Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:12 Miałeś mi coś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Do 007 07.05.02, 20:18 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Miałeś mi coś napisać? o redaktorach? no wlasnie, to takie wielkie jajo, jesli jeszcze sie nie zorientowales. arnie i ten jego przyglupawy koelga, Kosta ostatnio na forum o portalu dawali jakies durne posty o michniku, nawet nie antyzydowskie, ale zloslwie i dosc chamskie. odpisalem, ze nie musi im sie podobac, zeby dali sobie spokoj, no w tym samym stylu, of korz bez przeklenstw (chyba), ale tez i bez widokow na dalsza polemike. a te mlotki uznaly, ze skoro tak pisze musze byc redaktorem gw (!!!)... a potem przybujal sie jeden na nasze forum i chcial sie dowiedziec kim jestem, wiec trzeba bylo upozorowac, ze naprawde jestem redaktorem gw :))) na forum o portalu jest w kazdym razie wzgledny spokoj juz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do 007 IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:20 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Miałeś mi coś napisać? > > o redaktorach? no wlasnie, to takie wielkie jajo, jesli > jeszcze sie nie zorientowales. arnie i ten jego przyglupawy > koelga, Kosta ostatnio na forum o portalu dawali jakies > durne posty o michniku, nawet nie antyzydowskie, ale > zloslwie i dosc chamskie. odpisalem, ze nie musi im sie > podobac, zeby dali sobie spokoj, no w tym samym stylu, of > korz bez przeklenstw (chyba), ale tez i bez widokow na > dalsza polemike. a te mlotki uznaly, ze skoro tak pisze > musze byc redaktorem gw (!!!)... a potem przybujal sie > jeden na nasze forum i chcial sie dowiedziec kim jestem, > wiec trzeba bylo upozorowac, ze naprawde jestem > redaktorem gw :))) na forum o portalu jest w kazdym razie > wzgledny spokoj juz :))) Czyli nie jesteś redaktorem? Mam cię!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do 007 07.05.02, 20:25 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > > Miałeś mi coś napisać? > > > > o redaktorach? no wlasnie, to takie wielkie jajo, jesli > > jeszcze sie nie zorientowales. arnie i ten jego przyglupawy > > koelga, Kosta ostatnio na forum o portalu dawali jakies > > durne posty o michniku, nawet nie antyzydowskie, ale > > zloslwie i dosc chamskie. odpisalem, ze nie musi im sie > > podobac, zeby dali sobie spokoj, no w tym samym stylu, of > > korz bez przeklenstw (chyba), ale tez i bez widokow na > > dalsza polemike. a te mlotki uznaly, ze skoro tak pisze > > musze byc redaktorem gw (!!!)... a potem przybujal sie > > jeden na nasze forum i chcial sie dowiedziec kim jestem, > > wiec trzeba bylo upozorowac, ze naprawde jestem > > redaktorem gw :))) na forum o portalu jest w kazdym razie > > wzgledny spokoj juz :))) > > Czyli nie jesteś redaktorem? Mam cię!:))) powiedzmy, ze dla przyjeznych, chcacych to wiedziec jestem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do 007 IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:18 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Miałeś mi coś napisać?000M0000000000007 zgłoś sie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do 007 07.05.02, 20:23 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Miałeś mi coś napisać?000M0000000000007 zgłoś sie! > spokojnie, ja dosc specyficznie przegladam forum i nie odpowiadam od razy, choc pisze na innych watkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Do 007 IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:24 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > > > Miałeś mi coś napisać?000M0000000000007 zgłoś sie! > > > > spokojnie, ja dosc specyficznie przegladam forum i nie > odpowiadam od razy, choc pisze na innych watkach. Ale jesteś tym redaktorem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Właśnie wysłałem mój pierwszy post na Fantasty:) IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 21:16 Do Al-nah:) Odpowiedz Link Zgłoś