Dodaj do ulubionych

Active INvestment

IP: *.clubnet.pl 10.11.04, 22:25
chcialem kupic mieszkanie budowane przez firme Active Investment na ul.
wyslouchow, czy ktos slyszal o tej firmie cos, ew. ma jakies pozytywne lub
negatywne doswiadczenia. Prosze o pomoc bo mimo wszystko mieszkanie to dosc
sporo kasy i nie chce zeby przepadla.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: T Re: Active INvestment IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.11.04, 07:37
      czesc
      ja kupilem mieszkanko na wyslouchow w bloku, ktory jest wlasnie w trakcie
      budowy. czekam cierpliwie, budowa rozpoczela sie w kwietniu i na razie (nie
      zapeszac) jest wszystko w porzadku (terminy oddania kolejnych etapow budowy,
      terminarz wplat itd.)
      pozdrawiam
      T
      • humblet Re: Active INvestment 11.11.04, 10:36
        A rozmawiales z kierowniczką Dzialu Sprzedazy ? Prawda ze I Klasa ?
        Juz chocby z tego powodu warto kupic u nich mieszkanko.
        A powaznie mówiąc to firma jest stabilna i utrata kasy ci nie grozi.
        Najwyzej przeplacisz troche za mieszkanie, ale przeciez wlasiciel tez ma
        wydatki.
        • Gość: knower Re: Active INvestment IP: *.clubnet.pl 11.11.04, 11:45
          co znaczy "przeplace"? cena tego mieszkania wynosi 2575zl/m2 co wydaje mi sie
          jak na warunki krakowskie calkiem rozsadna cena. Trudno mi powiedziec, jestem z
          innego miasta, gdzie calkiem inaczej ksztaltuja sie ceny nieruchomosci. Prosze
          o odpowiedz
          • Gość: agnieszka Re: Active INvestment IP: 83.97.16.* 14.11.04, 11:22
            ...cena tego mieszkania wynosi 2575zl/m2

zainteresowala mnie wysokosc ceny za m2, ja podpisalam umowe w czerwcu i jeden
            metr kosztowal wtedy ok 2700. Czyzby cena sie zmienila? Mozesz napisac cos
            wiecej o tym mieszkaniu (ktory to budynek, ktore pietro..)
            • Gość: knower Re: Active INvestment IP: *.clubnet.pl 14.11.04, 14:56
              2575 to jest cena netto, cena brutto wynosi rzeczywiscie ok 2700
            • Gość: knower Re: Active INvestment IP: *.clubnet.pl 14.11.04, 14:58
              w ogole w jutrzejszej poniedzialkowej rzeczpospolitej ma byc artykul podobno o
              activ investment wiec polecam kupic wszystkim ktorzy mieszkanie tam kupuja.
              dowiedzialem sie to od przedstawiciela firmy wiec to chyba pozytywny artykul:)
    • Gość: T Re: Active INvestment IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.11.04, 11:49
      tak samo nie wiem skad sie wzielo stwierdzenie "przeplacisz za mieszkanie". to
      jest najnormalniejsza cena za metr kwadratowy w Krakowie
      • Gość: knower Re: Active INvestment IP: *.clubnet.pl 11.11.04, 13:19
        T: mam do ciebie kilka pytan, moglbys sie ze mna skontaktowac:
        knower@kosmos.clubnet.pl. W poniedzialek jedziemy dopiero podpisac umowe i
        chcialbym do tego czas maksymalnie duzo sie dowiedziec.
        POzdrawiam
        • Gość: kaja Re: Active INvestment IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:30
          ja tez u nich kupilam i jak do tej pory wszystko wdaje sie byc w porzadku
    • inezja21 Nie boicie się mieszkać na Kurdwanowie:) 11.11.04, 21:36

• Gość: knower Re: Nie boicie się mieszkać na Kurdwanowie:) IP: *.clubnet.pl 11.11.04, 23:05
        nie wiedzialem ze kurdwanow sie taka zla slawa cieszy...
        • inezja21 Re: Nie boicie się mieszkać na Kurdwanowie:) 12.11.04, 12:44
          bardzo złą...podobno porównywalne z Hutą nagromadzenie groźnych świrusów:)
      • Gość: hem ja bym się bał...:) IP: *.autocom.pl 11.11.04, 23:19
        Chyba największe poza Huta nagromadzenie blokersów.

Ludzie, kupujcie mieszkania jak najdalej od blokowisk.. niedlugo to będą totalne slamsy.
        • Gość: Pt Re: ja bym się bał...:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 14:04
          Moze jest to i blokowisko, ale jak na razie osiedle wyglada spoko, w ostanich
          latach wybudowala sie tam masa nowych bloków, a stare bloki tez ostatnio
          omłodniały (ocieplenia i nowe kolorowe tynki). A blokersi sa na kazdym osiedlu,
          jak kogos stac na domek to sobie go kupuje na peryferiach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka