Gość: precelmaster IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 28.11.04, 22:20 jak zaczną robić precle z suszonymi anchois to wynoszę się do Kościerzyny ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeee wow! IP: *.server.ntli.net 28.11.04, 23:50 a ja sprobuje tych nowych smakow jak bede w kraku - tak z ciekawosci; Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa,,,,,,,,,,,,, 29.11.04, 07:02 Pan Panie Pawle jest naprawdę niezłym świrem. Polecam wizytę u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszka Re: precle z cukrem... IP: .48.213.* / 80.51.176.* 29.11.04, 09:14 o tak tak. te precle z cukrem to nie wymysl zlaknionych nowych smakow podniebien tylko zlosliwcow ktorzy pewna pania na rynku doprowadzali tym do szewskiej pasji... :)wiekszosc krakusow wie o czym mowie:) na cale szczescie owa pani znikla juz wraz ze swoim stoiskiem z plyty rynku i w koncu bez strachu dojsc mozna do slawkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukar Re: precle z cukrem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:02 Ależ co ty opowiadasz ta pani i jej twarda laska którą próbowała obić każdego pytającego "czy te precle są aby świerze czy takie jak wczoraj", nie pytających też goniła a i "dobrym słowem" umiała rzucić. Była nieodłącznym elementem płyty rynku. Bez niej nic nie jest takie same :D. Pełniła ważną funkcje, zastępowała wielu młodym ludziom lekcje WF w zakresie sprintu na 100 :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Krakowski precel zmienia twarz 29.11.04, 18:26 Ja się dziwię, że nie ma jeszcze precli czosnkowych (jak pizze czosnkowe - mniam) A te solone powinny mieć mniej soli. Tyle ile jest niezbędne dla smaku. Uwielbiam solone, ale zawsze muszę odskubywać i wyrzucać 3/4 soli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukar Re: Krakowski precel zmienia twarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:58 A ja jestem Krakusem z dziada pradziada i lokalnym patriotą :D a innowacje w dziedzinie precli uważam za coś wspaniałego nareszcie duży wybór. Dla każdego coś miłego a puryści powinni troszkę przystopować. Każdy może jeść to co lubi a tradycyje z maikie solą lub sezamem i tak nie znikną z rynku. Wszystkim miłośnikom precli, bajgli i obwarzanków smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy Re: Krakowski precel zmienia twarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:21 Ja bardzo przepraszam, ale dlaczego dziura w tych preclach jest coraz większa? I czy można ją kupić albo dostać samą, bez precla? Odpowiedz Link Zgłoś