Gość: Krakfan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 18:44 Tak mało postów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 27.04.02, 18:46 Niektórzy zostali i kują do matury :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 18:50 Współczuję :( Ale za miesiąc będzie już po wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 27.04.02, 18:55 Z tego, co wiem, poprawki są w sierpniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 27.04.02, 20:38 Gość portalu: Krakfan napisał(a): > Tak mało postów mam odobne wrazenia. skks i peteen wybyli, Zbigniew i malopolanin tez. eeee... yogy... dora... Kriss... Rita... fatalnie... ostalem sie jeno ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.acn.waw.pl 27.04.02, 21:00 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Krakfan napisał(a): > > > Tak mało postów > > mam odobne wrazenia. skks i peteen wybyli, Zbigniew i > malopolanin tez. eeee... > > yogy... dora... Kriss... Rita... > > fatalnie... ostalem sie jeno ja. No i ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuen Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.ha3.agh.edu.pl 27.04.02, 23:49 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > fatalnie... ostalem sie jeno ja. > No i ja:))) i jeszcze parę osób. A w ogóle to kto ma ten długi weekend? Ja w poniedziałek zasuwam do roboty. Eh! Psie życie. Ale za to niedziela będzie moja! :-)))) Pozdrawiam wuen Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 27.04.02, 23:53 Gość portalu: wuen napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > fatalnie... ostalem sie jeno ja. > > No i ja:))) > > i jeszcze parę osób. A w ogóle to kto ma ten długi weekend? ja mam nawet dwa - jeden od 1 do 5 maja, a drugi od 9 (albo 8) do 12 maja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 28.04.02, 09:51 mikolaj7 napisał(a): > ja mam nawet dwa - jeden od 1 do 5 maja, a drugi od 9 (albo > 8) do 12 maja :))) Oj, kolego, z tym 9 maja, to podpadłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 28.04.02, 14:30 kuba203 napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > ja mam nawet dwa - jeden od 1 do 5 maja, a drugi od 9 (albo > > 8) do 12 maja :))) > > Oj, kolego, z tym 9 maja, to podpadłeś... moiwe jak jest :) ja sie ciesze na ten dzien :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 28.04.02, 14:34 Ja się cieszę trochę mniej niż Ty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 28.04.02, 21:25 Oj niestety nie wszyscy. I nie wszystkim długi weekend w głowie. W poniedziałek idę do pracy, po raz pierwszy po dłuuugim urlopie. Buu! Może ktoś mnie pocieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 28.04.02, 21:48 kathy38 napisał(a): > Oj niestety nie wszyscy. I nie wszystkim długi weekend w głowie. W poniedziałek > > idę do pracy, po raz pierwszy po dłuuugim urlopie. Buu! > Może ktoś mnie pocieszy? w takiej sytuacji poieszyc Cie moze o najwyzej mysl o majowce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRAS MIKOLAJ MYSLE O TOBIE IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 28.04.02, 22:20 mikolaj7 napisał(a): Mysle stale o tobie mikolaj twoj Miras Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 MICHAL? 28.04.02, 22:25 Gość portalu: MIRAS napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > Mysle stale o tobie mikolaj > > twoj Miras > idz kretynie. wiem, ze swoje odbica musisz leczyc w neci, szkoda, ze kosztem tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:17 kathy38 napisał(a): > Oj niestety nie wszyscy. I nie wszystkim długi weekend w głowie. W poniedziałek > > idę do pracy, po raz pierwszy po dłuuugim urlopie. Buu! > Może ktoś mnie pocieszy? Ja też idę i to nawet w poniedziałki to do dwoch - i jak to mówli : nie chcem ale muszem! Ale jest nieźle : - ciepło - zielono - środa święto - czwartek odpoczynek po święcie - piątek święto itd. A mogło by być gorzej - np. same święta.!!! Uśmiechnij się jutro będzie Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 23:00 i Millej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:57 A ja wracam do Krakowa na piątek, sobotę i niedzielę poodychać krakowskim powietrzem. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.law.uj.edu.pl 30.04.02, 15:22 Niestety nie, albo stety jak pomyślę o korkach. Wszystkich, którzy zostali w KRAKOWIE GORĄCO POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 30.04.02, 15:35 a ja już spadam na 5 dni - biorę urlop od kompa i netu jutro pewnie wróci yogy pzdr 4all m.in Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 30.04.02, 18:18 m.in napisał(a): > a ja już spadam na 5 dni - biorę urlop od kompa i netu > jutro pewnie wróci yogy > pzdr 4all > m.in fajnie, ze wroci :) a tak zupelnie bez zwiazku - skad wiesz, ze wroci? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.si / 192.168.10.* 03.05.02, 10:22 Pozdrowienia ze Slowenii ! Z tego co widze w portalu Gazety, pogoda lepsza w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 03.05.02, 11:29 Gość portalu: Tomaszek napisał(a): > Pozdrowienia ze Slowenii ! Z tego co widze w portalu > Gazety, pogoda lepsza w Krakowie. pogoda u nas cudowna. ciplutko, ale tez lekki wietrzyk, chmurek praktycznie nie ma, tylko blekitne niebo... ach... zaraz wychodze chyba, cieszyc sie wiosna w pelnym wydaniu. btw. jak w Slowenii? gdzie siedzisz dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? IP: *.soft / 192.168.2.* 05.05.02, 17:09 Wiadomość "nadałem" z Postojnej, z wejścia do Postojnej Jamy. Gigantyczna jaskinia, a w zasadzie ich system. Warto zobaczyć, robi wrażenie!!! Ale już wróciłem! Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Czy wszyscy wyjechaliście na długi weekend? 03.05.02, 20:34 Ja nie wyjechałem sobie. Zastosowałem technikę wyjazdów jednodniowych. Raz na Zarabie (na górę Chełm), potem znów na zamek do Dobczyc, rowerkiem wokół wschodnich rubieży Krakowa. To jest całkiem miłe... Dzięki temu, ze większość wywiało z Krakowa można spokojnie pojeździć po mieście samochodzikiem.... Pozdrawiam serdecznie @ll ludzików. Odpowiedz Link Zgłoś