polanka1 08.12.04, 17:53 Czy ktos moze podac mi namiary na dobrego dentyste w Krakowie. Mam juz dosc problemow z plombami, ktore czesto wylatuja. Prosze podajcie nazwisko i adres. Z gory dziekuje. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konował a wiesz, że jesteś 451 z takim durnym wątkiem ? IP: *.idea.pl 08.12.04, 17:56 i wystarczyłoby tylko poszukać w archiwum przez 5 minut, ale ci się nie chce, bo i po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:13 Chodziłam do drogich prywatnych przychodni, buliłam jak za woły, a potem się okazało, że plombowali mi zdrowe zęby a jeszcze potem dwie plomby wypadły. Teraz leczę się w zwykłej przychodni studenckiej na Politechnice Krakowskiej - Pani Doktor M. Taczałowicz- Skalska - bardzo solidnie, dokładnie, sympatycznie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polanka1 Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:07 Mozesz podac ile kosztuje plomba i czy pani dr przyjmuje pacjentow z zewnatrz? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:31 Tak, ja jestem zewnątrz. plomba (świetłoczuła) kosztowała w czerwcu 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Dentysta w Krakowie IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 08.12.04, 21:13 Przychodnia Rejonowa os. Szkolne - dr Dutka! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:22 przychodnia w wieliczce DENT AMERICA dużo taniej niż w krakowie a bus za 2,00zł podjezdza pod same drzwi kliniki bedziesz zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polanka1 Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:12 To to samo co na pl.Szczepańskim? Znasz moze ceny plomb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dentysta w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.12.04, 12:54 w krakowie w Dent Amerika za mala plombe 120 zlotych. A w Wieliczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Dentysta w Krakowie IP: *.server.ntli.net 09.12.04, 23:45 w zaden sposob nie polecam dentameryki - poza tym ze drogo to wcale nie jest lepiej tyle tylko ze daja roczna gwarancje ale to chyba teraz jest powszechnie przyjeta praktyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarK Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:15 Nie ! Mała plomba kosztuje 85 złotych. Kiedyś uczyniłem tam zabieg i do dziś mi sie dobrze kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dentysta w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.12.04, 12:57 A orientujesz sie moze czy przyjmuje tam pani doktor Agnieszka Drozdz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polanka1 Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:15 Jaka to dzielnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Dentysta w Krakowie IP: *.chello.pl 09.12.04, 22:17 Dr. Dutka to jest kobieta czy mezczyzna? Pod jakim numerem na Os,szkolnym jest ta przychodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen precz z dentystami !!! 09.12.04, 09:40 precz z ginekologami, precz z neurologopedami, dermatologami !!! precz z preczem !!! niech żyje krakforum, pełne wspaniałych dyskusji o niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:47 jak nie odrozniasz dyskusji od pytania, to precz Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: precz z krakowiakiem... 09.12.04, 09:52 i jego śląską bandą... setki pytań o lekarzy - alboście chorowici, albo nienormalni... bo trzeba być nienormalnym, żeby wierzyć w pierdoły wypisywane przez forumowiczów na dowolne tematy, w tym opinie o lekarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zębol Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:34 jak nie rozumiesz, że pytanie też może zacząć dyskusję to lepiej zmień forum. A poza tym skoro Cie ten wątek nie interesuje to przejdź sobie do innego a nie obrażaj. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: precz z dentystami !!! 09.12.04, 13:38 ty jakis psychiczny jesteś, a może psychiczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zębol Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:47 ja nie psychiczny. Ja dentysta Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: precz z dentystami !!! 09.12.04, 21:43 takiego ! a nie dentysta... udowodnij, zębodłubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: precz z dentystami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:43 Ależ Peteen nie powininnaś objawiać takiej szczerości. Skoro piszesz precz z ginekologami i dermatologami to nasuwa się nieodpate skojarzenie, że chorujesz na tego typu przypadłości, które leczą ginekolog i dermatolog jednocześnie. Wiesz, o takich rzeczach się raczej nie mówi. A z drugiej strony - może dobrze, że masz odwagę, zeby przełamamć tabu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OyVey Re: Dentysta w Krakowie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.04, 12:21 Dentist dot com dot pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:20 w Wieliczce w Denta America ze znieczuleniem za średni ubytek zapłaciłam 82 zł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dentysta w Krakowie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 09.12.04, 23:33 a u ktorego lekarza bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:51 dr Lubiński-ale do niego sa długie terminy bo ludzie przyjeżdzaja z Krakowa, ze Skawiny itp ale jak ie nie boli to warto poczekac a potem już sie nie mozesz zapisywac co tydzień przyjmuje pon piatek rano od 9.00-chyba do 14.00 a w czwartek od 15.00 -do wieczora fajny młody gość robi porzadnie powoli dentystów jest tam dużo pozdrawiam jak sie tam wybierzesz to daj znac czy byłaś zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zębodłub Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:18 taaa, słyszłaem, że jeden ze szczecina dojeżdżał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarK Re: Dentysta w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:23 Chodze do Dentu na placu Szczepańskim i- powiem krótko: Recepcja bez zarzutu, a doktorki kompetentne i miłe. No i informują rzetelnie. Macie newsy z innych miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchorz Re: Dentysta w Krakowie IP: *.szkolne.one.pl 12.12.04, 13:40 3 lata temu bylam na Kieleckiej u takie mlodej dentystki, nie pamietam nazwiska, ale musze sie tam wybrac, jest dobra. 4 plomby nie wylecialy do tej pory. Kolega leczyl tam zeby pod narkoza i jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś