 9.45, może będziesz? Pozdrawiam serdecznie miłych snów, nie oglądać mi tu kursów euro - co by spokojnie zasnąć, nie oglądać przemówień niedorzeczników naszego rządu - z tego samego powodu, i pisać jutro. PA! :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka a ja wam powiem tyle, 06.09.04, 14:44 ze pomimo calej tej pieknej pogody biometr jest niekorzystny i chce mi sie spac jak diabli no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a ja wam powiem tyle, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:51 spac mi sie o dziwo nie chce, ale czuje ze glowa mnie zacznie bolec.. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 18:05 w poniedziałek o tej porze prawie nie pamiętam, że właśnie minął weekend... na szczęście do następnego już tylko cztery dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jak minął weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:29 uuu...powinnam sie uczyc, a teraz wszyscy cos chca ode mnie....i tak teraz przez srode , czwartek, piatek...:)) hmmm...wlasnie wypilam sobie pyszna kawusie- ktora mnie bardzo rozbudzila, i zjadlam sobie chlebik z miodzikiem- i wcale jednak nie bylo takie dobre, jak myslalam- moze dlatego, ze chlebik byl wczorajszy...?? chyba tak, ale kawka byla wyborowa;p :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: Jak minął weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:36 ja jadlem z dzemem i tez popijalem kawa z mlekiem- dobre bylo..:))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś