Gość: marfefka IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 02.11.04, 21:22 zna ktos takiego? najlepiej z pieknym rumakiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: broton Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:38 ... a bez rumaka może być ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 02.11.04, 21:41 ehh.. no w ostatecznosci moze byc bez rumaka... niech strace ;] Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] 02.11.04, 22:13 hm, mam rumaka, niezły castle, troche kasy, młody, jurny i o'key/// ale, czyś ty tego warta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:31 ja juz nieoryginalnie powiem że zamiast białego rumaka zgadzam się na białego Mercedesa Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] 02.11.04, 23:38 oj Kinia, Kinia ładnie imie brzmi..., a tak bez sensu piszesz... "biały mercedes" - no ale jaki mercedes ??? ja kupie rzęcha mercedesa za np. 30 tys. zł i polakieruje na biało, to będzie to ??? pamiętaj - jak pisał S. Lem - samochód to tak naprawdę beczka z ropą, która jeździ... - j anie jestem aż tak okrutny ! dla mnie samochód, to coś co np. bezporoblemowo - bo nowe - np. dowiezie cie nad morze i z powrotem - i jeszcze troche pojeździ..., bo dlaczego niby mam swego rumaka zamieniać na "białego mercedesa", przy śwaidomości, że ten "merc" to rzęch ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.04, 23:52 no wiesz, taki, żeby błyszczał w słońcu i żeby każdy widział że drogi że jakby ten książę po mnie pod blok podjeżdżał to by wszystkie dziewczyny zazdwrościły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ntypod Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.11.04, 07:07 a Opel z lat 60-tych z deska surfingowa przyczepiona do dachu nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: a ja szukam ksiecia z bajki ;] IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 07:29 hmmmmmmm w sumie może byc, bo to takie styylooooweeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re:bez rumaka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:34 bez rumaka nawet zwykły zjadacz chleba niewiele jest wart, a co dopiero księciunio............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Tuuu jesteeeem :]]]]] nt. IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 08:26 a masz koronę, księciuniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ntypod Re: Tuuu jesteeeem :]]]]] nt. IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.11.04, 08:41 pewnie ma i to na niejednym zebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Tuuu jesteeeem :]]]]] nt. IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 09:00 no ale mam nadzieję, że złote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta A co wy tu tak sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:08 plotkujecie, co? a ja nie chce zeby mial bialego merca- najl;lepiej czarny- a jak nie ma to moze miec alfe i stary rower..hmm...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: A co wy tu tak sobie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 13:11 jak sie nad tym zastanowię to niepotrzebuję księciunia z samochopdem bo mam swój jest jaki jest ale jeździ zęby mogą być prawdziwe ale serce to już musi mieć ze złota!! tu nie ustąpię! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ksiąze z rumakiem...??? 03.11.04, 13:11 Toż chyba nic prostszego...a nie moze być kuc? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa ale to bez sensu... 03.11.04, 13:28 jezdzic na rumaku, czy kucuku- a jak bedzie deszcz? to wszyscy mokrzy...nie to nie dla mnie- musi wygladac tak jak ja lubie..hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: ale to bez sensu... 03.11.04, 13:33 mozna pelerynkę załozyć - i na siebie i na kucyka ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz A czego byś chciała Greciu? 03.11.04, 13:39 Dziś spełniam marzenia słodkich Gret ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: A czego byś chciała Greciu? 03.11.04, 13:41 ojoj...to za duzo ale napewno nie ksiecia na rumaku...tacy nie sa dobrzy-a nawet zadobrzy sa- a ja takich nie lubie... to ciezko tak napisac...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: A czego byś chciała Greciu? 03.11.04, 13:42 Książę- nie, ale dzentelmen - tak? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Greta! 03.11.04, 13:45 masz rację - nie odpowiadaj pochopnie - dobrze się zastanów! (no chyba, że Leo spełnia więcej niż jedno życzenie...) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: Greta! 03.11.04, 13:49 dzis mam dobry dzień! spełnię kilka życzeń ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Greta! 03.11.04, 13:59 nie będę się narzucać... ale przy okazji tej wymiany zdań zaczynam się zastanawiać: co byłoby moim życzeniem... niestety większość pomysłów dotyczy spraw dość prozaicznych (chociaż ten miesiąc w Paryżu...) - trochę to przygnębiające... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Greta! 03.11.04, 14:00 to taki ful wypas... a le wiesz co Leo?mozesz mi spelnic dwa zyczonka- zebym zaliczyla jutro 2kolosy:)) tak dzentelmen...i nie musi calowac na powitanie w lapke, juz to przerabialam... /:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 a czy to aby nie jest tak, 03.11.04, 14:06 ze dziś jakis ksiaże naprawdę jest w Krakowie? chyba właśnie dziś...tyle, ze chyba jestz małżonką... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa hahaha... 03.11.04, 14:07 a co tam małżonka- ale to nie dla mnie...hmmm... :p Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: a czy to aby nie jest tak, 03.11.04, 14:08 To może spełni choć parę zyczeń, miłych pań. Nie są bardzo wygórowane. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a czy to aby nie jest tak, 03.11.04, 14:10 Ksążeta a zwłaszcza angielscy zdają sie być i powściagliwi i oszczędni...choć? Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
swing cały czas... 03.11.04, 15:00 ...pracuję nad listą (myślicie, że angielski książę mógłby mi załatwić głos...? taki czarny - głęboki i niepokojący... z małą nutką dekadencji) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: cały czas... 03.11.04, 15:02 hmm..brzmi kusząco....a będziesz do ucha szeptać?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: cały czas... 03.11.04, 15:03 z takim głosem szeptanie byłoby... grzechem Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: cały czas... 03.11.04, 15:07 dlaczego miałabym krzyczeć na takiego pożytecznego księcia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: cały czas... 03.11.04, 15:14 no nie wiem. Kobiety czasem krzyczą, czasem nie wiem, dlaczego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing widocznie... 03.11.04, 15:16 nie zawsze działa ten zmysłowy szept zresztą czasem trudno o inspirację do takowego Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa no to ze mna... 03.11.04, 15:16 nie powinno sie rozmawiac - bo krzycze czasami... a teraz posiedze sobie cichutko.. gdzies i moze zobacze królika, a moze to byl zajac? i wielki tykajacy zegar...hmmm... ojojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
swing tochyba jednak był królik... 03.11.04, 15:23 pytał o swoje rękawiczki i wachlarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: to chyba jednak był królik... 03.11.04, 15:28 hmmm....a to ciekawe... moze to on jest tym ksieciem..?? Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: chyba nikt nie zna... 03.11.04, 17:36 Toż to ja!.Pozytywnie do życia nastawiony,optymista pełną buzią,to ja.Naprawdę istnieję:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta nio.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:46 teraz to widze...hehehe...:p Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: nio.... 03.11.04, 17:48 Gość portalu: greta napisał(a): > teraz to widze...hehehe...:p Nic nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka mial byc ksiaze, nie ma nawet porzadnego kandydata IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 03.11.04, 19:16 no i co ja mam zrobic... jak nie nzajde ksieciunia to mi przyjdzie sie w wiezy zamurowac... ;] i zdechne tma zlgody nie zaznajac urokow zycia ;[ niech no sie jakis ksiaze zglosi, pliz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marfefka Re: mial byc ksiaze, nie ma nawet porzadnego kand IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 03.11.04, 19:18 sorki, za te literowki... oczywiscie mialo byc, ze z glodu zdechne... to z tej tesknoty za ksieciem mi sie przestawia ;] Odpowiedz Link Zgłoś