luckystrike 05.10.04, 11:31 no wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: To.ya!!! 05.10.04, 11:32 1000000000 lat wszytkiego, co najnajnajnajnaj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kochani :) 05.10.04, 11:50 skąd wiedzieliście? Buziaczki słodkie Wam :) i tort o ile zechcecie się spotkać...... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kochani :) 05.10.04, 14:22 luckystrike napisał: > my wiemy wszystko!!! Wy??????????????? Ach, Wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) A skąd, że nieśmiało bardzo zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 12:03 To.yus sto lat, sto lat tralalalala wszystkiego naj )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mi.ka.n To.ya!!! 05.10.04, 13:09 To yu!moje zyczenia wypisałam na Salonie.Ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Wszystkiego co Najlepsze... 05.10.04, 13:43 Najradośniejsze i Najszczęśliwsze!Niech Ci zawsze słoneczko przyświeca, marzenia spełniają,a przyjaciele zawsze będą przy Tobie!!! 100 Lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kochani... 05.10.04, 14:07 to Wy kolorami i prezentami jesteście. A ya mocno wzruszona Waszą pamięcią- naprawdę... Jak Was nie kochać? (retoryczne mocno pytanie) Przytulam wszystkich i buziaki ślę :))))))))))))))))))) :****** Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: To.ya!!! 05.10.04, 14:06 Emteki też życzą wszystkiego najlepszego!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: To.ya!!! 05.10.04, 18:10 Seredecznosci z Białegostoku, słonecznych dni, a do życzeń dołaczamy piosenkę "Czerwone Korale" :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: To.ya!!! 05.10.04, 20:50 To.yu,tak trzymaj! Jestes niepowtarzalna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo Wszystkiego naj !!! 05.10.04, 22:49 To.ya uśmiechu i marzeń spełnienia !! Z nutka tej piosenki: www.ewa.bicom.pl/karaoke/k71.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Moc gorących życzeń!!! 05.10.04, 23:22 36 tysięcy dni (albo więcej) niech żyje ***To.ya*** nam! Tyle tysięcy radosnych chwil - ile gwiazd na niebie, Strumień słonecznych uśmiechów z daleka wysyłam do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Moc gorących życzeń!!! 06.10.04, 10:35 krtek_ach_jo napisał: > 36 tysięcy dni (albo więcej) niech żyje ***To.ya*** nam! > Tyle tysięcy radosnych chwil - ile gwiazd na niebie, > Strumień słonecznych uśmiechów z daleka wysyłam do Ciebie. Krtek, Competer1, nie wiem co powiedzieć... Strasznie mi miło, że będąc daleko od Krakowa- pamiętaliście... Dziękuję. Bardzo> :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Wszystkiego najlepszego!!! 07.10.04, 17:47 Z pewnym opóźnieniem przyłączam się do życzeń dla kochanej solenizantki :-). Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Wszystkiego najlepszego!!! 07.10.04, 18:05 greg_f napisał: > dla kochanej solenizantki :-). ojejejej ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
witch.abroad Re: Wszystkiego najlepszego!!! 09.10.04, 23:53 > Z pewnym opóźnieniem przyłączam się do życzeń dla kochanej solenizantki :-). Ja rowniez!!! Wszystkiego najlepszego kochana!!! Sto lat tym razem z Francji... :* Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Wszystkiego najlepszego!!! 10.10.04, 18:04 witch.abroad napisała: > > > Z pewnym opóźnieniem przyłączam się do życzeń dla kochanej solenizantki : > -). > Ja rowniez!!! Wszystkiego najlepszego kochana!!! Sto lat tym razem z > Francji... :* Ja mam coś z oczami albo widzę... nie, niemożliwe... a może jednak... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: To.ya!!! 10.10.04, 21:04 "Trochę" spóźnione, ale wsjewo haroszewo! :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h.b. Re: To.ya!!! IP: *.idea.pl 10.10.04, 23:52 a ja gasze swiatlo, zyczac wszystkiego dobrego jeszcze raz... a jutro niestety trzeba wstac ;) Odpowiedz Link Zgłoś