Dodaj do ulubionych

fajne miejsce na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 01:59
czy może mi ktoś polecic jakies fajne miejsce na zoorganizowanie wesela w
Krakowie.szukam tez kościółka, gdzie ksiądz odprawi cudowna msze ,
kosmetyczke, wizażystke itp itd wszystko co potrzebne w związku z organizacja
wesela
błagam pomóżcie:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: tttttt Re: fajne miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:04
      ja tez sie dołaczam do prosby
      • Gość: dudek Re: fajne miejsce na wesele IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 15:18
        podaj meila to Ci moge podpowiedziec małe co-nieco.
    • sabbin Re: fajne miejsce na wesele 11.10.04, 11:52
      niestety , nie znam
      nigdy nie bylem na slubie (jako gosc , bo sluzbowo to tak ! )
      jak chcesz serwis sprzatajacy to pisz na priv , sabbina@gazeta.pl

--
      sabbin,rajska laska.,
    • swing Re: fajne miejsce na wesele 11.10.04, 12:57
      mogę podsunąć kilka pomysłów, ale pytanie jest zbyt ogólne
      polecam natomiast małopolskie forum ślubne:
      weselneforum.cjb.net
      w Krakowie jest też zresztą kilka firm zajmujących się kompleksową obsługą
      ślubów, co może byłoby dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem

powodzenia!
      • Gość: olivvvia Re: fajne miejsce na wesele IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.10.04, 14:35
        oberża sąsiadów ul.kordiana!!zajebista restauracja sama tam miałam!!piekna
        restauracja ze szok!!koło kurdwanowa to jest
        • swing Re: fajne miejsce na wesele 11.10.04, 15:14
          sąsiedzi mogą się podobać albo nie
          na pewno jednak układ kilku sal zamiast jednej jestmoało praktyczny,
          a dwie stówy od osoby to dość wygórowana cena
          • Gość: gośc Re: fajne miejsce na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 18:05
            ja polecam stronę www.slub.prv.pl ...
            • Gość: beata Re: fajne miejsce na wesele IP: *.autocom.pl 17.10.04, 09:53
              beznadziejna strona nic na niej nie ma po co dajesz
        • Gość: kiwi Re: fajne miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 00:11
          Witaj olivvia
          byliśmy tam i faktycznie jest super, tylko cenowo troche drogo-jaka mieliście
          opcje cenowa??napisz mi jak żarcie , jak kelnerzy?moze mozesz podac mi swojego
          maila byłabym Ci bardzo wdzięczna bo w tym lokalu sie poprostu zakochałam ale
          nie wiedziałam czy to Pan nam tak fajnie naopowiadał czy faktycznie jest super.
          mieliscie DJ czy orkiestre???podaje Ci mojego maila andziaa.andziaa@poczta.fm
          prosze odezwij się.
    • Gość: tycia Re: fajne miejsce na wesele IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 11.10.04, 16:47
      Skontaktuj sie ze mna :) Za niewielkie pieniadze wykonam fotografie plenerowe i
      reportazowe (caly dzien, od blogoslawienstwa po oczepiny) :)
      tyciatycia@tlen.pl
      a jesli szukasz kamerzysty - filmowanie plus zdjecia (plener+oczepiny) wykonamy
      po promocyjnej cenie 1200 zł jesli zdecydujesz sie zamowic nas teraz :)
    • piterkej NAJLEPSZE miejsce na wesele 12.10.04, 01:06
      ZAMEK KRÓLEWSKI W NIEPOŁOMICACH...KOŚCIÓŁ TEŻ.daj maila to cos wiecej napisze
      • Gość: kiwi Re: NAJLEPSZE miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 01:37
        a oto i mail andziaa.andziaa@poczta.fm wielkie dzieki
        • Gość: betii Re: NAJLEPSZE miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:11
          dołaczam się do prośby
          też słyszałam o oberży
          moze ktoś tam miał wesele???
    • Gość: mirka Re: fajne miejsce na wesele IP: *.autocom.pl 17.10.04, 09:55
      zobacz na stronę www.firmyweselne.pl tam są linki do dobrych restauracji w
      Krakowie
    • Gość: doświadczona Re: fajne miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:12
      Ja miałam wesele na ul.Balickiej 2.Było fajnie i tanio.Natomiast kościól to
      polecam Bazylikę Jezuitów na ul.Kopernika,to cudowne miejsce i nie robia tego
      hurtowo,chrzciny też polecam.Odbywaja sie indywidualnie,a nie w asyście 20
      rozwrzeszcanych dzieciaków(ale to na przyszłość).Pozdrawiam
      • Gość: kiwi Re: fajne miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 00:31
        a co to jest za lokal na Balickiej?jakie ceny od osoby?
        • Gość: doświadczona Re: fajne miejsce na wesele IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.10.04, 09:25
          ja płaciłam rok temu 120 zł,jest to lokal wolnostojacy,diw duże sale i jedna
          mniejsza.Mieści się zaraz na początku Balickiej,przy dwupasmówce,za
          wiaduktem.Majatam też ogródek,my korzystaliśmy ,bo było lato.Pozdrawiam
        • Gość: doąwiadczona Re: fajne miejsce na wesele IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.10.04, 09:26
          Acha,nazywa sie PARTIA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka