Dodaj do ulubionych

Ale fajną historię usłyszałem

IP: *.veranet.pl 17.10.04, 22:44
epodkarpacie.com/index.php?page=guide&main_guide_id=32&usection_id=74

Chodzi mi o tą legendę zwiazana z fortem XIII San Rideau w
Bolestraszycach.Naprawdę mroczna i wstrząsająca.Lubię takie.
Obserwuj wątek
    • columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 17.10.04, 22:48
      strasznie długie...jutro poczytam....
      fajnie, że jesteś - martwiłysmy sie
      • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 22:54
        Witam,zaraz muszę iść lulu...Jezuuuuuuuu jutro do pracy,a tak fajnie było.Pobyt
        w Zakopcu mi się przedłużył,ale super było.
    • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 23:03
      Acha,zaopatrzyłem się też w książkę wspomnianego Jana Różańskiego "Tajemnice
      Przemyskiej Twierdzy".Tam jest szczegółowo opisane w jaki sposób ci dwaj ludzie
      funkcjonowali,jak żyli,jakie mieli odczucia widząc gasnącą ostatnią świecę,w
      jaki sposób żyli w absolutnej ciemności,w końcu jak jeden z nich skonstruował
      zegar z beczki wody,badając własny puls wyliczał ile razy trzeba dolewać wody w
      ciągu doby,jak w końcu tracił rachubę i poczucie czasu...To jest naprawdę jedna
      z najbardziej nieprawdopodobnych,tajemniczych,mrocznych historii jakie
      słyszałem.I jest prawdziwa.
      • Gość: kinia Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 23:04
        ti nasz romantiku...
        • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 23:08
          To nie jest romantyczne wcale.Opowiedział mi to znajomy,ale w taki sposób,że aż
          mi się zimno zrobiło...Wszyscy go słuchali chyba z 20 minut.Kupiłem książkę
          jeszcze w Zakopcu i dzisiaj jeszcze poszperałem na googlu
          • columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 17.10.04, 23:09
            opowiesz nam na otwarciu u Eksika
            • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 23:14
              A kiedy to będzie?
              • columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 17.10.04, 23:15
                Eexx da nam znać.....może z końcem tyg.
          • Gość: kinia Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 23:16
            ale plama
            no dobra przyznaję się też jeszcze nie przeczytałam tego artykułu
            • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 18.10.04, 23:40
              Kurka,trochę to perfidnie podbiję....
              • columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 18.10.04, 23:41
                nie śpisz? to wejdź na nude
                • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 18.10.04, 23:50
                  Próbuję!
                  • columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 18.10.04, 23:51
                    nie poddawaj sie....teraz juz dobrze chodzi....
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=14742407&v=2&s=88
                    podeślę Ci link...może będzie łatwiej
    • columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 18.10.04, 23:50
      przeczytałam....niesamowita historia....
    • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 19.10.04, 14:48
      Przepraszam tę nie tą
    • Gość: greta Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:18
      ee....swietna...lubie czytac takowe..
      • cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 16:56
        co Ty robisz w tej W-wie???
        jesteśmy s Tobą, drew ;)
        • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 19.10.04, 16:59
          O nie tylko w Warszawie:))
          • cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 17:00
            ale się rozhulałAŚ, RUDA ;)))))
            • Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 19.10.04, 17:01
              :).Autentycznie gość mnie wpienił.:))
              • cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 17:02
                boję się o Ciebie, jakiś taki nerwowy jesteś - niedobrze Ci podpaść...;)
                • cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 17:32
                  zapomniałeś o forum przemyśl
    • Gość: drewniana Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 24.10.04, 03:12
      No to to też cyk do góry.Za to,że mi zapadła w pamięć.
      • Gość: reactor Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 24.10.04, 11:25
        Byłem tam w 1993 roku, dawnych czasach, kiedy byłem harcerzem. Mieliśmy na
        pogórzu przemyskim obóz, a w fortach byliśmy na wędrówkach. Fort jak fort,
        śladów tam żadnych nie ma. Pełno takich poaustryjackich w okolicach Krakowa.
        Miejscowi tylko jakieś historie opowiadają. A zainteresowanym bunkrami polecam
        Międzyrzecki Rejon Umocniony niedaleko Łagowa i Międzyrzecza w Wielkopolsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka