Gość: studentka IP: *.ramtel.com.pl 06.10.04, 21:59 Gdzie w Krakowie są prowadzone dobre kursy języka francuskiego?Zastanawiam się nad Instytutem,a Wy co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: Francuski!!!! 07.10.04, 08:13 tez instytut. uczylam sie tam 3.5 roku i nie kontynuuje tylko dlatego ze zdalam dalfa a po dalfie nie ma juz kursow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Francuski!!!! IP: *.ramtel.com.pl 07.10.04, 22:19 Dziękuję za informacje,a nie orientujesz się może czy można tam płacic w ratach za kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Francuski!!!! IP: *.joint.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:16 a zapisy juz sie nie skonczyly?? bo sama sie wacham ale chyba juz za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Francuski!!!! IP: *.ramtel.com.pl 30.10.04, 20:39 też się zastanawiam czy nie za póżno,jakos długo nie mogłam sie zdecydować no i pażdziernik prawie minął... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Francuski!!!! 31.10.04, 15:29 popytajcie. pamietam ze do nas ludzie dochodzili jeszcze do konca listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Francuski!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:14 Hej!O Instytucie Francuskim slyszalam mieszane opinie...Osobiscie polecam Ci nauke indywidualna,bo wtedy rezultaty sa najlepsze-nauczyciel skupia sie tylko na Tobie!Jesli sie namyslisz-polecam Ci moja skromna osobe:)Studiuje na IV roku Romanistyki na UJ i chetnie Ci pomoge.Mam duze doswiadczenie w dawaniu korepetycji,wlasne materialy,wiele razy bylam we Francji.Cena to jedyne 20zl za 60 min.Pierwsza lekcja gratis!Moj adres:kejciorek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś