Gość: gosza IP: *.krak.gazeta.pl 13.04.02, 18:58 Dlaczego studenci Uniwersytetu Jagiellońskiego w ogóle nie interesują się wyborami rektora. Podobno dwie trzecie nawet nie potrafi wymienić nazwiska obecnego rektora. Może ktoś mi to wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
separatysci_limanowscy Re: WYBORY NA UJ 13.04.02, 19:05 A jaki jest sens interesowania się władzami tego dziadowskiego, zacofanego pseudouniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
radiofreelimanova Re: WYBORY NA UJ 13.04.02, 19:13 separatysci_limanowscy napisał(a): > A jaki jest sens interesowania się władzami tego dziadowskiego, zacofanego > pseudouniwersytetu. Tak, ten uniwersytet musi upaść wraz z Krakowem. Ale co gorsza, studenci z innych miast przyjeżdżają pożal się Boże studiować i tu ich ogarnia ta krakowska niemożność, ospałość, brak zainteresowania. Ot, kraków, kraków... stacza się i jeszcze usiłuje pociągnąć za sobą innych. Odpowiedz Link Zgłoś
hidden Re: WYBORY NA UJ 13.04.02, 19:15 Gość portalu: gosza napisał(a): > Dlaczego studenci Uniwersytetu Jagiellońskiego w ogóle nie interesują się > wyborami rektora. Podobno dwie trzecie nawet nie potrafi wymienić nazwiska > obecnego rektora. Może ktoś mi to wyjaśni? A niby dlaczego mieliby się interesować.Poza tym karty już rozdane,decyzje zapadły.Rektorem nadal będzie Ziejka.Wiem to z pewnego zródła. Odpowiedz Link Zgłoś
radiofreelimanova Re: WYBORY NA UJ 13.04.02, 19:34 hidden napisał(a): > A niby dlaczego mieliby się interesować.Poza tym karty już rozdane,decyzje > zapadły.Rektorem nadal będzie Ziejka.Wiem to z pewnego zródła. Otóż i potwierdzenie Tez Separatystów Limanowskich oraz Radia Wolna Limanowa. Kraków chyli się ku upadkowi: korupcja, bierność, plotkarstwo, głupota i zakulisowe działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renifer Re: WYBORY NA UJ IP: *.bratniak.krakow.pl 13.04.02, 22:07 Studenci nie interesują się wyborem Rektora, bo wydaje im sie, ze ma tylko funkcję reprezentacyjną, a ponadto jest on tak samo dla nich niedostępny jaki i prezydent. Kilka razy byłem świadkiem sceny, podczas ktorej podniecona studentka lub student chwalili sie, że widzieli Rektora. Nie wiem czy chcociażby połowa wie jak on wygląda. Jeśli widziałaś frekwencje na wyborach do samorządu i na elektorów to chyba zdajesz sobie sprawę, że wiekszośś studentów interesuje się tylko przebiegiem swoich studiow. Pozdrawiam Gosia S.? Odpowiedz Link Zgłoś