qlrafik 22.09.04, 11:33 ...ale zapomniałem jaki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serta mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| 22.09.04, 11:39 Ql,bo jeszcze uwierze w te Twoje 12 lat ... ten watek jest beznadziejny :P Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| 22.09.04, 11:54 ale ja naprawdę mam 12 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| 22.09.04, 11:48 ql, czy to ten zapowiadany odwet? :>> Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| 22.09.04, 11:51 i co, przypomniales sobie? )) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik zarzuciliście mnie pytaniami... 22.09.04, 11:56 .. niestety poszło w niepamięć... niech się swięci. może ktoś będzie miał coś do zaproponowania, a co do odwetu - jaki tam odwet, ja mściwy nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
serta klamca! 22.09.04, 12:03 msciwy nie jest,ale zlosliwy! wczoraj mi pizza zamachal przed nosem i poszedl! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ... 22.09.04, 12:45 po osiemnastej - gdzie? - a masz jakieś ulubione miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: :) 22.09.04, 13:01 będziesz na piechotę, czy na miotle? :) ja włożę moje wyjściowe trumienki, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
serta ? 22.09.04, 13:08 Nie latam juz na miotle,bo zatarlam silnik ostatnio ;) Przylece na dywanie w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ? 22.09.04, 13:14 hmmm, czy w tym jest jakaś ukryta propozycja? to ja ściągnę buty... na razie... no to jak? piwo czy szampan? Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 22.09.04, 13:16 ja nie pijam alkoholu :P a wiesz,moj magiczny dywan,to rozne sztuczki potrafi - czasem jest wygodniejszy,niz lozko ... Odpowiedz Link Zgłoś
serta hahahahahahaha 22.09.04, 13:26 jak nie wszytsko? jak masz dobry sprzet,to nawet nie wiesz jak ja Cie lubie ;) Ql,ide sie wykapac ... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: hahahahahahaha 22.09.04, 13:35 czekam na maila! pokąpielowego... wanny to mają dobrze... i ta Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: hahahahahahaha 22.09.04, 13:39 serta napisała: > jak nie wszytsko? jak masz dobry sprzet,to nawet nie wiesz jak ja Cie lubie ; > ) > Ql,ide sie wykapac ... serta, deszcz jeszcze kiedyś będzie, nie musisz iść teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.09.04, 13:49 podobno kto się czubi, ten się lubi. No chyba, że w złośliwościach posuwa się za daleko. Czy nigdy nie dopadła was chwilowa amnezja? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| 22.09.04, 14:17 witaj. mnie dopada regularnie, zapominam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam plan na dzisiejszy poranek - fantazja :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:32 Jestem, troszke mnie zmoczylo...siedze sobie jem paluszki, a wczesniej jadlam lody w ktorych sie zakochalam...cynamonowe z sosem/polewa kawowa...hmmm....pycha..:))))))))) o...zapomnialam o czyms...:) Witajcie moi mili w ten smieszny dzien...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta jestem, juz jestem 22.09.04, 15:42 ach,masz racje,wszedobylska ta woda.Wszedzie sie bestia wkradla,mrrr,az mnie dreszcz przeszedl.A wanna,coz ... jakby miala inny ksztalt i jakies hydromasaze na zawolanie,to chyba bym ja darzyla wieksza sympatia ;) Ql,my chyba dostarczamy za malo wrazenie,bo widze,ze ktos tu wspominal,ze jakos sie nie klocimy ostatnio.Ech... no dobra ... No irytuja mnie troche te codzienne "pozdrawiam wszystkich codziennie" Qlrafika lacznie z Jego nickiem,ale coz ... ;) Ql - teraz Twoja kolej,musisz mi nawtykac troche ;) Greta,Ty paskudo,moglas zostawic troche lodow! Teraz przez Ciebie Ql mi zaraz tu powie,ze on mi loda da jak chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: jestem, juz jestem 22.09.04, 15:50 nawtykać? po 22 giej. przynajmniej sprośnie będzie, a co! witaj greta w krainie deszczowców. SERTA CO Z TĄ PIZZĄ bo mnie już szlag trafia i jak nie dostanę konkretów, to idę sam - ty mnie oczów jakimś dywanem nie przesłaniaj! :) jutro zmieniam ksywę zatem... Odpowiedz Link Zgłoś
serta idziemy spac? 22.09.04, 15:59 ale Ciebie po 22.nie ma :( oj nie przeslaniam Ci oczu dywanem,dywan narazie spokojnie lezy i przyglada sie ukradkiem naszej dyskusji.Kazal sie zapytac czy nie masz jakiejs znajomej pani Dywanicy,bo on by chetnie ... noo ... hmm hmm ... tegotamtego ;) a swoja droga,ciekawe jak to Dywany robia? Ql,ale jesli Ty masz 12 lat ;) to ja z takim gowniarzem na pizze nie ide.A jak masz ze 20 wiecej,no to nie wiem czy Ty z takim gowniarzem pojdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: idziemy spac? 22.09.04, 18:50 spokojna głowa Twoja... tak a propos 22... czasem się przyglądam...co piszecie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta cholera....osleplam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:35 uuuuu...nic nie widze...do jasnej ciasnej..ide - Odpowiedz Link Zgłoś