Dodaj do ulubionych

zbliża się 12.00 - pora na hejnał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:52
pójde szybko właczyć radio
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: zbliża się 12.00 - pora na hejnał IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 11:55
      a ja właśnie spożywam śniadanko - dla takich pyszności warto czekać do
      południa!!
      • Gość: lolita Re: zbliża się 12.00 - pora na hejnał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:57
        kiniu - do jutra
        może bede przed dwunasta
        dobrze, że jestescie
        praca szybciej leci
        • Gość: kinia Re: zbliża się 12.00 - pora na hejnał IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 11:58
          pozdrawiam i do jutra!
          • gretaa hmmm... 16.10.04, 12:03
            ...co by tu..
            • Gość: kinia Re: hmmm... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 12:14
              zjeść?
              wypić?
              zrobić?
              • gretaa a... 16.10.04, 12:33
                posiedze sobie..
                pije cherbatke..
                • Gość: kinia Re: a... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 12:35
                  a ja właśnie dodkonałam rzeczy pozornie niemożliwej: przypaliłam jajka na
                  twardo!!
                  • gretaa no to.. 16.10.04, 12:44
                    rzeczywiscie- ciezka sprawa z tymi jajami...
                    mnie sie jeszcze niezdazylo, ale wszystko przed nami...:))
                    • Gość: kinia Re: no to.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 12:49
                      wystarczy je gotować przez 40 minut!
                      • gretaa a to.. 16.10.04, 12:49
                        zapomnienie, wynikiem czego bylo??
                        • Gość: kinia Re: a to.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 12:51
                          siedzenia przy komputerze, gadania no forum i grania w gierkę
                          • gretaa uhu... 16.10.04, 12:53
                            w takim razie wybaczamy, te chwilke zapomnienia:))
                            milego chyba, a ty Kiniu w domku siedzisz?, po pracy juz?
                            • Gość: kinia Re: uhu... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 12:54
                              w soboty nie chodzę do pracy, teoretycznie powinnam pracować w domu, ale
                              jeszcze mi się nie zachciało
                              i sprzątać powinnam - też nie mam ochoty
                              • gretaa ja juz.. 16.10.04, 12:58
                                usprzatnelam troche, teraz :P szukam szmatki by lazienke umyc- i nie moge jej
                                znalezc...
                                • Gość: kinia Re: ja juz.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:00
                                  ale jesteś dzielna
                                  ja odkurzę i posprzątam łazienkę jak mi pralkę zamontują bo i tak się naświni
                                  • gretaa ee tam dzielna... 16.10.04, 13:01
                                    :)- to prawda- po co sie ma sprzatac dwa razy...zawsze tak robie-:)
                                    • Gość: kinia Re: ee tam dzielna... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:06
                                      i tak już trochę wczoraj ogarnęłam więc wyrzuty sumienia mam, ale nieduże
                                      • gretaa zachcialo... 16.10.04, 13:11
                                        nam sie(mnie i mojej siostrze) ciemnych plytek do lazienki...teraz wszystkie
                                        zacieki na nich widac...grr..
                                        No juz polowa lazienki umyta i wypucowana- zaraz sie wezme za druga czesc..
                                        • Gość: kinia Re: zachcialo... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:12
                                          widzę, że już wraca stara greta - energiczna i pozytywnie nastawiona do świata!
                                          • gretaa caly czas.. 16.10.04, 13:17
                                            jestem energiczna...:))
                                            len mnie opuscil- a niech sobie idzie...
                                            zostalo jeszce lustro:)))
                                            hmm:))
                                            • Gość: kinia Re: caly czas.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:19
                                              nie poznaję cię - gdzie się podziała ta maruda sprzed godziny?
                                              • gretaa znudzila mi sie... 16.10.04, 13:21
                                                i ja przegonilam, tylko zawraza glowe bzdetami...hehehe...
                                                no bo ja sie szybko nudze- i musze sobie szukac innych pomyslow...
                                                • Gość: kinia Re: znudzila mi sie... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:25
                                                  w takiej sytuacji za zazwyczaj:
                                                  a. kładę się na sofie przed tlewizorem i zasypiam
                                                  b. kładę się do łóżka z książką i zasypiam
                                                  c. idę do wanny z gazetą i staram się nie zasnąć
                                                  d. gram w gierki komputerowe
                                                  e. idę coś ugotować
                                                  f. bawię się z kotem
                                                  popatrz, ile ma człowiek w życiu możliwości
                                                  • gretaa znudzila mi sie... 16.10.04, 13:31
                                                    w punkcie 'f'-moge sie jedynie pobawic z drewnianym kotem, bo tylko takiego
                                                    posiadam:))
                                                  • Gość: kinia Re: znudzila mi sie... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:34
                                                    to też miłe, zwłaszcza jeżelima kółeczka - można go powozić po całym mieszkaniu!
                                                  • gretaa nie, nie ma.. 16.10.04, 13:43
                                                    koleczek...ale mozna go polozyc na jakims wozecku i go powozic- nie mam rowniez
                                                    zadnego powoziku..:))
                                                  • gretaa Pa pa.. 16.10.04, 13:45
                                                    do uslyszenia pozniej..:)
                                                  • Gość: kinia Re: Pa pa.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:49
                                                    pa słoneczko!
                                                  • Gość: kinia Re: nie, nie ma.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 13:45
                                                    to można nim galopować między krzesłami i po półeczkach
                                                  • gretaa no niby tak,ale... 16.10.04, 18:29
                                                    on nie jest w tej pozycji-tylko ma nozki zlozone razem i przechylona lekko na
                                                    bok glowke:)))
                                                    Wrocilam...
                                                  • Gość: kinia Re: no niby tak,ale... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 18:32
                                                    i jak było? kupiłaś buty?
                                                    ja zrobiłam pyszny obiad, potem miałam sjestę przed tv, a tera wróciłam do kompa
                                                    widzę, że się forum powilo zaludnia - columbia jest i cedrowa górka i ty...
                                                  • Gość: lolita Re: no niby tak,ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 12:38
                                                    spózniłam się na hejnał, czy ktoś dzisiaj słuchał ?
                                                    ponoć trabka wypadła przez okienko i hejnał przerwano
                                                  • Gość: kinia Re: no niby tak,ale... IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 17:32
                                                    hahahaha fajnie by było
                                                    a na jakiej częstotliwości puszczają hejnał (chyba to jest PR1??)
                                                  • gretaa Kupilam.... 17.10.04, 19:50
                                                    :)):)))
                                                    a straszliwei narzekalam , ze ich juz nie ma - ale to ja okazalam sie
                                                    slepundra:)))))))))
                                                  • Gość: lolita Re już niedługo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:03
                                                    uwielbiam słuchać hejnalu
                                                    i jeszcze prasówkę poniedzialkowa musze przeczytać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka