twardycukierek 22.08.09, 12:52 Tak tak ;) Mille marudzi, że nie ma wątku z seksem. No to M*A*S*H! :D Tylko bez marudzenia, że kogoś głowa boli albo śpi i nie da rady czytać. No :) Podręcznik Kochanka sexual healing Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_1 Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:15 "Łechtaczka nie jest odpowiednikiem członka, nie maltretuj więc jej." prawie spadłam z krzesła :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:18 > prawie spadłam z krzesła :D I co, jak było? ;)))))))))))) Morelko, ten tekst to jest praca u podstaw. No ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:21 na moje szczęście utrzymałam się :D moja wyobraźnia czasem płata mi figle i po prostu wyobraziłam sobie taką sytuację :D Czytało się przyjemnie, ale panom gorzej wychodzi to w praktyce...zdaje się, że lenistwo wygrywa z chęcią... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:23 > na moje szczęście utrzymałam się :D No, bo wyobraziłam sobie scenę jak ta z Meg Ryan w kawiarni ;))) wiesz o co mi biega, nie? ;D Uhmmm, ehmmm, poczekajmy na reakcje. Ciekawa jestem jak oni ocenią dekalog tego misia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:24 obawiam się, że może mi się oberwać za szczerość :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:26 Spokojnie, tu wszyscy mają żelazną wytrzymałość ;) Wal śmiało ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 13:30 taaa a potem wyjdzie na to, że jestem niedopieszczona :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 23:21 Nic nie wyjdzie, spokojnie. Tu się nikt nie czepia personalnie... no, tylko Mille :DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dekalog Seksu 22.08.09, 23:22 Nie myślcie, że odpuszczę ;D A teraz... do łóżka idę. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Dekalog Seksu 23.08.09, 01:26 twardycukierek napisała: > Nie myślcie, że odpuszczę ;D Znaczy będę musiał to jednak przeczytać? :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Nie! 23.08.09, 09:09 Nic nie musisz. Ale marudzenie, że nie ma wątków z seksem będzie niehonorowe, infantylne i ignorowane, jeśli się tu nie rozwiniesz ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś