Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 10.05.02, 01:31 Czy ktos lubi ten film? Wlasnie ogladam. Film o bohaterze-glupku (czy aby napewno?). Zrobiony z jajem i dobrymi tekstami. Lubie ten film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 4klasa Re: FORREST GUMP IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 06:39 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Czy ktos lubi ten film? Gdy ktos mnie pyta o najlepsze filmy jakie ogladalem, Forrest Gump jest jednym z pierwszych, ktore wymieniam... poprostu ponad 2h milosci, wzruszenia, walki i wszystkiego czym mozna podniesc czlowieka na duchu. Szkoda, ze nie ogladalem go po raz setny przed matura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: FORREST GUMP 10.05.02, 12:00 tez lubie ten film, lekki, przyjemny, wiele swietnych tekstow, jedna z lepszych zagranicznych komedii (czy na pewno to jest komedia?) jakie ogladalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: FORREST GUMP IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.05.02, 12:02 zgadzam sie... tylko nie wiem dlaczego ja plakalam gdy wszyscy w kinie sie smiali?:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: FORREST GUMP 10.05.02, 12:21 a ja uważam, że jest przesłodzony. Parę numerów miał niezłych, ale... poza tym... Podobne wrażenia mam po Zezowatym szczęściu niby fajne, ale jakos nie chce mi się tego drugi raz oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: FORREST GUMP IP: *.krakow.pl 10.05.02, 15:29 Run Forrest!!!!Run!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: FORREST GUMP 10.05.02, 15:33 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Run Forrest!!!!Run!!!!!!!!!!!!!! :))) Mnie się też podobało... Odpowiedz Link Zgłoś