Dodaj do ulubionych

Jak minął weekend?

06.09.04, 10:00
Witam wszystkich bardzo serdecznie. jak minął łikend? Czy ktoś robił coś
ciekawego? wpadł na jeakiś ciekawy pomysł? Piszcie, kochani piszcie....
pozdro. QL
Obserwuj wątek
    • fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:09
      weekend? a co? byl jakis? nie zauwazylam :/ minal sobie pod znakiem intensywnej
      pracy i ratowania mojego 2-mies kici..naszczescie wszystko w porzadku
      • qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:18
        a cóż to się stało?
        • fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:25
          ajj kociak mi wypadl przez balkon na drugim pietrze...balam sie ze cos
          powaznego bedzie bo to jeszcze male jest..ale teraz lezy sobie u mnie na
          kolanach i spokojnie zasypia

• qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:32
            czyli wszysto dobrze się skończylo... spoko. jak rozumiem nie jesteś teraz w
            pracy, lub pracujesz w domciu?
            • fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:42
              pracuje nad ksiazkami:) a wynagrodzeniem ma byc zdany zalegly egzamin [mam
              nadzieje]
              • qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 10:54
                a dlaczego masz nie zdać? ciężka tematyka? a jeżeli tak to przeraszam Cię
                bardzo ale migiem do książek a nie do netu!:)
                • fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:01
                  hehe:) no juz juz ide..tematyka cizka i ilosc duza..bot o w sumie 3 egzaminy
                  sa :/
                  • qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:06
                    życzęCi spektakularnego sukcesu ( nie większego od mojego, a co, w końcu ma się
                    trochę tego samolubstwa w sobie:)))))
                    • fnord5 Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:10
                      no tak:) niedziekuje...i mykam od kompa. jzu mnie nie ma..przynajmniej na jakis
                      czas
                      • qlrafik Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 11:25
                        na razie!:)))
    • kremoofka Re:weekend minal spokojnie 06.09.04, 10:35
      i szybko (jak ma to w zwyczaju))) )
      troche ciezko bylo cieszyc sie, majac przed oczami widmo wydarzen
      bieslanskich...
      ale bylo rodzinnie - to najwazniejsze
      milego dnia
      pozdrawiam
      • qlrafik Re:weekend minal spokojnie 06.09.04, 10:53
        zapaliłaś o 21? tak wogóle to witam cię serdecznie kremoowa!
        • kremoofka Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 11:08

• qlrafik Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 11:25
            omawiałem z to.ya pewne kwestie dotyczące ostatnich wydarzeń w rosji, pojawiły
            sie pewne pomysły, więcej napiszę po gdz.15 na wiadomym Ci forum. :))
            • kremoofka Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 11:58
              u to,yi?
              • qlrafik Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 12:19
                tak, chyba wiesz o kim mówię? o 14tej idę na herbatkę
                • kremoofka Re:ja rowniez witam )) 06.09.04, 12:37
                  wiem o kim mowisz
                  powiem wiecej - wiem nawet, jakie forum masz na mysli ;)
    • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:16
      witajcie kochani...dzis mam wysmienity humor...:)))
      a weekeend- imprezowalam- ale kaca nie mam..:)))
      :)))))))))))))))))))))))
      • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 14:42
        wita grecia! podejrzewam że dzisiejsze słoneczko jeszcze bardziej potęguje Twoj
        humor
        • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:50
          oj poteguje,poteguje...ze siedze w domu...:(((
          i cholera mnie bierze przez ten komputer -zglupial- bo wolno chodzi, jak nie
          wiem co...choc mowilam do niego ladnie i nawet poglasklalam ..a o n dalej
          swoje...
          jak herbatka??
          • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 16:56
            niestety nie miałem dziś czasu - interesy. a jak główka?
            • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:59
              ooo jestes, a myslalam ze Cie nie ma..:)
              jeszcze sie trzyma -nie boli, ale juz niedluga jakiez to interesy...?-jesli
              moge spytac...:))
              • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:03
                nooo dobra, handluję żywym towarem ( drewno ) i musiałem pojechać do
                producenta, a ten ból to nie kac przypadkiem???:)))))
                • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:04
                  ee..chyba nie..nie pilam duzo..;p, jak ostatnio..
                  a jak twoj weekend???
                  • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:09
                    weekend, czyli niedziela. siedziałem przed komputerem, jeździłem na rowerze,
                    robiłem zdjęcia, piłem piwo, paliłem papierosy, myślałem, dumałem, robiłem
                    zakupy, nerwowo oczekiwałem losowania multilotka ( zawsze gram), zrobiłem się
                    jeszcze bardziej nerwowy po losowaniu, próbowałem usnąć, z nerwów nie mogłem
                    usnąć, poszedłem się kąpać, nalałem wodę, zanurzyłem nogę, wynurzyłem nogę,
                    dolałem zimnej wody, zanurzyłem nogę ponownie, temperatura ok, zanurzyłem się
                    cały, rozłożyłem gazetę, zdenerwowałem się ( bo nie wziąłem papierosów), szybko
                    się wynurzyłem i położyłem spać....:)))
                    • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:15
                      hmmm...ciekawe,ciekawe...:))))))))
                      powiedziales mi ze nie uprawiasz sportu(oczywiscie) i ze na rowerze nie
                      jezdzisz...!!!!!:(
                      gdzie robiles zdjecia? i gdzie jezdziles na tym rowerze...????
                      biedak..zeby tak w weekend sie denerwowac....:)))
                      • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:19
                        rower to były bulwary wiślane, zdjęcia - bo lubię fotografię ( zwłaszcza czrno-
                        białą), a co do sporu... no cóż w tych okolicznościach przyrody grzechem było
                        by nie wyjść z domu ( choćby po papierosy do kiosku...)
                        • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:25
                          oj a ja dawno nie jezdzilam na rowerku, ale kiedys pojechalysmy z kumpela nad
                          wisle-ale w koncu kupilysmy piwa:ja jestem modelka mojej siostry- tez pstryka
                          bialo-carne zdjecia, ale takie sa najciekawsze i ladniejsze od kolorowych...i
                          ja lepiej na takich wychodze...;p
                          :))))))))
                          • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:27
                            czemuż to niby lepiej wyglądasz??? a co do piwa, nie przejmuj się moje wypady
                            na rowerze też na ogół kończą się posiadówą
                            • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:35
                              no tak jakos na kolorowych wygladam - jak idz stad i nie wracaj...;p
                              wole czarno biale zdjecia...
                              jesli moge spytac , to w ktorej czesci kraka mieszkasz- o nic mi nie chodzi ,
                              tylko pytam z ciekawosci!!!
                              ..zebys sobie nie myslal niewiadomo co...:)))
                              • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:38
                                nie wiadomo co - to nawet ciężko sobie wyobrazić. mieszkam w okolicy rynku
                                dębnickiego, jeżeli kumasz gdzie takie cuś się zalogowało. należę do plemienia
                                które nie myśli sobie od razu nie wiem co...:)))
                                • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:43
                                  to bardzo dobrze...ale czasem kazdemu sie moze zdazyc...;p
                                  wiem gdzie to jest...chyba..:)))))
                                  mhmmm...jem sobie teraz bardzo pyszne lody..mniam..
                                  to masz niedaleko na rynek, wawel....ale ja tez..:)))))
                                  • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:46
                                    czubek wieży zygmuntowskiej to ja widzę... lodziarnię mam tuż obo ( ciekawe
                                    swoją drogą że jeszcze się nie przypałętał jakiś idiota któremu się wszystko z
                                    jednym kojarzy... może te śliczne wydresowane i wyżelowane chłoptasie mają dziś
                                    wolne?) okolica bardzo sympatyczna.
                                    • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:52
                                      to bardzo dobrze- grunt by byla sympatyczna okolica...a ja mam niefajnych
                                      sasiadow- ale za to mam widok z mojego balkoniku na wawel, wieze kosciola
                                      mariackiego, widze skalki twardowskiego, tatry jak jest przejrzyste nie bowieze
                                      tej bazyliki na zakopiance (tej nowej zapomnialam jak sie nazywa..) i na jakies
                                      kominy, inne bloki, ulice samochody, ludzi...:))))- mam ladny widok, lecz nie
                                      lubie swojego malego osiedla...:)))))
                                      • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 17:59
                                        domyślam się o jkiej okolicy piszesz. ludzi nie oswoisz, z osiedlem, nie mając
                                        pod ręką buldożera - też nie dużo zdzaiałasz, kominy to znowu trzeba mieć zgodę
                                        na wysadzenie - a tej nie dostaniesz bo niektórzy uwielbiają "pomniki"
                                        przyponinające man, ża Polska była kiedyś którymśtam producentem czegośtam na
                                        świecie ( czegoś co nikomu do niczego nie było potrzebne - dlatego byliśmy na
                                        topie - zero konkurencji), cóóóóóóżżżżż... jedyne wyjście oswoić się,
                                        melatoninka, ćwiczenia oddechowe ( papieroski), leczenie żródlaną wodą ( żywiec
                                        np.), grzeczne traktowanie sąsiadów ( nie-oplucie, nie-zwracanie na nich uwagi,
                                        nie-odzywanie się) a możesz być pewna że... że właściewie co? hm.. że mieszkasz
                                        w okolicy gdzie nikt cię nie lubi... oj coś mi dzisiaj te porady niedobrze
                                        wychodzą. dobrze że nie pracuję w telefonie zaufania(po liczbie samobójst
                                        wiedzieli by kiedy mam dyżur)....
                                        • Gość: greta Re:hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:05
                                          dzisiaj mnie wprawiasz w dobry humor, ciagle sie spieje przez ciebie..:)))))
                                          domyslasz sie w jakiej okolicy?- to pochwal sie swoja wiedza- pewnie nie
                                          trafisz:))))
                                          kiedys palilam, ale jak zaczelam studia, przestalam- a tak naprawde to jak
                                          bylam na domowce- i wtedy przestalam palic- ale w knajpie zdaza mi sie..:)) ale
                                          2,3-tylko:))))
                                          moze ty tez rzucisz???
                                          a 'woda zródlana'- jak najbardziej:))))))))
                                          ;p
                                          • qlrafik Re:hmmm... 06.09.04, 18:12
                                            właśnie próbuję. ciekaw jestem czy w grę wchodzi Zagrody, podwawelskie, czy
                                            inne... muszę to przemyśleć. nie odpisuj, to mój ostatni kontakt dziś:((((,
                                            uciekam na kebaba i do domku ( kebaba zaleję wodą źródlaną, a niech się topi,
                                            co mi tam... ) jutro się zaloguję o 9.45, może będziesz? Pozdrawiam serdecznie
                                            miłych snów, nie oglądać mi tu kursów euro - co by spokojnie zasnąć, nie
                                            oglądać przemówień niedorzeczników naszego rządu - z tego samego powodu, i
                                            pisać jutro. PA! :)))))))))))))))))))))))))))))
    • kremoofka a ja wam powiem tyle, 06.09.04, 14:44
      ze pomimo calej tej pieknej pogody
      biometr jest niekorzystny
      i chce mi sie spac jak diabli
      no
      • Gość: greta Re: a ja wam powiem tyle, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:51
        spac mi sie o dziwo nie chce, ale czuje ze glowa mnie zacznie bolec..
    • swing Re: Jak minął weekend? 06.09.04, 18:05
      w poniedziałek o tej porze prawie nie pamiętam, że właśnie minął weekend...
      na szczęście do następnego już tylko cztery dni :-)
    • Gość: greta Re: Jak minął weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:29
      uuu...powinnam sie uczyc, a teraz wszyscy cos chca ode mnie....i tak teraz
      przez srode , czwartek, piatek...:))
      hmmm...wlasnie wypilam sobie pyszna kawusie- ktora mnie bardzo rozbudzila, i
      zjadlam sobie chlebik z miodzikiem- i wcale jednak nie bylo takie dobre, jak
      myslalam- moze dlatego, ze chlebik byl wczorajszy...??
      chyba tak, ale kawka byla wyborowa;p
      :)))))))
    • Gość: gargamel Re: Jak minął weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:36
      ja jadlem z dzemem i tez popijalem kawa z mlekiem- dobre bylo..:)))
      pozdrawiam:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka