Dodaj do ulubionych

PILNE!!! V LO Kraków

29.06.16, 12:48
Wybieram się do tej szkoły,a nie jestem z Krakowa i zależy mi na aktualnych info. Jest tu ktoś, kto chodzi, chodził albo chce iść do tej szkoły? Czy potrzebne są korki? Nauczyciele uczą, czy to tylko praca uczniów? Jak jest z ludźmi? Naprawdę aż tak trudno utrzymać się w tej szkole, czy to tylko przesada? Jest aż tak dużo nauki (wybieram się na biol-chem) ? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi...
Obserwuj wątek
    • stellarock Re: PILNE!!! V LO Kraków 05.07.16, 00:37
      Hej!
      Ja również w tym roku wybieram się do tego liceum właśnie na biol-chem, będąc spoza Krakowa.
      Może będziemy w jednej klasie ;)
      • vicky883 Re: PILNE!!! V LO Kraków 05.07.16, 16:11
        Ej a słyszałaś może jakieś dokładniejsze info? Bo jestem z daleka i słyszałam, że można tam być tylko na korkach ze wszystkiego... I jednak nwm,czy tam idę. Może się rozmyślę, chociaż się dostałam...trudno, najwyżej zwolnię komuś miejsce ;)
        • stellarock Re: PILNE!!! V LO Kraków 05.07.16, 22:23
          Szkoda by było skoro się dostałaś. Słyszałam (nie wiem czy na pewno tak jest, bo to się dopiero przekonam ;) ) że jeżeli ktoś chce to można się w tej szkole dobrze przygotować do matury i radzić sobie bez korków ^^
          A jakie inne opcje szkół rozważasz?
          • vicky883 Re: PILNE!!! V LO Kraków 08.07.16, 19:19
            Idę do s. prezentek do Rzeszowa. Szkoła prawie tak samo dobra, a mam ją dużo bliżej :)
            • vicky883 Re: PILNE!!! V LO Kraków 08.07.16, 19:19
              W roku szkolnym napisz, czy powinnam żałować ;)
          • vicky883 Re: PILNE!!! V LO Kraków 23.07.16, 13:25
            Okej, jednak idę ;) (zbieg okoliczności trochę dziwny, bo już zrezygnowałam, ale żałowałąm i jednak idę) może jednak będziemy w tej samej klasie :) a wiesz już, do której idziesz? f, h, i?
            • Gość: ksiezniczka2001 Re: PILNE!!! V LO Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.16, 23:28
              Ile miałyście punktów ?
    • prusaczek10700 Re: PILNE!!! V LO Kraków 24.07.16, 17:54
      Hej, ja też dostałam się do biol-chemu. :D Jestem w klasie H, a ty? :}
      • Gość: ksiezniczka2001 Re: PILNE!!! V LO Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.16, 23:24
        A ile miałaś punktów ?
      • biolchem33 Re: PILNE!!! V LO Kraków 27.08.16, 16:14
        Ja jestem w H :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka