10.09.04, 09:39

Obserwuj wątek
    • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 12:50
      "dzien dobry" powiedzialem rano do znajomego a potem pomyslalem: " i skad
      czlowieku tyle w tobie w wiary ze ten dzien rzeczywiscie moze sie udac ?"
      Cholera wie skad... . Ale poki co nie jest zle
      Witam rowniez
      • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 12:54
        może być tylko......lepiej!!!!!
        • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 12:55
          no i prosze czyzbym rozbudzil tkwiace w Tobie i gleboko schowane poklady
          optymizmu ? jesli tak to tydzien pracy koncze sukcesem :-)
          • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 12:56
            konczysz dziś czy jutro?
            • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 12:58
              no, dzieki Bogu i partii (tak sie kiedy chyba gadalo) dzisiaj
              • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 12:59
                hmmm... ja jeszcze jutro... potem grill i do domu!
                • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:01
                  za zimno chyba na grilla, ale i tak masz fajnie, ja z menu grillowego to
                  najbardziej cenie sobie piwo ;-)
                  • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:03
                    :))))) taaaaaak! - ten gril to cotygodniowy dodatek pracowniczy od szefa, piwo
                    również, dlatego napisałem, że praca-gril-dom.:))))))
                    • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:05
                      cotygodniowy ??? to gdzie Wy w zimie grillujecie ??
                      • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:09
                        w zimie idziemy do pubu, pijemy piwo i wspominamuy letnie grille :)))))
                        • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:11
                          aa, tez fajnie, w koncowkach tygodnia moglbym z Wami popracowac ;-)
                          • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:13
                            no problemo, jedno miejsce zawsze się znajdzie:)
                            • fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:15
                              jedno miejsce ale mam nadzieje, ze nie jedno piwo ;-)
                              pamietaj: piwo tyskie ponad wszystkie
                              zmykam, dzieki za pogaduche, milego weekendu
                              • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:18
                                pa:)
    • Gość: greta Re: witam:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:32
      witaaaaammm serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!
      co ma oznazac ta buzka-ponura????
      powinna byc w tej postaci :))))))))))))))))- tak wyglada duzo
      lepiej...:))))))))))))))))))))))
      • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:35
        Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!! od teraz już :) 4ever!
    • swing Re: witam:( 10.09.04, 13:40
      i ja!
      • qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:41
        hey!
        • Gość: greta witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:43
          a czemu z to smutny byles...???co????????
          witaj Swing:)))))))))))))))))))
          • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 13:47
            tylko e mail. już mi przeszło - jak dobrze że jesteś!
            • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:53
              milo to slyszec -jedno i drugie...mam pomysl - jak Ci smutno to zaspiewaj sobie
              piosenke- ja nuce sobie cos Boba Marleya- albo: Sloneczko nasz rozchmurz
              buzie , bo nie do twarzy Ci w tej chmurze, sloneczko nasz rozchmurz sie
              maszerowac z Toba bedzie lzej...i tak dalej...:))))))))))))
              no coz ....to tylko prpozycja- nie trzeba jej brac do serducha:))))
              ide jesc obiadek za moment wracam.....
              • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 13:56
                rozumiem że linia melodyczna i metrum pozostaje kwestią wyboru, skorzystam!
                obiecuję. smacznego.
              • swing Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 13:56
                "słoneczko" jest sprawdzone, prze czym siła oddziaływania jest odwrotnie
                proporcjonalna do umiejętnośći wokalnych
                ;-)
                smacznego obiadku Greta!
                (tymczasem kończę właśnie drugie śniadanie)
                :-)
                • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:09
                  :)))))))))))))))))))))))
                  nie trzeba spiewac, wystarczy nucic:)))))
                  • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:17
                    ... ale ja będę śpiewał na dwa głosy z moim brzusiem...
                    • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:19
                      hmmm...ciekawy duet..
                      • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:22
                        i do tego stereo! zapytanie: gdzie się w tym roku podziały liście? z prazy
                        dzrewiec nie widać a wracam kiedy jest ciemno... ja chcę liścia!ooo nie ja się
                        DOMAGAM liścia, może być liste, listeczek, byle jesinny, karminowo-brązowo-
                        żółty... bardzo proszę.
                        • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:26
                          nie trzeba ich widziec wystarczy je czuc pod butami...ja je czuje i widze tez-
                          a widzialam ladnego bordowo zoltego klona- piekny byl...
                          A jak chcesz duuzio lisci do idz do lasu, tylko uwazaj- bo ja kiedys wpadlam do
                          takiej zaspy z lisci i zgubilam buta, leczgo rownie szybko odnalazlam...
                          liscie..liscie...
                          • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:30
                            w niedzielę ruszam zatem na poszukiwanie jesiennego liścia.
                            • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:38
                              dopiero w niedziele?? a co zrobisz jak male dzieciaczki trzymajace rodzicow za
                              lapki wszystkie zbiora...:)))????????
                              • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:40
                                w sobotę pracuję :P
                                • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:48
                                  no tak nie kazdemu chce sie chodzic wieczorem po polku i patrzec na nieboi
                                  gwiazdki(i wytrwale szukac duzego wozu:)) albo na swiatlo latarnii przechodzace
                                  przez drzewa...jak mi...
                                  tak zazwyczzaj robie jak wracam na piechotke do domu...
                                  • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:51
                                    ja mam to szczęści, że mieszkam w takiej okolicy gdzie świateł jest mało tak
                                    więc niebo widać naprawdę super. kilka razy zdarzyło mi się że wsiadałem w nocy
                                    na rower i pędziłem przez łąki ( na ogół w celu odparowania jakiś
                                    nieprzyjemnych myśli czy sytuacji z dnia...)
                                    • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:58
                                      ja tez nie narzekam...czasami...
                                      hmmm...co by tu...
                                      • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:00
                                        jak chodziłem do liceum, codziennie(!) razem z kumplami z klasy chodziliśmy pod
                                        kopiec kościuszki - wieczór - piwko - trochę podśpiewek...eh... to se ne wrati.
                                        • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:14
                                          a ja chodzilam tu i tam....:)))
                                          a jak bylam mlodsza tro chodzilam na grandy...:))))))))))))))))))))))))
                                          • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:17
                                            nieładnie.... a co grandziłaś, ja czereśnie
                                            • Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:28
                                              jablka i gruszki...:))
                                              i tu tez sie pozegnam...papa wszystkim do jutra...:))))))))))))))))))))))))))))
                                              • qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:29
                                                papa:( do jutra:)
                                              • swing Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:30
                                                hej!
                                                baw się conajmniej tak intensywnie, jak się uczysz
                                                :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka