Gość: sokimka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 01:09 A kiedy recenzja??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo Re: Teatr Wajdy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.04, 06:40 recenzja na pewno będzie cukierkowa, gdyż nikt nie ma odwagi powiedzieć, że Wajda jest passe, a to co robi to żałosne podrygi. Ladies and gentelemen będę - będę mówił po polsku, będę mówił, mówił, - chociaż nikt mnie nie słucha, ale będę mówił ...... ( w końcu muszę z czegoś żyć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk Re: Teatr Wajdy IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:18 wydaje się ze to był sprytny unik aby jednak nie pisać recenzji, bo dobrej nie ma jak a złej nie wypada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Teatr Wajdy IP: *.ifd.uni.wroc.pl 27.11.04, 12:21 Musze pomyslec... moze ktos mi podpowie co mam myslec...przeciez nie wiem sam co powinienem myslec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Teatr Wajdy IP: *.server.ntli.net 28.11.04, 12:22 czy juz mozna sie zachwycac nowym wymyslem wajdy? czy tez jeszcze nie pora? bo sie zgubilem... Odpowiedz Link Zgłoś