Gość: dr IP: *.spine.pl 30.10.04, 01:24 Miłośników i Miłośniczki tej knajpy proszę o wpisy bo sezon się zaczął. Salę do tańczenia przenieśli tam gdzie było i jest spooko.... Tylko ta knajpka "mute" w drugiej sali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortezzo Re: Jazz Rock 03.11.04, 13:43 wlasnie ;) poza tym do ciekawego zderzenia "kultur" dochodzi w toaletach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astald Re: Jazz Rock IP: *.classcom.pl / 195.150.77.* 03.11.04, 14:36 wuaśnie gdzie to mute, bo ze trzy tygodnie temu obwieściłem znajomym nowine o reopeningu MUTE i postanowiliśmy się tam wybrać, adres zapomiętałem - sławkowska 12 - idziemy tam, a tam.. Jazz Rock.. Zostałem przez to powszecnie i publicznie obśmiany ;-) Więc, dzie ten mjut, szylda nie zauważyuem, a do JRC nie mam zwyczaju zagladać :-p ale z tego co tu jest napisane nie będę miał innego wyjscia.. iz tat tru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astald Re: Jazz Rock IP: *.classcom.pl / 195.150.77.* 03.11.04, 14:36 wuaśnie gdzie to mute, bo ze trzy tygodnie temu obwieściłem znajomym nowine o reopeningu MUTE i postanowiliśmy się tam wybrać, adres zapomiętałem - sławkowska 12 - idziemy tam, a tam.. Jazz Rock.. Zostałem przez to powszecnie i publicznie obśmiany ;-) Więc, dzie ten mjut, szylda nie zauważyuem, a do JRC nie mam zwyczaju zagladać :-p ale z tego co tu jest napisane nie będę miał innego wyjscia.. iz tat tru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drobny Re: Jazz Rock IP: *.spine.pl 03.11.04, 15:36 Otóż jak zejdziesz z po schodkach do J.rocka to Mute jest na lewo. Tzn. Salka na lewo to Mute nawet pisze to nad drzwiami przedtem była to druga salka J.rock. Połączenie dziwne ale wystruj jest nowy, bar jest nowy, barman jest z J. rock. I najlepsze: Jak kupisz drinka w J.roku i przejdziesz do Mute to ci barman uwagę zwróci a jeśli zrobisz na odwrót to jest ok. Ot taka dziwna filozofia. Yoo Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Jazz Rock 03.11.04, 16:18 polowa ekipy jest jeszcze ze starego mute, m.in. wspomniany barman astald: bo to jest tylko zajawka nowego mjuta (orange world of mute), taka przejsciowa.. prawdziwego nowego-nowego jeszcze nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: Jazz Rock 05.11.04, 19:31 A co sądzicie o tymże barmanie z mut'a bo miałem już z nim do czynienia w nowym miejscu właśnie na Sławkowskiej i uważam że z niego jest kawał złamanego #@$@! ja. Czy też może miałem pecha ? Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: Jazz Rock 05.11.04, 19:33 ... a pozatym jak określili kumple wygląda na pedałka czy jak kto woli gay'a. Czy może się mylę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrella Re: Jazz Rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:54 i co w związku z tym? rozumiem, ze mogl Cie wkurzyc, ale co ma do tego Twoj drugi wpis?? Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: Jazz Rock 06.11.04, 14:29 hehh... ludzie chyba nigdy sie nie zmienia <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman z owom/jrc Re: Jazz Rock IP: *.komputerserwis.com 06.11.04, 21:10 na początek, gratuluję nick'a, "f.qu" - poważnie szczytująca elokwencja. LUDZIE, DLACZEGO POTRAFICIE BYć TYLKO ANONIMOWI. wiecie co powszechnie mówi się o anonimach; myślę że nie trzeba tego tłumaczyć. następnie, sądzę że agresja i frustracja w tym kontekście jest zbyteczna i absolutnie nie jest konstruktywna. może lepiej koncetrować się na uprzejmości i kreatywnym działaniu, niż na zanieczyszczaniu ubikacji i mentalnym zaśmiecaniu otoczenia. generalnie życie jest bardzo proste i powinniśmy je sobie ułatwiać. (no, chyba że lubi się destrukcje; która powszechnie jest negowana) ... nie zależy mi na gwiazdorstwie i wypisywaniu o mnie na forum ps. a może zamiast negacji i prób ośmieszania, zróbcie coś bardziej pomysłowego. ******************************************************************************* PRZYSYŁAJCIE PROJEKTY NA KOSZULKI JAZZ ROCK CAFE. (co Wy na to?) chcemy również zrobić galerie z Waszymi zdjęciami. jeśli robicie fajne foty i chcielibyście je pokazać znajomym jrc, czekamy na nie. email: klub@jazzrockcafe.pl może przyjmijmy motto "więcej integracji i uprzejmości"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrella Re: Jazz Rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:13 mysle ze f.qu nie nalezy sie przejmowac, jego posty i nick mowia same za siebie. Na szczescie przebywajac w jazzie najczesciej spotykam super ludzi, ktorzy swietnie sie bawia, bo uwielbiaja to miejsce. Na obsluge tez nigdy nie narzekalam, choc rozumeim ze jak jest taki nawal ludzi na imrpezie to kazdy ma prawo byc zmeczony i nie do wszystkich sie usmiechac i rozmawiac. Koszulki...fajna sprawa by byla:) no i galerie mysle ze na stronce fajnie byloby powiekszyc o nowe zdjecia, to taka sugestia:) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: Jazz Rock 06.11.04, 22:23 f.qu to akronim od angielskiego Fine Quality dla ścisłości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: Jazz Rock 06.11.04, 22:17 Widźę że kolega jednak się otworzył i potrafi być rozmowny. Knajpę bardzo lubię więc kwasu nie mam zamiaru robić .... Może z czasem się dotrzemy .... Pozdrawiam i do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: Jazz Rock IP: *.net / 213.199.205.* 07.11.04, 18:15 hehe, ta ograniczoność subkulturowa ludzi, jak by nie bylo mlodych, zawsze mnie smieszyla i smieszy bardzo. i dotyczy to prawie wszystkich "kultur" w dodatku. kiedys w dawnej rdst, byl totalny miks wszystkiego, mialo to funkcje integrujaca i bardzo dobrze to wychodzilo :) a tak to na rozne imprezy to musze chodzic z roznymi znajomymi bo "tamtego to sie nie da sluchac" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didżej Re: Jazz Rock IP: *.ists.pl / *.ists.pl 11.11.04, 18:24 A czy kolega "sidol" wrócił już z Indii? Odpowiedz Link Zgłoś