fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 12:50 "dzien dobry" powiedzialem rano do znajomego a potem pomyslalem: " i skad czlowieku tyle w tobie w wiary ze ten dzien rzeczywiscie moze sie udac ?" Cholera wie skad... . Ale poki co nie jest zle Witam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 12:55 no i prosze czyzbym rozbudzil tkwiace w Tobie i gleboko schowane poklady optymizmu ? jesli tak to tydzien pracy koncze sukcesem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 12:58 no, dzieki Bogu i partii (tak sie kiedy chyba gadalo) dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 12:59 hmmm... ja jeszcze jutro... potem grill i do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:01 za zimno chyba na grilla, ale i tak masz fajnie, ja z menu grillowego to najbardziej cenie sobie piwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:03 :))))) taaaaaak! - ten gril to cotygodniowy dodatek pracowniczy od szefa, piwo również, dlatego napisałem, że praca-gril-dom.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:05 cotygodniowy ??? to gdzie Wy w zimie grillujecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:09 w zimie idziemy do pubu, pijemy piwo i wspominamuy letnie grille :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:11 aa, tez fajnie, w koncowkach tygodnia moglbym z Wami popracowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:13 no problemo, jedno miejsce zawsze się znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fileas36 Re: witam:( 10.09.04, 13:15 jedno miejsce ale mam nadzieje, ze nie jedno piwo ;-) pamietaj: piwo tyskie ponad wszystkie zmykam, dzieki za pogaduche, milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:32 witaaaaammm serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!! co ma oznazac ta buzka-ponura???? powinna byc w tej postaci :))))))))))))))))- tak wyglada duzo lepiej...:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:( 10.09.04, 13:35 Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!! od teraz już :) 4ever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:43 a czemu z to smutny byles...???co???????? witaj Swing:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 13:47 tylko e mail. już mi przeszło - jak dobrze że jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:53 milo to slyszec -jedno i drugie...mam pomysl - jak Ci smutno to zaspiewaj sobie piosenke- ja nuce sobie cos Boba Marleya- albo: Sloneczko nasz rozchmurz buzie , bo nie do twarzy Ci w tej chmurze, sloneczko nasz rozchmurz sie maszerowac z Toba bedzie lzej...i tak dalej...:)))))))))))) no coz ....to tylko prpozycja- nie trzeba jej brac do serducha:)))) ide jesc obiadek za moment wracam..... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 13:56 rozumiem że linia melodyczna i metrum pozostaje kwestią wyboru, skorzystam! obiecuję. smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 13:56 "słoneczko" jest sprawdzone, prze czym siła oddziaływania jest odwrotnie proporcjonalna do umiejętnośći wokalnych ;-) smacznego obiadku Greta! (tymczasem kończę właśnie drugie śniadanie) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:09 :))))))))))))))))))))))) nie trzeba spiewac, wystarczy nucic:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:17 ... ale ja będę śpiewał na dwa głosy z moim brzusiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:19 hmmm...ciekawy duet.. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:22 i do tego stereo! zapytanie: gdzie się w tym roku podziały liście? z prazy dzrewiec nie widać a wracam kiedy jest ciemno... ja chcę liścia!ooo nie ja się DOMAGAM liścia, może być liste, listeczek, byle jesinny, karminowo-brązowo- żółty... bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:26 nie trzeba ich widziec wystarczy je czuc pod butami...ja je czuje i widze tez- a widzialam ladnego bordowo zoltego klona- piekny byl... A jak chcesz duuzio lisci do idz do lasu, tylko uwazaj- bo ja kiedys wpadlam do takiej zaspy z lisci i zgubilam buta, leczgo rownie szybko odnalazlam... liscie..liscie... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:30 w niedzielę ruszam zatem na poszukiwanie jesiennego liścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:38 dopiero w niedziele?? a co zrobisz jak male dzieciaczki trzymajace rodzicow za lapki wszystkie zbiora...:)))???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:48 no tak nie kazdemu chce sie chodzic wieczorem po polku i patrzec na nieboi gwiazdki(i wytrwale szukac duzego wozu:)) albo na swiatlo latarnii przechodzace przez drzewa...jak mi... tak zazwyczzaj robie jak wracam na piechotke do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 14:51 ja mam to szczęści, że mieszkam w takiej okolicy gdzie świateł jest mało tak więc niebo widać naprawdę super. kilka razy zdarzyło mi się że wsiadałem w nocy na rower i pędziłem przez łąki ( na ogół w celu odparowania jakiś nieprzyjemnych myśli czy sytuacji z dnia...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:58 ja tez nie narzekam...czasami... hmmm...co by tu... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:00 jak chodziłem do liceum, codziennie(!) razem z kumplami z klasy chodziliśmy pod kopiec kościuszki - wieczór - piwko - trochę podśpiewek...eh... to se ne wrati. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:14 a ja chodzilam tu i tam....:))) a jak bylam mlodsza tro chodzilam na grandy...:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:17 nieładnie.... a co grandziłaś, ja czereśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:28 jablka i gruszki...:)) i tu tez sie pozegnam...papa wszystkim do jutra...:)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: witam:))))))))))) 10.09.04, 15:30 hej! baw się conajmniej tak intensywnie, jak się uczysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś