Gość: drewniany IP: *.veranet.pl 17.10.04, 22:44 epodkarpacie.com/index.php?page=guide&main_guide_id=32&usection_id=74 Chodzi mi o tą legendę zwiazana z fortem XIII San Rideau w Bolestraszycach.Naprawdę mroczna i wstrząsająca.Lubię takie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 17.10.04, 22:48 strasznie długie...jutro poczytam.... fajnie, że jesteś - martwiłysmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 22:54 Witam,zaraz muszę iść lulu...Jezuuuuuuuu jutro do pracy,a tak fajnie było.Pobyt w Zakopcu mi się przedłużył,ale super było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 23:03 Acha,zaopatrzyłem się też w książkę wspomnianego Jana Różańskiego "Tajemnice Przemyskiej Twierdzy".Tam jest szczegółowo opisane w jaki sposób ci dwaj ludzie funkcjonowali,jak żyli,jakie mieli odczucia widząc gasnącą ostatnią świecę,w jaki sposób żyli w absolutnej ciemności,w końcu jak jeden z nich skonstruował zegar z beczki wody,badając własny puls wyliczał ile razy trzeba dolewać wody w ciągu doby,jak w końcu tracił rachubę i poczucie czasu...To jest naprawdę jedna z najbardziej nieprawdopodobnych,tajemniczych,mrocznych historii jakie słyszałem.I jest prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 23:04 ti nasz romantiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 23:08 To nie jest romantyczne wcale.Opowiedział mi to znajomy,ale w taki sposób,że aż mi się zimno zrobiło...Wszyscy go słuchali chyba z 20 minut.Kupiłem książkę jeszcze w Zakopcu i dzisiaj jeszcze poszperałem na googlu Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 17.10.04, 23:09 opowiesz nam na otwarciu u Eksika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 17.10.04, 23:14 A kiedy to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 17.10.04, 23:15 Eexx da nam znać.....może z końcem tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 23:16 ale plama no dobra przyznaję się też jeszcze nie przeczytałam tego artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 18.10.04, 23:40 Kurka,trochę to perfidnie podbiję.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 18.10.04, 23:41 nie śpisz? to wejdź na nude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 18.10.04, 23:50 Próbuję! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 18.10.04, 23:51 nie poddawaj sie....teraz juz dobrze chodzi.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=14742407&v=2&s=88 podeślę Ci link...może będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Ale fajną historię usłyszałem 18.10.04, 23:50 przeczytałam....niesamowita historia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 19.10.04, 14:48 Przepraszam tę nie tą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:18 ee....swietna...lubie czytac takowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 16:56 co Ty robisz w tej W-wie??? jesteśmy s Tobą, drew ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 19.10.04, 16:59 O nie tylko w Warszawie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 17:00 ale się rozhulałAŚ, RUDA ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 19.10.04, 17:01 :).Autentycznie gość mnie wpienił.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 17:02 boję się o Ciebie, jakiś taki nerwowy jesteś - niedobrze Ci podpaść...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Ale fajną historię usłyszałem 19.10.04, 17:32 zapomniałeś o forum przemyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniana Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.veranet.pl 24.10.04, 03:12 No to to też cyk do góry.Za to,że mi zapadła w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reactor Re: Ale fajną historię usłyszałem IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 24.10.04, 11:25 Byłem tam w 1993 roku, dawnych czasach, kiedy byłem harcerzem. Mieliśmy na pogórzu przemyskim obóz, a w fortach byliśmy na wędrówkach. Fort jak fort, śladów tam żadnych nie ma. Pełno takich poaustryjackich w okolicach Krakowa. Miejscowi tylko jakieś historie opowiadają. A zainteresowanym bunkrami polecam Międzyrzecki Rejon Umocniony niedaleko Łagowa i Międzyrzecza w Wielkopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś