Dodaj do ulubionych

mr ciota magazyn

IP: *.client.attbi.com 12.05.02, 01:59
zapraszam na forum "rozmowy"
Polonia-polacy za granica czyli jak zostac Amerykanem nie znajac angielskiego.

prawdziwy "magazynek"
Obserwuj wątek
    • Gość: kathy38 Re: mr ciota magazyn IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.05.02, 13:16
      Nie widzę związku.
      Skąd ten tytuł postu?!?!
      Czyżbyś i Ty chciał komuś dokopać i trafiło na Magazyna?
      A takie to było kiedyś fajne forum.
      • skks Re: mr ciota magazyn 12.05.02, 13:29
        Kathy masz rację. Posiedzę jeszcze tu parę dni i jezeli nic się nie zmieni to
        czas się ewakuować. Rynsztok nie jest miejscem, które szczególnie sobie
        upodobałem.
        Nie wiem co pisze Magazynio na innych wątkach /i mało mnie to obchodzi/,
        może tam sobie zechciał inaczej popisac ale na "Wolnicy" jest miłym
        forumowiczem.
        :-///skks
        • geograf Re: mr ciota magazyn 12.05.02, 13:32
          Skks, pomimo, że krakowskie forum znam własciwie tylko z forum komukikacja, jednak chciałbym cos powiedziec.

Na łódzkim forum od czasu do czasu również robi się, określony przez Ciebie, "rynsztok". Zupełnie niedawno przezyliśmy taka swoista inwazje bezsensownych postów. Ale nikt się nie ewakuował. Nie ma sensu. trzeba z tym walczyc, zakładac ciekawe watki, ożywiac stare, niedokończone dyskusje. Pomysl. co by było gdyby każdy pomyslał tak jak ty? to nie jest sposób:)

pozdrawiam i życze wam szybkiej reanimacji tego forum.
          • Gość: peteen Re: mr ciota magazyn IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:38
            przyznam, że parę osób przegięło niewąsko
            ja przyjąłem zasadę, że włączam się tylko do tych wątków, w których dzieje się
            coś ciekawego
            zlewam równiutko chamów i prostaków ( zatrważające, że stale ich przybywa )
            skks, zawsze możemy przenieść sie gdzie indziej, ale obawiam się, że chamstwo
            też nas tam znajdzie
            • Gość: bonzaj Re: mr ciota magazyn IP: *.krakow.pl 12.05.02, 13:52
              Moim zdaniem forum jest takie jakie sami sobie stworzymy...te głupie posty nie
              biorąsię znikąd...Ja równieżolewam wszystkie głupie wątki i po prostu nie
              włączam się do dyskusji...Nie można stąd odchodzić tylko należy zwalczać
              hamstwo...
              Najgorsze jest nic nie robienie...
              • skks Re: mr ciota magazyn 12.05.02, 14:02
                Ale mówienie po raz setny by nie pisać z separami nie dopuszczać do komitywy z
                chrobrym i jeszcze paru innymi, by nie tworzyć wątków by tylko złapać podpis
                jest już nudne. A do tego jeżeli jeszcze nawzajem się obrażamy wypisując
                pierdoły o bliźnich to.... ja nie muszę uczyc nikogo kultury:))
                :-))) skks
                • skks Re: mr ciota magazyn 12.05.02, 14:07
                  Witam ponownie i jestem przerazony tym co się u nas na forum dzieje.
                  Zakładane wątki bez sensu, o niczym i bez celu. Oczywiscie przodują sepki ale i
                  pozostałe osóbki nie są bez winy.
                  Jakieś dziwaczne kłótnie pomiędzy wydawało by się nie głupimi ludźmi.
                  Słowa, które nawet mnie dość ciężko przechodza przez klawiaturę.
                  Dyskusje z separkami, które niczemu nie służą tylko dają pożywkę do dalszych
                  inwektyw separka.
                  Proponuje stworzyć dla sepka osobny wątek na którym każdy będzie mógł
                  sobie "inteligentnie" z sepkiem pogadać o wyższości świąt wielkanocnych...,
                  Jezeli dalej tak tu sie bedzie działo to krakowskie forum zniknie/tak jak sobie
                  tego separ życzy/ tylko gdzie wtedy będzie swoje uwagi i mądrosci wypisywał.
                  Jottkę obrazono bez sensu i przyczyny.
                  Ehhh.
                  :-///skks
                  napisałem ze złości na "najpiękniejszych miastach.
                  • Gość: kathy38 Re: mr ciota magazyn IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.05.02, 14:21
                    Trochę się z Tobą nie zgodzę. Są wątki jawnie prowokacyjne i niezbyt mądre, i
                    każdy myślący człowiek je ominie. Ale jest też wiele innych, niegłupich,
                    ciekawie się rozwijających, które są zarzynane przez wypowiedzi bądź wulgarne,
                    bądź pyskówki. Jeden taki wątek można puścić mimo uszu, przy drugim można się
                    skrzywić, ale każdy następny powoduje niesmak, niechęć do dalszych dyskusji i w
                    końcu odejście z forum.
                    • skks Re: mr ciota magazyn 12.05.02, 14:28
                      Nie bardzo mogę znaleźć tekst z którym się nie zgadzasz:))
                      Ale masz rację jeszcze trochę i trzeba będzie się ewakuować - jak wcześniej
                      napisałem
                      mam ochotę to uczynić.:-(((
                      • Gość: kathy38 Re: mr ciota magazyn IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.05.02, 14:38
                        Teraz to o mnie można napisać, że trzeba nauczyć się czytać a nie tylko składać
                        literki :). Biję się w piersi. Skksie, zgadzam się z Tobą, byłam tak wkurzona,
                        że niezbyt dokładnie przeczytałam Twoją wypowiedź. Tzn. trochę inaczej ją
                        zrozumiałam. Przeczytałam jeszcze raz już na spokojnie i jest OK.

Pozdrawiam, K.
                        • skks Re: mr ciota magazyn 12.05.02, 14:54
                          :))))))))
        • Gość: kathy38 Bronimy Magazyna IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.05.02, 14:12
          skks napisał(a):

> Kathy masz rację. Posiedzę jeszcze tu parę dni i jezeli nic się nie zmieni to
          > czas się ewakuować. Rynsztok nie jest miejscem, które szczególnie sobie
          > upodobałem.
          > Nie wiem co pisze Magazynio na innych wątkach /i mało mnie to obchodzi/,
          > może tam sobie zechciał inaczej popisac ale na "Wolnicy" jest miłym
          > forumowiczem.
          > :-///skks

Najciekawsze jest to, że Magazyn we wspomnianym wątku się nie odzywał.
          Tu raczej chodzi o powiązanie slangu, którym posługują się Polonusi ze stylem
          Magazyna. Tak to odebrałam.
          Ja Magazyna również lubię, lubię czytać jego posty, jego język jest sympatyczny i
          sądzę, że dedykowany na użytek forum dla ubarwienia wypowiedzi. I insynuacje
          jakoby M. mieszkający w Stanach umie posługiwać się li tylko swoistym
          konglomeratem językowym są dla mnie czystą złośliwością. Jak również tytuł wątku
          nadany przez jego autora.
          • skks Re: Bronimy Magazyna 12.05.02, 14:20
            Oczywiście, że Jemu o to chodziło!!!!
            Tylko oprócz nauki pisania ,krytykant, powinien nauczyć się czytać nie tylko
            składać literki:((.
            Kilkukrotnie rozmawiałem z Bomblowym Właścicielem - to b. mądry, sympatyczny
            facet, po tylu latach nie załapał "akcentu" ani na "jottkę".
            • mikolaj7 Re: Bronimy Magazyna 12.05.02, 14:51
              prokocim, bez inwektyw - po co takie pierdoly piszesz ?

mozesz sobie na mnie najezdzac ile wlezie, zreszta
              takich postow bylo kilkadziesta, ale po co na innych? i
              jeszcze nic ci magazyn nie zrobil, tylko napisal, ze mecz
              przeniesli a ty na niego, ze idiota, kretyn i ciota? czemu
              zachowujesz sie jak ostatni kretyn?

poza tym chcialbym zwrocic uwage, ze on pisal do mnie i
              nie musiales sie wpisywac, a juz na pewno nie odpowiadac
              wulgarnie na tresci nie skierowane do ciebie.
              • Gość: Mikołaj Re: Bronimy Magazyna IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 14:52
                mikolaj7 napisał(a):

> prokocim, bez inwektyw - po co takie pierdoly piszesz ?
                >
                > mozesz sobie na mnie najezdzac ile wlezie, zreszta
                > takich postow bylo kilkadziesta, ale po co na innych? i
                > jeszcze nic ci magazyn nie zrobil, tylko napisal, ze mecz
                > przeniesli a ty na niego, ze idiota, kretyn i ciota? czemu
                > zachowujesz sie jak ostatni kretyn?
                >
                > poza tym chcialbym zwrocic uwage, ze on pisal do mnie i
                > nie musiales sie wpisywac, a juz na pewno nie odpowiadac
                > wulgarnie na tresci nie skierowane do ciebie.

Może to nie on?
            • Gość: zakretka Re: Bronimy Magazyna IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 14:59
              Magazyn i skks nie odchodzcie -coz bylby wart bez Was ten swiat
              magazyn jeszcze spi 8-a rano,ale jak sie obudzi ? no no
          • kriss.forum Re: Bronimy Magazyna, ale po co? 12.05.02, 16:15
            Mnie też wkurzają chamskie posty, ale nie wiem czemu bronicie magazyna. Niczym
            się nie wsławił na Forum, nie błyska inteligencją, i jeszcze te żenujące
            posty... ("I tak ma być, kutasiki!!!"). Kogo Wy chcecie bronić?
            PS prokocim to też niezły jeleń. Po co zakładać puste, bezsensowne, wulgarne
            wątki?

Pozdrawiam,
            Kriss.
            • mikolaj7 Re: Bronimy Magazyna, ale po co? 12.05.02, 16:43
              z tymi qtasikami to wlasnie nie wiem o co chodzilo. moze
              mu sie fora pochrzanily po prostu? ja w kazdym razie brone
              magazyna, bo kiedys tu fajnie pisal, a to, o co sie rzuca
              prokoicm bylo skeirowane do mnie i mnie bynajmniej nie
              oburzalo, czy cos w tym stylu.
              • Gość: Mikołaj Re: Bronimy Magazyna, ale po co? IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 16:46
                mikolaj7 napisał(a):

> z tymi qtasikami to wlasnie nie wiem o co chodzilo. moze
                > mu sie fora pochrzanily po prostu? ja w kazdym razie brone
                > magazyna, bo kiedys tu fajnie pisal, a to, o co sie rzuca
                > prokoicm bylo skeirowane do mnie i mnie bynajmniej nie
                > oburzalo, czy cos w tym stylu.

On dobrze na sporcie pisze i tu.Ja go bronię
                • Gość: Magazyn Re: Bronimy Magazyna, ale po co? Wlasnie! IP: *.rasserver.net 12.05.02, 17:51
                  Dzieki za dobre slowa, przyjemnie sie czyta.Zgadzam sie nawet z tymi negatywnymi
                  ocenami(Kriss).
                  Podejrzewam, a nawet jestem pewny,ze "P" jest milym gosciem ale pobyt na
                  emigracji,moze zbyt dlugiej bez spelnienia marzen wywiezionych z Polski,Krakowa
                  czy nawet Prokocimia wpedzil Go w kompleksy.A te trzeba w ten czy inny sposob
                  odreagowac.Dobrze, w jego wypadku,ze wyzywa sie na "interze" a nie np.na ulicy.
                  Jeszcze raz dzieki! Nie kombinujcie o odchodzeniu z Foroom.
                  Wolnica dalej nas przyjmuje.Pozdrawiam.
                  • Gość: Mikołaj Re: Bronimy Magazyna, ale po co? Wlasnie! IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 17:56
                    Gość portalu: Magazyn napisał(a):

> Dzieki za dobre slowa, przyjemnie sie czyta.Zgadzam sie nawet z tymi negatywnym
                    > i> czy nawet Prokocimia wpedzil Go w kompleksy.A te trzeba w ten czy inny
                    sposob
                    > ocenami(Kriss).
                    > Podejrzewam, a nawet jestem pewny,ze "P" jest milym gosciem ale pobyt na
                    > emigracji,moze zbyt dlugiej bez spelnienia marzen wywiezionych z Polski,Krakowa

> odreagowac.Dobrze, w jego wypadku,ze wyzywa sie na "interze" a nie np.na ulicy.
                    > Jeszcze raz dzieki! Nie kombinujcie o odchodzeniu z Foroom.
                    > Wolnica dalej nas przyjmuje.Pozdrawiam.

Ten "P" to kto?
                  • Gość: PROKOCIM Re: Bronimy Magazyna, ale po co? Wlasnie! IP: *.client.attbi.com 12.05.02, 18:01
                    Gość portalu: Magazyn napisał(a):

> Dzieki za dobre slowa, przyjemnie sie czyta.Zgadzam sie nawet z tymi negatywnym
                    > i
                    > ocenami(Kriss).
                    > Podejrzewam, a nawet jestem pewny,ze "P" jest milym gosciem ale pobyt na
                    > emigracji,moze zbyt dlugiej bez spelnienia marzen wywiezionych z Polski,Krakowa
                    > czy nawet Prokocimia wpedzil Go w kompleksy.A te trzeba w ten czy inny sposob
                    > odreagowac.Dobrze, w jego wypadku,ze wyzywa sie na "interze" a nie np.na ulicy.
                    > Jeszcze raz dzieki! Nie kombinujcie o odchodzeniu z Foroom.
                    > Wolnica dalej nas przyjmuje.Pozdrawiam.

Oczywiscie,ze jestem milym facetem. Kompleksow raczej nie mam tylko czasami
                    nastroj mi sie udziela.
                    Tak na prawde to jestem sweet heart.
                    Pozdr.
                    • mikolaj7 Re: Bronimy Magazyna, ale po co? Wlasnie! 12.05.02, 18:25
                      a nie wygladasz na sweet heart :P
                      • Gość: PROKOCIM Re: Bronimy Magazyna, ale po co? Wlasnie! IP: *.client.attbi.com 12.05.02, 18:29
                        mikolaj7 napisał(a):

> a nie wygladasz na sweet heart :P

to juz inna historia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka