Gość: ed IP: *.crowley.pl 23.10.04, 16:44 jakie są wasze opinie?? wprawdzie w tygodniu za dużego ruchu nie ma ale w czwartki jest już zajebiście!! nie mowiąc o sobocie :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yoanna Ja nie chcę nic mówić, ale... IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 26.10.04, 23:37 "Gorączka" cieszy się raczej złą sławą...dość tandetne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube_2000 Re: Ja nie chcę nic mówić, ale... IP: *.tesco / *.hu.tesco-europe.com 27.10.04, 10:10 przestali tam kraść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deviilek Re: Ja nie chcę nic mówić, ale... IP: 217.153.183.* 27.10.04, 14:30 Cube 2000, a gdzie nie kradna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ja nie chcę nic mówić, ale... IP: *.adsl.proxad.net 28.10.04, 15:11 Bylam tam 5 min. dawno, dawno temu. Wtedy nazwa byla adekwatna do upalu, ktory tam panowal. Nie wrocilam tam wiecej poza tym nie moj klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv Re: Ja nie chcę nic mówić, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:10 -> vika: mają tam teraz klimę- wprawdzie towarzystwo nadal niezbyt ciekawe, ale zdarzają się rodzynki;)) jako zagorzała przeciwniczka śmierdzących knajp muszę przyznać, że 'nowa', ale wciąż swojsko-przaśna gorączka bywa niezłą alternatywą dla snobistycznego klimatu modnych chill'owych klubów...osobiście preferuję imprezy od pon do czw- mniej ludzi na parkiecie, muzyka dla ludzi lubiących 'muzykę środka', dj-e -raczej dosyć przychylnie nastawieni- spełniają większość próśb, piwo jest lane uczciwie przez sympatyczne barmanki- podsumowując: całkiem fajny lokal, bez zbednego zadęcia, do potańczenia w gronie przyjaciół. pozdrawiam wszystkich umiarkowanych zwolenników gorączki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Ja nie chcę nic mówić, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:45 Kilka razy wstapilam,ale nie posiedzialam dlugo. Bylam tez wczoraj, masa ludzi, goraco, malo miejsca, bardziej mozna sie tam zmeczyc niz odpoczac i zabawic sie, jak ktos lubi przeciskiwac sie w takim tłoku to spox, ja jednak podziekuje.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś