kati_p 07.09.04, 13:26 Jak dla mnie- droga od Salwatora na Kopiec Kościuszki, w tygodniu, kiedy nie ma takich tłumów.. :) Liście lecą, kasztany lecą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:49 ja chadzam, ul.Lea, kanonicza, piastowska na blonia i kopiec...i tam gdzie mnie nogi poniosa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 13:53 wogóle te okolice biją na głowę wszystkie inne! Jesień to najpiękniejsza pora roku., zwłaszcza to zestawienie kolorystyczne: zachmurzone niebo w kolorze mocnej ultramaryny, złotawo-ugrowo-żółto-czerwone liście, i przymierająca zieleń trawy, do tego szczypta słońca, łyżeczka wiatru... i żyć nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.waxpol.net / 195.150.2.* 07.09.04, 13:57 jaka jesien, mamy LATO! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 13:59 dla mnie wrzesień to już nie lato. i od września do listopada to jedyne miesiące w roku które dla mnie mogły by istnieć. czy masz jakieś wiadomości na temat ciśnienia atmosferycznego ( nie wierzę w prognozy pogody) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:11 a dla mnie oc czerwca do pazdziernika... hmmm...a maj- miesiac zakochanych???...czy ja wiem...nie , chyba nie...a moze ..!!!! wrzesien, sliczny wrzesien... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:12 myślisz, że tylko w maju można się zakochać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:14 nie...mozna przez caly rok, chociaz mi to jak na razie wogole nie wychodzi....:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:15 albo się nie starasz ( zawsze przyczyny powinno się szukać w sobie, a potem winnych), albo masz ph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:28 hmmm...oczywiscie ze wina lezy po mojej stronie....:)))p zdaza sie...albo sie nie staram... pewnie nie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:33 no to do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:37 jak na razie nie mam na kim oka zarzucic....;p Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:40 nooo jak cały dzień przy komputerze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Greto... 07.09.04, 14:44 bądź oryginalna - zakochaj się jesienią! na dodatek spotanicznie (wcale się nie starając) i nie polegając na oku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Greto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:49 no coz... nie szukam specjalnie...co bedzie to bedzie....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Greto... 07.09.04, 14:50 jak się zakochać, to tylko na jesień! :) Jest taka romantyczna.. i te chłodne, ciemne wieczory w małych kawiarniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Greto... 07.09.04, 17:21 kati_p napisała: > jak się zakochać, to tylko na jesień! :) > Jest taka romantyczna.. i te chłodne, ciemne wieczory w małych kawiarniach.. Zimą! Dłonie sobie ogrzewać, ciepłym i dobrym słowem się dzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:39 ja jestem do takich spraw za nerwowy, a poza tym mam zbyt ortodoksyjne podejście do spraw damsko-męskich ( i dlatego na ten przykład źle czuję się w TEJ rzeczywistości, nienawidzę kuxxestwa... - sorry za brutalite w języku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:40 hmmm....oki..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:42 dlatego też czuję wstręt np do dyskotek i tego typu lokali ( choć stary nie jestem, pamięta, że gdy Amstrong chodził po księżycu to zmieniali mi pieluchę...):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:48 ja na DYSKOTEKI nie chadzam , jedynie na imprezy i to nie w celu poznania kogoa ( no moze czasami) a super zabawy.... hmmm...pieluche powiadasz....:p ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 14:51 a do jakiegoś pubu chadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:57 czasem mi sie zdaza, ale do roznych..haris, magnolie, Re, indygo, bunkier, i kazimierz...a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 15:03 czasem zaglądam do free i do harisa, bunkier.. kiedyś bywałem częściej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:06 tez kiedys bywalam we free..teraz juz nie- ide, bo musze wyjsc- bede kolo18- moze bedziesz...pa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta pa wam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:07 zegnam wszystkich...do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana_ania pogoda ducha IP: *.local2.pl / 80.51.255.* 07.09.04, 16:59 pogoda? nie ważne jaka za oknem. Najważniejsze, żeby w sercu wiosna kwitła! A ja się w lecie zakochałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta a ja juz jestem i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:16 sie nie zakochalam:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: a ja juz jestem i.... 07.09.04, 17:25 a ja zaraz uciekam, idę popatrzeć na zakochanych i powspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: a ja juz jestem i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:02 to sie sam zakochaj, ja nie lubie patrzec...a tym bardziej wspominac....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 17:18 planty od strony zwierzynieckiej, potem pod wawel i na kazimierz- konczac wieczor w przytulnej kawiarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 07.09.04, 17:19 Łąki za Makro aż do Toń- cisza, czasem okrzyk (brrrrrrrrr!!!!!!) bażanta, "babie lato", ... cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: ...jesienny spacer po Krakowie we mgle... 07.09.04, 18:57 W Lesie Wolskim we mgle się zgubić. Iść przed siebie niby bez celu - w poszukiwaniu bladożółtych promieni słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Ja sobie dzis spacerowalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:48 ulica Lea...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Ja sobie dzis spacerowalam... 08.09.04, 15:50 byłaś w parku krakowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ja sobie dzis spacerowalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:23 przechodzilam przez niego...a co tez tam byles??, to teraz musisz juz wiedziec w jakich rejonach mieszkam...??? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Ja sobie dzis spacerowalam... 08.09.04, 16:27 a pewnie i sie domyślam, nie nie byłem ale z sętymentem wspominam ten park z lat licealnych ( nie chodziłem do liceum w okolicy, ale bywałem tam wtedy często) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ja sobie dzis spacerowalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:32 acha...i wszystko juz jasne jest...;p park... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Ja sobie dzis spacerowalam... 08.09.04, 16:44 zapraszam na kawę, właśnie idę zrobić ( a ściślej przejeżdżam na krześle 2 m w kierunku ściany - jestem w biurze jak się domyślasz...) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ja sobie dzis spacerowalam... 08.09.04, 16:45 qlrafik napisał: > zapraszam na kawę, właśnie idę zrobić ( a ściślej przejeżdżam na krześle 2 m w > kierunku ściany - jestem w biurze jak się domyślasz...) To poroszę:D Z mlekiem i łyczkiem Balleysa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ja sobie dzis spacerowalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:46 a bedzie z pianka???, jezeli tak to z mila checia:))))))))))))))) jezeli nie....to tez:)))))))))))) tak, domyslilam sie..;p Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ja sobie dzis spacerowalam... 08.09.04, 16:48 to ja w spacerach Wam nie przeszkadzam więcej, papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ja sobie dzis spacerowalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:52 alez nie przeszkardzasz,mozesz z nami spacerowac!!!, a gdzie spacerkiem szlas dzisiaj??-jeslim moge spytac...? :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: Ja już po spacerku... 08.09.04, 16:56 No i spacerowałem sobie po targowisku. Plac pełen słodkich owoców. Winogrona, jabłka, brzoskwinie pachnące jesienią... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: Ja już po spacerku... 08.09.04, 16:59 A zapomniałem! Dla mnie mała czarna... O! Albo po wiedeńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Ja sobie dzis spacerowalam... 08.09.04, 17:04 no właśnie z pianką jest problemo, jestem fanatykiem zwykłej czarnej ( najlepiej (Maxwell House) - czyli biurówki, ale w kubku - nigdy, przenigdy w szklance! aaaaa Tfuuu(splunąłem) moment, moment... już jestem, co to ja... ach - splunąłem - komuno nie wracaj!( zawsze mi się kawa w szklance kojarzy z komunistycznym szpitalem gdzieś w Pierdziachowie, gdzie wyfryzowana i wymalowana pani rejestratorka z owłosionymi nogami robi łachę że się odzywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ja sobie dzis spacerowalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:11 nie, nie , w szklance nie ladnie...ble..i parzy w lapki wtedy... ja mam taka duuuza czrna filizane...w niej sie mieszcza 2szklanki kawy:)) jak pianki nie ma to moze byc czrna...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 16:58 fajna trasa, nie wiem czy romantyczna, ale codziennie tamtedy mecze sie na rowerze i niestety nie zwracam az takiej uwagi na okolicznosci przyrody ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:00 a ktoraz to trasa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 17:09 odpowiadalem na pierwszy post, wiec stad prosty wniosek, ze mowie o kopcu kosciuszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:14 oki...tez kiedys tam jezdzilam, ale czesciej na kopiec pilsudskiego, ale mialam maly wypadek na zakrecie -sie wywrocilam mowiac ladnie..kolo ZOO- teraz sie boje zjezdzac ze stromych gor(ek)... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 08.09.04, 17:15 aaaaa jest tam taki zakręt śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 17:24 i moze jeszcze krzyz tam stoi? heh, wystarczy jezdzic "z glowa" i nie ma problemow.. ja tez kiedys przesadzilem i odcierpialem pozniej przez 2 miesiace, teraz jak slysze ze ktos spod zoo zjezdza na rowerze 60km/h albo skacze przy 40 bez kasku to az mi sie slabo robi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:26 ja zawsze jezdze z glowa, bo bez glowy to troche glupio wyglada...nie?....:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 08.09.04, 17:34 jak sleepy hollow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:39 wlasnie tak:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 08.09.04, 17:42 za 15 minut rygluje drzwi od mojego królestwa i zmykam na mecz i na piwo ( może zakład przynajmniej wygram jakiś...) z jednej stoy fajnie z drugiej szkoooooda!: ( Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 08.09.04, 17:33 krzyża nie ma ale dziwne że kolega nie wie że tak owy zajkręt ludzie zwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 17:57 co w tym dziwnego? to, ze np twoi znajomi tak mowia, nie znaczy, ze ci rowerzysci, ktorych ja znam tez uzywaja takich okreslen. tabliczki z nazwa tam chyba nie ma.. zreszta jak zwal tak zwal, jak sie czlowiek nie wyglupia to jest to dla niego po prostu kolejny zakret na drodze w dol:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 08.09.04, 18:00 zgadzam się w 100% nie rozumiem skąd te nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:43 a ja za moment opuszcze to forum...:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bede sobie szla... moze ktos mi pomacha lapka na pozegnanie, jak pojde??? nie, nie teraz- jak pojde.. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... 08.09.04, 17:44 a gdzie? wybacz natręctwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Romantyczny, jesienny spacer po Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:47 na spacer po roznych etapach botaniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta spacer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:45 Ja juz bede niedlugo szla stad...:( usteczka teraz wyginaja sie w podkowke... moj romantyczny spacer bedzie prowadzi, przez botanike... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: spacer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:47 to nie tu mialo byc!!!!!!!!!tylko gdzie indziej...wiec jak to mozliwe...??? i jeszce raz bede musiala pisac- eee nie, skopiuje sobie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: spacer... 08.09.04, 17:50 :((( będę pisać jutro, i przepytam Cię z botaniki ( mam w domu tylko trzy rośliny: ostrokrzew, papirus i cuś zielono czarnego na suficie w łaźnience...):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: spacer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:52 no pieknie...:)) papatki....:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś