Dodaj do ulubionych

Dentysta w Krakowie

08.12.04, 17:53
Czy ktos moze podac mi namiary na dobrego dentyste w Krakowie. Mam juz dosc
problemow z plombami, ktore czesto wylatuja. Prosze podajcie nazwisko i
adres. Z gory dziekuje.
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: konował a wiesz, że jesteś 451 z takim durnym wątkiem ? IP: *.idea.pl 08.12.04, 17:56
      i wystarczyłoby tylko poszukać w archiwum przez 5 minut, ale ci się nie chce,
      bo i po co
    • Gość: plomba Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:13
      Chodziłam do drogich prywatnych przychodni, buliłam jak za woły, a potem się
      okazało, że plombowali mi zdrowe zęby a jeszcze potem dwie plomby wypadły.
      Teraz leczę się w zwykłej przychodni studenckiej na Politechnice Krakowskiej -
      Pani Doktor M. Taczałowicz- Skalska - bardzo solidnie, dokładnie, sympatycznie
      i niedrogo.
      • Gość: polanka1 Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:07
        Mozesz podac ile kosztuje plomba i czy pani dr przyjmuje pacjentow z zewnatrz?
        Dzieki.
        • Gość: plomba Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:31
          Tak, ja jestem zewnątrz. plomba (świetłoczuła) kosztowała w czerwcu 50 zł.
    • Gość: Viki Re: Dentysta w Krakowie IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 08.12.04, 21:13
      Przychodnia Rejonowa os. Szkolne - dr Dutka! Polecam!
      • Gość: ząbek Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:22
        przychodnia w wieliczce DENT AMERICA dużo taniej niż w krakowie a bus za 2,00zł
        podjezdza pod same drzwi kliniki bedziesz zachwycona
        • Gość: polanka1 Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:12
          To to samo co na pl.Szczepańskim? Znasz moze ceny plomb?
          • Gość: olka Re: Dentysta w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.12.04, 12:54
            w krakowie w Dent Amerika za mala plombe 120 zlotych. A w Wieliczce?
            • Gość: eeeee Re: Dentysta w Krakowie IP: *.server.ntli.net 09.12.04, 23:45

w zaden sposob nie polecam dentameryki - poza tym ze drogo to wcale nie jest
              lepiej tyle tylko ze daja roczna gwarancje ale to chyba teraz jest powszechnie
              przyjeta praktyka?
            • Gość: MarK Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:15
              Nie ! Mała plomba kosztuje 85 złotych. Kiedyś uczyniłem tam zabieg i do dziś mi
              sie dobrze kojarzy.
        • Gość: olka Re: Dentysta w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.12.04, 12:57
          A orientujesz sie moze czy przyjmuje tam pani doktor Agnieszka Drozdz?
      • Gość: polanka1 Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:15
        Jaka to dzielnica?
      • Gość: Alicja Re: Dentysta w Krakowie IP: *.chello.pl 09.12.04, 22:17
        Dr. Dutka to jest kobieta czy mezczyzna? Pod jakim numerem na Os,szkolnym jest
        ta przychodnia?
    • peteen precz z dentystami !!! 09.12.04, 09:40
      precz z ginekologami, precz z neurologopedami, dermatologami !!!
      precz z preczem !!!

niech żyje krakforum, pełne wspaniałych dyskusji o niczym...
      • Gość: krakowiak Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:47
        jak nie odrozniasz dyskusji od pytania, to precz
        • peteen Re: precz z krakowiakiem... 09.12.04, 09:52
          i jego śląską bandą...

setki pytań o lekarzy - alboście chorowici, albo nienormalni...
          bo trzeba być nienormalnym, żeby wierzyć w pierdoły wypisywane przez
          forumowiczów na dowolne tematy, w tym opinie o lekarzach...
        • Gość: zębol Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:34
          jak nie rozumiesz, że pytanie też może zacząć dyskusję to lepiej zmień forum. A
          poza tym skoro Cie ten wątek nie interesuje to przejdź sobie do innego a nie
          obrażaj.
          • peteen Re: precz z dentystami !!! 09.12.04, 13:38
            ty jakis psychiczny jesteś, a może psychiczna ?
            • Gość: zębol Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:47
              ja nie psychiczny. Ja dentysta
              • peteen Re: precz z dentystami !!! 09.12.04, 21:43
                takiego ! a nie dentysta...
                udowodnij, zębodłubie...
      • Gość: :) Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:43
        Ależ Peteen nie powininnaś objawiać takiej szczerości. Skoro piszesz precz z
        ginekologami i dermatologami to nasuwa się nieodpate skojarzenie, że chorujesz
        na tego typu przypadłości, które leczą ginekolog i dermatolog jednocześnie.
        Wiesz, o takich rzeczach się raczej nie mówi. A z drugiej strony - może dobrze,
        że masz odwagę, zeby przełamamć tabu...
    • Gość: OyVey Re: Dentysta w Krakowie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.04, 12:21
      Dentist dot com dot pl.
      • Gość: ząbek Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:20
        w Wieliczce w Denta America ze znieczuleniem za średni ubytek zapłaciłam 82
        zł!!!!
        • Gość: olka Re: Dentysta w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.12.04, 23:33
          a u ktorego lekarza bylas?
          • Gość: ząbek Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:51
            dr Lubiński-ale do niego sa długie terminy bo ludzie przyjeżdzaja z Krakowa, ze
            Skawiny itp ale jak ie nie boli to warto poczekac a potem już sie nie mozesz
            zapisywac co tydzień przyjmuje pon piatek rano od 9.00-chyba do 14.00 a w
            czwartek od 15.00 -do wieczora fajny młody gość robi porzadnie powoli dentystów
            jest tam dużo pozdrawiam jak sie tam wybierzesz to daj znac czy byłaś zadowolona
            • Gość: zębodłub Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:18
              taaa, słyszłaem, że jeden ze szczecina dojeżdżał
              • Gość: MarK Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:23
                Chodze do Dentu na placu Szczepańskim i- powiem krótko: Recepcja bez zarzutu, a
                doktorki kompetentne i miłe. No i informują rzetelnie. Macie newsy z innych
                miejsc?
    • Gość: tchorz Re: Dentysta w Krakowie IP: *.szkolne.one.pl 12.12.04, 13:40
      3 lata temu bylam na Kieleckiej u takie mlodej dentystki, nie pamietam
      nazwiska, ale musze sie tam wybrac, jest dobra. 4 plomby nie wylecialy do tej
      pory. Kolega leczyl tam zeby pod narkoza i jest zadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka