indi_a 21.01.03, 11:33 Nasza "szefowa" awansowala. Odchodzi z oddzialu ale pozostaje w firmie. Skladamy sie na prezent - tylko nikt nie wie z nas co jej kupic na pozegnanie. Moze ktos Panstwa ma oryginalny pomysl. Zebralismy okolo 300 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandor Re: Prezent dla szefowej! 21.01.03, 11:45 Osobiscie jestem przeciwko zbieraniu pieniedzy na imieniny, dzien kobiet itp. hmmm... skoro pieniadze zebrane to trzeba cos z tym zrobic. Nic mi do glowy nie przychodzi poza kwiatami i ksiazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Prezent dla szefowej! 21.01.03, 12:02 pierwsze i najwazniejsze: cieszycie sie ze odchodzi? ;-) polecam ksiazki i albumy. ale dosc to banalne, niestety. jesli ja lubicie to trzeba chyba cos oryginalnego a tak naprawde to chyba powinniscie wiedziec co lubi/czym sie interesuje. moi pracownicy i wspolpracownicy wiedza - w zwiazku z tym co roku powieksza sie moj zbior plyt (jakbyscie chcieli mi wysylac prezenty to Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Marillion i U2 juz nie, dobra? ;-) juz mi to zalatwili kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Prezent dla szefowej! IP: 217.153.45.* 21.01.03, 14:14 Coś takiego, żeby stanowiło pamiątkę - np. markowe pióro wieczne, jakąś grafikę lub rzeżbę, oryginalny wazon lub coś z biżuterii (srebro). Powodzenia Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus12 Re: Prezent dla szefowej! 21.01.03, 14:48 Jesli lubiana to mozna jej cos kupic sxsshopie... Odpowiedz Link Zgłoś
indi_a Re: Prezent dla szefowej! 21.01.03, 16:04 Wojtek! No wiesz! W zyciu bym tam weszla. Zreszta moja szewowa ma meza. Dla informacji. Bog stworzyl mezczyzn tylko dlatego -bo wibrator nie ma funkcji KOSZENIE TRAWIKA! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus12 Re: Prezent dla szefowej! 21.01.03, 16:53 India! Nie powiedzialem co masz kupawac! Gdybym napisal kupcie jej fotel to tez by bylo zle? W Sexshopach sa jeszcze inne artykuly i czasami bardzo smieszne. Kiedys w pracy skladalismy sie na paczke dla kolegi w wojsku. Nawet nie wyobrazasz sobie jaka mial ucieche, batalion zreszta tez. Do dzisiaj nam to wypomina:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwarazy Re: Prezent dla szefowej! IP: *.share-it.ch 22.01.03, 08:52 Trzysta zlotych - to juz sporo. Tylko dlaczego wydawac je na jakies dupsy, ktore nie wiadomo gdzie potem schowac. Wystarcza kwiaty a za reszte pieniedzy zrobic pozegnalne party. Glowny ksiegowy w tym przypadku tez sie dolozy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Prezent dla szefowej! IP: 81.15.215.* 02.08.03, 20:19 Trawniki koszę... Odpowiedz Link Zgłoś