IP: *.spine.pl 30.10.04, 01:24
Miłośników i Miłośniczki tej knajpy proszę o wpisy bo sezon się zaczął. Salę
do tańczenia przenieśli tam gdzie było i jest spooko.... Tylko ta
knajpka "mute" w drugiej sali...
Obserwuj wątek
    • jjtk Re: Jazz Rock 30.10.04, 12:17
      co z "tylko ta knajpka mute w drugiej sali"?
      • cortezzo Re: Jazz Rock 03.11.04, 13:43
        wlasnie ;)

poza tym do ciekawego zderzenia "kultur" dochodzi w toaletach ;))
        • Gość: astald Re: Jazz Rock IP: *.classcom.pl / 195.150.77.* 03.11.04, 14:36
          wuaśnie
          gdzie to mute, bo ze trzy tygodnie temu obwieściłem znajomym nowine o reopeningu
          MUTE i postanowiliśmy się tam wybrać, adres zapomiętałem - sławkowska 12 -
          idziemy tam, a tam.. Jazz Rock.. Zostałem przez to powszecnie i publicznie
          obśmiany ;-)
          Więc, dzie ten mjut, szylda nie zauważyuem, a do JRC nie mam zwyczaju zagladać
          :-p ale z tego co tu jest napisane nie będę miał innego wyjscia.. iz tat tru?
        • Gość: astald Re: Jazz Rock IP: *.classcom.pl / 195.150.77.* 03.11.04, 14:36
          wuaśnie
          gdzie to mute, bo ze trzy tygodnie temu obwieściłem znajomym nowine o reopeningu
          MUTE i postanowiliśmy się tam wybrać, adres zapomiętałem - sławkowska 12 -
          idziemy tam, a tam.. Jazz Rock.. Zostałem przez to powszecnie i publicznie
          obśmiany ;-)
          Więc, dzie ten mjut, szylda nie zauważyuem, a do JRC nie mam zwyczaju zagladać
          :-p ale z tego co tu jest napisane nie będę miał innego wyjscia.. iz tat tru?
          • Gość: Drobny Re: Jazz Rock IP: *.spine.pl 03.11.04, 15:36
            Otóż jak zejdziesz z po schodkach do J.rocka to Mute jest na lewo. Tzn. Salka
            na lewo to Mute nawet pisze to nad drzwiami przedtem była to druga salka
            J.rock.
            Połączenie dziwne ale wystruj jest nowy, bar jest nowy, barman jest z J. rock.

I najlepsze:
            Jak kupisz drinka w J.roku i przejdziesz do Mute to ci barman uwagę zwróci a
            jeśli zrobisz na odwrót to jest ok. Ot taka dziwna filozofia.

Yoo
            • cortezzo Re: Jazz Rock 03.11.04, 16:18
              polowa ekipy jest jeszcze ze starego mute, m.in. wspomniany barman

astald: bo to jest tylko zajawka nowego mjuta (orange world of mute), taka
              przejsciowa.. prawdziwego nowego-nowego jeszcze nie ma ;)
              • f.qu Re: Jazz Rock 05.11.04, 19:31
                A co sądzicie o tymże barmanie z mut'a bo miałem już z nim do czynienia w nowym
                miejscu właśnie na Sławkowskiej i uważam że z niego jest kawał złamanego #@$@!
                ja. Czy też może miałem pecha ?
                • f.qu Re: Jazz Rock 05.11.04, 19:33
                  ... a pozatym jak określili kumple wygląda na pedałka czy jak kto woli gay'a.
                  Czy może się mylę ?
                  • Gość: estrella Re: Jazz Rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:54
                    i co w związku z tym? rozumiem, ze mogl Cie wkurzyc, ale co ma do tego Twoj
                    drugi wpis??
                  • cortezzo Re: Jazz Rock 06.11.04, 14:29
                    hehh... ludzie chyba nigdy sie nie zmienia <rotfl>
                • Gość: barman z owom/jrc Re: Jazz Rock IP: *.komputerserwis.com 06.11.04, 21:10
                  na początek, gratuluję nick'a, "f.qu" - poważnie szczytująca elokwencja.
                  LUDZIE, DLACZEGO POTRAFICIE BYć TYLKO ANONIMOWI.
                  wiecie co powszechnie mówi się o anonimach; myślę że nie trzeba tego tłumaczyć.
                  następnie, sądzę że agresja i frustracja w tym kontekście jest zbyteczna i
                  absolutnie nie jest konstruktywna.
                  może lepiej koncetrować się na uprzejmości i kreatywnym działaniu, niż na
                  zanieczyszczaniu ubikacji i mentalnym zaśmiecaniu otoczenia.
                  generalnie życie jest bardzo proste i powinniśmy je sobie ułatwiać.
                  (no, chyba że lubi się destrukcje; która powszechnie jest negowana)
                  ... nie zależy mi na gwiazdorstwie i wypisywaniu o mnie na forum
                  ps. a może zamiast negacji i prób ośmieszania, zróbcie coś bardziej pomysłowego.
                  *******************************************************************************
                  PRZYSYŁAJCIE PROJEKTY NA KOSZULKI JAZZ ROCK CAFE. (co Wy na to?)
                  chcemy również zrobić galerie z Waszymi zdjęciami. jeśli robicie fajne foty i
                  chcielibyście je pokazać znajomym jrc, czekamy na nie.
                  email: klub@jazzrockcafe.pl
                  może przyjmijmy motto "więcej integracji i uprzejmości"?
                  pozdrawiam
                  • Gość: estrella Re: Jazz Rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:13
                    mysle ze f.qu nie nalezy sie przejmowac, jego posty i nick mowia same za
                    siebie. Na szczescie przebywajac w jazzie najczesciej spotykam super ludzi,
                    ktorzy swietnie sie bawia, bo uwielbiaja to miejsce. Na obsluge tez nigdy nie
                    narzekalam, choc rozumeim ze jak jest taki nawal ludzi na imrpezie to kazdy ma
                    prawo byc zmeczony i nie do wszystkich sie usmiechac i rozmawiac.
                    Koszulki...fajna sprawa by byla:) no i galerie mysle ze na stronce fajnie
                    byloby powiekszyc o nowe zdjecia, to taka sugestia:) pozdrawiam!!!
                    • f.qu Re: Jazz Rock 06.11.04, 22:23
                      f.qu to akronim od angielskiego Fine Quality dla ścisłości :)))
                  • f.qu Re: Jazz Rock 06.11.04, 22:17
                    Widźę że kolega jednak się otworzył i potrafi być rozmowny. Knajpę bardzo lubię
                    więc kwasu nie mam zamiaru robić ....
                    Może z czasem się dotrzemy ....

Pozdrawiam i do zobaczenia :)
                    • f.qu Re: Jazz Rock 06.11.04, 22:26
                      Powyższe skierowane jest do kolegi barmana.
                      • tominaley jrc-pytanie? 07.11.04, 16:31
                        Sidol dalej kreci interesem.
        • Gość: chlorofil Re: Jazz Rock IP: *.net / 213.199.205.* 07.11.04, 18:15
          hehe, ta ograniczoność subkulturowa ludzi, jak by nie bylo mlodych, zawsze mnie
          smieszyla i smieszy bardzo. i dotyczy to prawie wszystkich "kultur" w dodatku.

kiedys w dawnej rdst, byl totalny miks wszystkiego, mialo to funkcje integrujaca
          i bardzo dobrze to wychodzilo :)

a tak to na rozne imprezy to musze chodzic z roznymi znajomymi bo "tamtego to
          sie nie da sluchac" :)
    • Gość: didżej Re: Jazz Rock IP: *.ists.pl / *.ists.pl 11.11.04, 18:24
      A czy kolega "sidol" wrócił już z Indii?
      • cortezzo Re: Jazz Rock 11.11.04, 18:56
        ajt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka