Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 02.05.02, 09:28 U nas od rana grzeje słoneczko.Co do planet widziałem tylko Jowisz inne mi zasłoniły bloki.:(Ale dzisiaj ma być 27*C i myślę , że na rower się wybiorę.:) Pzdr.Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 09:37 Dzien Dobry:))) A ja troszke popracuje a potem; losos z grilla ,chlodne piwko i totalny odpoczynek !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 12:05 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Dzien Dobry:))) > A ja troszke popracuje a potem; losos z grilla ,chlodne piwko i totalny > odpoczynek !!! AAAA!!! ales mi smaka narobil. ide na maisto cos zjesc dobrego, a taki zestaw jak mowisz musi byc na majowce :))) pod Twoim przewodnictwem of korz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 14:10 mikolaju7 polecam Ci restauracje Da Pietro! Losos z grilla z makaronem w sosie krewetkowym i do tego pyszne brokuly !!! PALCE LIZAC !!! :))) Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 14:27 Gość portalu: greg36 napisał(a): > mikolaju7 polecam Ci restauracje Da Pietro! > Losos z grilla z makaronem w sosie krewetkowym i do tego pyszne brokuly !!! > PALCE LIZAC !!! :))) > Smacznego da pietro? wole nie ryzykowac. serio. daja dobre jedzenie, ale obsluga jest fatalna i nie mowie tego na podstawie jednej opinii, ale kilku niezaleznych osob. kiedys bylo lepiej. a poza tym ja za tym dzialem kuchni wlskiej, jaki sa makarony, nie bardzo przepadam. chyba, ze mowa o lazani :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 14:34 Ja osobiscie nie zawiodlem sie na wloskiej kuchni.A Da Pietro ? nie narzekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 14:44 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Ja osobiscie nie zawiodlem sie na wloskiej kuchni.A Da Pietro ? nie narzekam > :))) nie, nie, sorry, ze tak pisze glupio. ja sie osobiscie nadzialem w da pietro dawno temu, ale z tego co wiem, jedzenie dalej dobre, tylko obsluga. jak sie traf dobrz to masz piekny dzien, jak zle, of korz o wiele rzadziej, to najchetniej pozbaiwlbys wszystkich kelnerow swiata napiwku :))) a kuchnie wloska lubie, tylko, ze makaronow mam juz dosyc. u mnie w domu se tak jada, zwlaszcza, ze moj brat lubi takie jedzenie. ja nie bardzo. dlatego jak jedziemy do wloch w wakacje zawsze jem pizze :))) nie napisalem o owocach morza... ten sos z krewetek to taki sos, bez widocznych sladow krewetek, prawda? to musi byc pyszne, uwielbiam takie rzeczy. tzn smak - jak widze krewetke, ktora trzeba zjesc w calosci albo schrupac to mnie mdli, a co powiedziec jak dostaje wieksze okazy? prawe spadlem wtedy ze stolka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 15:07 KIlka krewetek w sosie znzlazlem ! Ale co tam , ten smak !!! REWELACJA !!! A danie to jest moim ulubionym.(oczywiscie piwko w zestawie) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 15:29 Gość portalu: greg36 napisał(a): > KIlka krewetek w sosie znzlazlem ! Ale co tam , ten smak !!! REWELACJA !!! > A danie to jest moim ulubionym.(oczywiscie piwko w zestawie) > :))) olkej, zdam sie na Twoj gust i jak kiedys mnie tam zawieje to wezme lososia, z makaronem i sosem krewetkowym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 15:35 Reklamacje przyjmuje w dni powszednie w godz. 20-22 Zycze smacznego !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 15:51 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Reklamacje przyjmuje w dni powszednie w godz. 20-22 > Zycze smacznego !!! > :))) bede pamietal!!! zapisze sobie gdzies :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 15:54 Mam nadzieje , ze nie bedzie reklamacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 15:57 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Mam nadzieje , ze nie bedzie reklamacji ja tez, bo to by byl przy okazji spieprzony dzien :))) a dzisiaj nie mam ochoty na ryzyko, ide zaraz do taco mexicano, o ile kolega sie bedzie laskaw stawic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:06 Jezeli nie bedzie smakowac to zamow drugie piwko i powinno byc lepiej ! Czekam na relacje z "MEKSYKU" Co dobre a co nie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 16:09 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Jezeli nie bedzie smakowac to zamow drugie piwko i powinno byc lepiej ! wtedy bede gotow zjesc wszystko i bedzie mi na pewno smakowac :) > Czekam na relacje z "MEKSYKU" Co dobre a co nie. :))) okej, zaraz sie okaze, czy przez ostatni miesiac sie opuscili, czy dalej sa na przyzwoitym poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Greg - relacja o meksyku :) 02.05.02, 22:04 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Jezeli nie bedzie smakowac to zamow drugie piwko i powinno byc lepiej ! > Czekam na relacje z "MEKSYKU" Co dobre a co nie. :))) bylem. chyba za zradko tam chodze, bo sie opuscili. nachosy jak zwykle z serem, ktory sie ciagnie na pol metra, ale dobre. szkoda, ze dostalismy polzimne :( musielismy na nie czekac 20 minut... troche to bylo denerwujace. potem tez strasznie dlugo czekalismy na zwykle taco... podsumowujac - jedzenie dobre, na wysokim poziomie i tu sie nie rozczarowalem, ale obsluga nie mysli... moze bylo za duzo ludzi, bo ciagle latali z roznymi daniami, ale tez i nie jest tych kelnerow dwoch, tylko 6... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Greg - relacja o meksyku :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 01:00 Na to wychodzi, ze trzeba trafic na bezludzie w Meksyku ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Greg - relacja o meksyku :) 03.05.02, 11:09 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Na to wychodzi, ze trzeba trafic na bezludzie w Meksyku ! > :))) taak, w sumie cos w tym jest, jak dotad bylem tam moze 3 razy kiedy byl taki tlok i tylko wtedy mialem jakies zastrzezenia. coz. w wykendy trzeba isc gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: Dzień Dobry:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 10:17 Pewnie, ze dobry :) No moze poza tym, ze spedze go na powtarzaniu materialow do matury :( ale kosza to sobie nie odpuszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:02 bardzo dobry, bo zostałem stryjecznym dziadkiem, ja, młodzian nieledwie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: styjeczny dziadek 02.05.02, 16:07 Wiem, ze czasami ktos o kims mowil stryjek (smieszne slowo), ale stryjeczny dziadek? Kto to jest wlasciwie stryjek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15002900 Re: styjeczny dziadek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:12 > Wiem, ze czasami ktos o kims mowil stryjek (smieszne slowo), ale stryjeczny > dziadek? Kto to jest wlasciwie stryjek? Stryjek to braciszek ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: styjeczny dziadek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:13 stryj=brat ojca, przez wieki najbliższa rodzina, bo i nazwisko to samo, i w razie śmierci ojca, takim "przyszywanym" zostawał właśnie stryj ( a tak jest i w moim przypadku ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:08 Wesole jest zycie staruszka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:14 a twoje 36 w nicku to aby nie twój wiek ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:34 Do 36 jeszcze chwilka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry:) IP: *.acn.waw.pl 02.05.02, 16:35 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Do 36 jeszcze chwilka ... To miało byś dzień dobry, a nie dialog 4 osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:38 no, miki, potomku warsa, jak zmusisz więcej osób do rozmowy ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:44 No wlsnie jak ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry:) IP: *.acn.waw.pl 02.05.02, 18:17 Gość portalu: greg36 napisał(a): > No wlsnie jak ??? > :))) Nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dzień Dobry:) 02.05.02, 16:11 Gość portalu: peteen napisał(a): > bardzo dobry, bo zostałem stryjecznym dziadkiem, ja, młodzian nieledwie... > :))) moje gratulacje!!! a teraz powiedz kto to jest tsryjeczny dziadek. dziecku Twojego brata urodzilo sie dziecko? chyba taj, ale slaby jestem w takich zawilych genealogiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:15 senkju ci, małe piwko podczas majówki co do stryja - patrz wyżej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dzień Dobry:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:18 bóg zapłać, dobra kobieto... opijemy to na majówce ( masz już zabukowany bilet do Krakowa ? ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Tak, peteen:) 03.05.02, 15:08 Mam juz kupione bilety. Leza sobie grzecznie w szufladzie biurka i czekaja cierpliwie na akcje (w przeciwienstwie do mnie, bo ja jestem niecirpliwa) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Muzaaa 03.05.02, 19:47 muzaaa napisał(a): > Mam juz kupione bilety. Leza sobie grzecznie w szufladzie biurka i czekaja > cierpliwie na akcje (w przeciwienstwie do mnie, bo ja jestem niecirpliwa) to znaczy, ze bedziesz na majowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj 36!! IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 11:53 W takim temacie az 36 listów trzy dni! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 36!! 03.05.02, 12:18 bo fajny temat. mozna pogadac na wiele tematow, dla ktorych normalnie nie zalozylby nikt osobnego topicu. wroze temu tematowi trzycyfrowa liczbe postow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: 36!! IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 12:23 mikolaj7 napisał(a): > bo fajny temat. mozna pogadac na wiele tematow, dla > ktorych normalnie nie zalozylby nikt osobnego topicu. > wroze temu tematowi trzycyfrowa liczbe postow :D Może za rok....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Dowcipy:)))))) IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 12:30 Przychodzi żaba do lekarza i mówi: ż-Panie doktorze!Coś mnie w stawie jebie!:)))))) Spotyka się dwóch starych kumpli na przystanku autobusowym jeden mówi: -Zenek!Jak mi se dawno ne widzely! Zenek-O Tak! - Słyszałem , że żonę masz? Zenek-Mam -A dzieci masz? Zenek-Nie -To an co cekas? Zenek-Na autobus:))))) Pani w szkole prowadzi lekcje dla małych dzieci na dworze remont, nagle za oknem słychać- -Zenek Kur..a podaj Cegłe! Wszystkie dzieci Hihihihi , pani oburzona wygląda za okno i mówi: -Panowie tu są małe dzieci! Za chwilę słychać: - Zenuś kur..a podaj cegiełkę:)))))) Znacie inne fajne dowcipy? Pzdr.Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Dowcipy:)))))) 03.05.02, 13:36 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Znacie inne fajne dowcipy? > Pzdr.Mikołaj ????????????????? FAJNE????????? No to jak to były fajne dowcipy, to ja się nazywam Ariel Szaron. Lepsze już opowiada moja babka. Zamiast zakładać puste, głupawe i beznadziejne wątki zrób coś pożytecznego. Na krakowskim Forum mamy już dużo debilnych wątków a każdy zakładany przez Ciebie, to wg mojej subiektywnej oceny chęć "zaistnienia" na Forum krakowskim - wyluzuj trochę. Jednocześnie sorry wszystkich Stałych i Niestałych Forumowiczów za tę uszczypliwość :) Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dowcipy:)))))) 03.05.02, 18:38 kriss.forum napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Znacie inne fajne dowcipy? > > Pzdr.Mikołaj > > > ????????????????? FAJNE????????? No to jak to były fajne dowcipy, to ja się > nazywam Ariel Szaron. Lepsze już opowiada moja babka. Zamiast zakładać puste, > głupawe i beznadziejne wątki zrób coś pożytecznego. Na krakowskim Forum mamy ju > ż > dużo debilnych wątków a każdy zakładany przez Ciebie, to wg mojej subiektywnej > oceny chęć "zaistnienia" na Forum krakowskim - wyluzuj trochę. > Jednocześnie sorry wszystkich Stałych i Niestałych Forumowiczów za tę > uszczypliwość :) > oj, Kriss, strasznie jestes nerwowy ostanimi czasy... a co najgorsze czesto masz racje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Co by było gdyby... IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 13:04 Słowo dupa oznaczało np.kocham, a słowo kocham by oznaczało dupa?Np.Chłopak mówi do dziewczyny: C-Ja cię dupa d.-Ja cię też dupa!:) np.Dziecko do dziecka: -Ty jesteż kocham -TY jesteś podwójne kocham!:) :) A co by było gdyby Warszawa nazywała sie Fiutcipki?:) Dzieci na lekcji by pisały: Stolicą Polskio jest Fiutcipki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Co by było gdyby... 03.05.02, 13:44 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Słowo dupa oznaczało np.kocham, a słowo kocham by oznaczało dupa?Np.Chłopak > mówi do dziewczyny: > C-Ja cię dupa > d.-Ja cię też dupa!:) > > np.Dziecko do dziecka: > -Ty jesteż kocham > -TY jesteś podwójne kocham!:) > > :) > A co by było gdyby Warszawa nazywała sie Fiutcipki?:) > Dzieci na lekcji by pisały: > Stolicą Polskio jest Fiutcipki:) No comment. Poziom szkoły zawodowej. Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Co by było gdyby... 03.05.02, 13:49 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Słowo dupa oznaczało np.kocham, a słowo kocham by oznaczało dupa?Np.Chłopak > mówi do dziewczyny: > C-Ja cię dupa > d.-Ja cię też dupa!:) > > np.Dziecko do dziecka: > -Ty jesteż kocham > -TY jesteś podwójne kocham!:) > > :) > A co by było gdyby Warszawa nazywała sie Fiutcipki?:) > Dzieci na lekcji by pisały: > Stolicą Polskio jest Fiutcipki:) Co w tym jest śmiesznego? Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Konstytucja! IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 13:23 Baczność spocznij hymn odśpiewaj, konstytucję przeczytaj, Kwacha posłuchaj , a na koniec spocznij!:) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Konstytucja! 03.05.02, 15:14 Spokojnie:) Dla rozdladowania atmosfery opowiem rowniez kawal:) Na drzewie siedzi krowa, wol i kon. Wol moi do krowy -"zaraz cie zwale", a krowa na to -"zwal konia":)) To juz teraz wszystko w porzadku, prosze swietowac, piatek jest i chyba niejeden i niejedna na jakas imprezke sie dzisiaj szykuja. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Konstytucja! IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 15:26 muzaaa napisał(a): > Spokojnie:) Dla rozdladowania atmosfery opowiem rowniez kawal:) > > Na drzewie siedzi krowa, wol i kon. Wol moi do krowy -"zaraz cie zwale", a > krowa na to -"zwal konia":)) Dobre:) > To juz teraz wszystko w porzadku, prosze swietowac, piatek jest i chyba > niejeden i niejedna na jakas imprezke sie dzisiaj szykuja. Mam racje? Nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Konstytucja! 03.05.02, 18:45 muzaaa napisał(a): > Spokojnie:) Dla rozdladowania atmosfery opowiem rowniez kawal:) > > Na drzewie siedzi krowa, wol i kon. Wol moi do krowy -"zaraz cie zwale", a > krowa na to -"zwal konia":)) > To juz teraz wszystko w porzadku, prosze swietowac, piatek jest i chyba > niejeden i niejedna na jakas imprezke sie dzisiaj szykuja. Mam racje? poniekad... wczoraj byla impreza, ale ja olalem :))) wolalem kupic sobie rolki :D a przy okazji rodzice zaciagneli mnie na zakupy do kerfura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Konstytucja! IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 19:00 mikolaj7 napisał(a): > muzaaa napisał(a): > > > Spokojnie:) Dla rozdladowania atmosfery opowiem rowniez kawal:) > > > > Na drzewie siedzi krowa, wol i kon. Wol moi do krowy -"zaraz cie zwale", a > > > krowa na to -"zwal konia":)) > > To juz teraz wszystko w porzadku, prosze swietowac, piatek jest i chyba > > niejeden i niejedna na jakas imprezke sie dzisiaj szykuja. Mam racje? > > poniekad... wczoraj byla impreza, ale ja olalem :))) > > wolalem kupic sobie rolki :D > > a przy okazji rodzice zaciagneli mnie na zakupy do > kerfura... Wspułczuję ci...CO wy humoru nie macie?Wszyscy sie z tego lali. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Konstytucja! 03.05.02, 19:06 nie ma czego wspolczuc! ja na te rolki czekalem od kilku miesiecy, normalnie to bym juz jezdzil na nich w marcu, czy lutym. szkoda, tylko, ze tu, w okolichac salwatora, tak pelno drechow i w ogole niebezpiecznie. nieprzyjemna atmosfera, nie to, co wczesniej bylo na rynku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Do widzenia:) 03.05.02, 19:13 Tak, to prawda Mikolaj7, teraz to musisz uwazac. Jestes idealnym celem dla agresywnych osobnikow. Mlody chlopak zawsze jest narazony na zaczepki glupcow z podwyzszona adrenalina. Jakby co, to zawsze nie probuj byc bohaterem tylko uciekaj ile sil w nogach. Fakt, jak jestes na rolkach to moze trudniej, ale jak dobrze umiesz jezdzic to moze i nawet jestes w lepszej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do widzenia:) 03.05.02, 19:35 a to fakt, jzu mnie pare razy przeszyli, ale tutaj o dziwo tylko raz... no nic. na rolkach moge uciec bez problemu, jedyny problem to asfalt. gdzie nie gdzie wylewaja taki syf, ktory sie roztapia przy 30 stopniach i mozna sie zabic na rolkach :))) choc kurcze uciekac tez nie lubie...bynajmniej nie dlateg, ze zgrywam bohatera, ale dlatego, ze musialbym sie od nich odwrocic, a jakby mnie doszli to wyladowalbym w szpitalu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj 53! IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 19:21 Super!Nie daleko do mojego rekordu!(66postów) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 53! 03.05.02, 19:38 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Super!Nie daleko do mojego rekordu!(66postów) moj rekord to prawie setka... ale i tak wiekszosc ma kilkanascie wypowiedzi minimum :) poza jednym, ale to bylo dawno i nieprawda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 09:19 Dzień dobry:).U nas od samego rana taki skwer , że lepiej nie mówić.(28*C po południu w cieniu)Szkoda,że w pobliżu nie ma jeziora do kąpania.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dzień Dobry2:) 04.05.02, 09:22 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Dzień dobry:).U nas od samego rana taki skwer , że lepiej nie mówić.(28*C po > południu w cieniu)Szkoda,że w pobliżu nie ma jeziora do kąpania.:) Skwer, to ja mam przed blokiem. Są ławeczki i piaskownica :))) Poza tym, czy u Was od samego rana jest popołudnie? Dziwnie tam macie... A jeszcze poza tym, to dzień dobry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 09:27 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Dzień dobry:).U nas od samego rana taki skwer , że lepiej nie mówić.(28*C > po > > południu w cieniu)Szkoda,że w pobliżu nie ma jeziora do kąpania.:) > > Skwer, to ja mam przed blokiem. Są ławeczki i piaskownica :))) > Poza tym, czy u Was od samego rana jest popołudnie? Dziwnie tam macie... > A jeszcze poza tym, to dzień dobry :))) Kubus się bawi w piasku?Gu gu gu:) U mnie za oknem budują dom:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 14:23 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > kuba203 napisał(a): > > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > > Dzień dobry:).U nas od samego rana taki skwer , że lepiej nie mówić.( > 28*C > > po > > > południu w cieniu)Szkoda,że w pobliżu nie ma jeziora do kąpania.:) > > > > Skwer, to ja mam przed blokiem. Są ławeczki i piaskownica :))) > > Poza tym, czy u Was od samego rana jest popołudnie? Dziwnie tam macie... > > A jeszcze poza tym, to dzień dobry :))) > > Kubus się bawi w piasku?Gu gu gu:) > > U mnie za oknem budują dom:( Odpowedz mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dzień Dobry2:) 04.05.02, 14:26 Jasne, że się bawi :))) Taka ładna pogoda, to co będzie siedział w domu? Teraz jest przy kompie, bo mamusia na obiad zawołała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 14:28 kuba203 napisał(a): > Jasne, że się bawi :))) Taka ładna pogoda, to co będzie siedział w domu? Teraz > jest przy kompie, bo mamusia na obiad zawołała. Ile latek gu gu ma?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dzień Dobry2:) 04.05.02, 14:30 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Ile latek gu gu ma?:) Tśi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dzień Dobry2:) 04.05.02, 14:28 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > U mnie za oknem budują dom:( Hehe, a ja mam za oknem pół Krakowa. Serio. Z dostojnymi kominami elektrociepłowni na centralnym planie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 14:29 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > U mnie za oknem budują dom:( > > Hehe, a ja mam za oknem pół Krakowa. Serio. Z dostojnymi kominami > elektrociepłowni na centralnym planie :))) Naszczęście mieszkam na 7 pietrze a buduja 8 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dzień Dobry2:) 04.05.02, 14:31 Czego 8? 8piętrowy dom budują? Czy ósme piętro? Ja mieszkam na 4., ale blok jest na górce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 14:33 kuba203 napisał(a): 8piętrowy dom budują? Tak ps.Jesteśmy sami na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dzień Dobry2:) 04.05.02, 14:36 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > ps.Jesteśmy sami na forum:) Niestety, wszyscy się pewnie byczą gdzieś na plaży :))) A ja zaraz idę się uczyć - matura za 5 dni :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 14:38 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > ps.Jesteśmy sami na forum:) > > Niestety, wszyscy się pewnie byczą gdzieś na plaży :))) > A ja zaraz idę się uczyć - matura za 5 dni :((( Ja już ma to 7 słońc* temu ps.Wspułczuje jedno Słonce-1rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dzień Dobry2:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 14:39 kuba203 napisał(a): > Ale Ci dobrze... Ehhh... Studia też rok za mną:) Odpowiedz Link Zgłoś