Gość: Franko IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 00:21 Pytanie do gimnazjalistów, którzy w tym roku udają się do liceum. Powiedzcie gdzie się wybieracie, bom ciekaw tego wielce (no i dlaczego!). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sanczia Re: Jakie licea? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 13:08 ja idę do dziesiąteczki,bo....hm.....a bo mam blisko i jest to całkiem, całkiem wporządku liceum Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Jakie licea? 20.04.02, 13:47 No pewnie, że dziesiątka :))) Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
hananako Re: Jakie licea? 20.04.02, 16:48 Liceum plastyczne w Krakowie, polecam! Pozdrawiam hananako Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysia Re: Jakie licea? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 19:41 No a ja idę wyobraźcie sobie do VII. Mogłabym iść do II, do I, do V, ale wybrałam VII! Wybrałam VII ponieważ: - to jest szczęśliwa liczba ;-) - mój kuzyn tam chodzi i poleca - mam dobry dojazd, tymbardziej, że jestem z poza Krakowa - a przede wszystkim chciałam iść do normalnego LO, na średnim poziomie: ani za słabe, ani za dobre...Takie o sobie przeciętne. I co Wy na to??? Pozdrawiam wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jakie licea? 03.05.02, 19:49 Gość portalu: Mysia napisał(a): > No a ja idę wyobraźcie sobie do VII. Mogłabym iść do II, do I, do V, ale > wybrałam VII! Wybrałam VII ponieważ: > - to jest szczęśliwa liczba ;-) > - mój kuzyn tam chodzi i poleca > - mam dobry dojazd, tymbardziej, że jestem z poza Krakowa > - a przede wszystkim chciałam iść do normalnego LO, na średnim poziomie: ani za > > słabe, ani za dobre...Takie o sobie przeciętne. I co Wy na to??? Pozdrawiam > wszystkich :-) no to z Bogiem. kuzynowi sie podoba, bo to ponoc najabrdziej zabawowe liceum w Krakowie. impreza, za impreza, tez tak mozna, ja wole spokojniejsze zycie. Odpowiedz Link Zgłoś