Dodaj do ulubionych

Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ??

IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.02, 13:07
proponuje plebiscyt najlepszych miejsc ,gdzie mozna by sobie posiedziec albo
potanczyc , tak gdzies po 21.00.
nie mam pojecia o zyciu nocnym w krakowie chociaz w nim sie urodzilam , ale od
12 lat mieszkam za granica, a teraz planuje urlop w moim ukochanym miescie i
chcialabym wiedziec gdzie pojsc. pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:34
      Gość portalu: kaska napisał(a):

> proponuje plebiscyt najlepszych miejsc ,gdzie mozna by sobie posiedziec albo
      > potanczyc , tak gdzies po 21.00.

To jak bedziesz sie bawic zalezy od muzyki jakiej sluchasz, no i tesh pewnie
      troszke od wieku :-) Polecam pub Carpe Diem na Florianskiej: muza dla
      wszystkich, potanczyc tez mozna i loozny klimacik :)
      • Gość: benek Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 14:37
        > Polecam pub Carpe Diem na Florianskiej: muza dla
        > wszystkich, potanczyc tez mozna i loozny klimacik :)
        A ludzie w ubraniach sportowych sa ?
        • skks Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 12.05.02, 14:59
          Do łóżeczka dzieci. Paciorek , siusiu i spać a nie o ....
          Ja W Waszym Wieku....
          :-))) skks
          • Gość: benek Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 15:22
            skks napisał(a):
            > Do łóżeczka dzieci. Paciorek , siusiu i spać a nie o ....
            > Ja W Waszym Wieku....
            No wlasnie napisz co robiles. Nie bylo wtedy Sieci, wiec nie mogles przesiadywac
            na forum.
            • skks Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 12.05.02, 15:29
              A postawisz na majówce piwo?
              :-))) skks
      • kriss.forum Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 12.05.02, 16:23
        Gość portalu: 4klasa napisał(a):

> To jak bedziesz sie bawic zalezy od muzyki jakiej sluchasz, no i tesh pewnie
        > troszke od wieku :-) Polecam pub Carpe Diem na Florianskiej: muza dla
        > wszystkich, potanczyc tez mozna i loozny klimacik :)

Oooooj, uwaga na panów w dresach szukających ofiary na dziesionę!!! Niegdyś tam
        szyto, nie wiem jak teraz. Ale knajpa ma wyjątkowo dresiarski image.

Pozdrawiam,
        Kriss.
        • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 18:39
          kriss.forum napisał(a):

> Oooooj, uwaga na panów w dresach szukających ofiary na dziesionę!!! Niegdyś tam
          > szyto, nie wiem jak teraz. Ale knajpa ma wyjątkowo dresiarski image.

Mozesz mi powiedziec co jest takiego dresiarskiego w tej knajpie?? Chyba musze
          byc dresiarzem skoro tego nie widze i 60% licealistoof nimi jest skoro tam
          chodza (dlatego pytalem o wiek)Knajpka dla mlodych ludzi jest naprawde ok.

Jezeli lubisz jazz to polecam Krawat na Rynku Gl (kolo Baranoof :) albo jeszcze
          Indigo na Florianskiej. Co do tanczenia to slyszalem ze MusicBar na Szewskiej
          jest super :)
          • Gość: kaska Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.02, 22:36
            lubie prawie kazdy muzyke..no nie calkiem od techno mnie glowy boli, ale pozatym
            a jezeli nie do baru tylko tak n.p na dyskoteke , to gdzie ??
            i ile to mniej wiecej kosztuje w polsce ??
            • Gość: kaska Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.02, 22:37

> lubie prawie kazdy muzyke..no nie calkiem od techno mnie glowy boli, ale pozaty
              > m
              > a jezeli nie do baru tylko tak n.p na dyskoteke , to gdzie ??
              > i ile to mniej wiecej kosztuje w polsce ??

aha , no a lat to mam 19 ;)

• Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:02

> > lubie prawie kazdy muzyke..no nie calkiem od techno mnie glowy boli, ale p
                > ozatym jezeli nie do baru tylko tak n.p na dyskoteke , to gdzie ??

Discoo powiadasz.. w Miescie Krakoff(Łobzowska) sa czesto niezle imprezki, co
                jeszcze... EXTREME CLUB (nie znam ulicy, ale to ten sam budynek, w ktorym jest
                Rotunda, nigdy tam nie bylem, ale slyszalem ze jest ok), a tak w ogole to
                najlepsze imprezki robie ja ;)

> i ile to mniej wiecej kosztuje w polsce ??

Do 20zl za osobe to raczej gorna polka cen, chyba ze musisz wykupic loze to
                troszke wiecej, ale tesh na wiecej osob..

> aha , no a lat to mam 19 ;)

Aha, nie boisz sie? ;) moze potrzebujesz przewodnika? =)

• Gość: kaska Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 15:42
                  raczej nie mialam zamiaru chodzic sama ,raczej z jakims towarzystem ale zasze
                  sie mozesz dolaczyc , oczywiscie jezeli wiekowo pasujesz bo jak masz 50 latek
                  to moze nie byc kolorowo ;p trzymanko kacha
                  • muzaaa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 15.05.02, 16:04
                    Dyskryminacja wiekowa?:)) I wlasciwie komu nie bedzie kolorowo?
                  • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 18:44

> raczej nie mialam zamiaru chodzic sama ,raczej z jakims towarzystem ale zasze
                    > sie mozesz dolaczyc , oczywiscie jezeli wiekowo pasujesz bo jak masz 50 latek
                    > to moze nie byc kolorowo ;p trzymanko kacha

Raczej wiekowo pasuje :-) chociaz nie wiem, czy mnie wtedy matura nie dopadnie..
                    moze znam to Twoje towarzystwo? sa z Krakowa? do jakich szkol chodza/chodzili?
                    pozdroofka

• muzaaa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 15.05.02, 20:17
                      Jakie opinie macie o klubie "Uwaga" na Malym Rynku?
                      • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 20:33
                        muzaaa napisał(a):

> Jakie opinie macie o klubie "Uwaga" na Malym Rynku?

Czyzby wybieral sie tam Twoj potomek? ;) Jedyne co SLYSZALEM to, ze mozna tam
                        kupic narkotyki, ale to raczej w ogole nie jest problem w naszym miescie...

• muzaaa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 15.05.02, 20:37
                          Moj potomek??? Co to wlasciwie mialo znaczyc czwarta klasa?
                          • mikolaj7 Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 15.05.02, 20:40
                            ja tez sie zastanwiam co to mialo znaczyc... odkad
                            pamietam muzeee bylem przekonany, ze jest starsza
                            moze tylko pare lat ode mnie... ale moze zyje w swiecie
                            ilzuji?
                            • muzaaa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? 15.05.02, 20:48
                              Dostalam dzisiaj list od przyjaciolki i tam byl taki ladny zalakowany bilecik z
                              info, ze 18.05 bedzie gral Dj Muzik z Anglii. Bylam po prostu ciekawa czy ktos
                              stad w ogole zaglada do tego klubu. Narkotyki sa wszedzie 4klasa. To jest tylko
                              kwestia jak Ty potrafisz sie w tym znalesc. A poskakac w takim rodzaju klubiku
                              lubie, nie przeszkadzaloby mi nawet fakt gdybym byla duzo starsza niz
                              maturzysci.
                              Wlasnie Kasia nie odpowiedziala jeszcze kto nie mialby kolorowo;
                              piecdziesieciolatek czy nastolatek:)
                              • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 21:51
                                muzaaa napisał(a):

> Narkotyki sa wszedzie 4klasa. To jest tylko kwestia jak Ty potrafisz sie w tym
                                > znalesc.

Wiem o tej smutnej prawdzie.

> Wlasnie Kasia nie odpowiedziala jeszcze kto nie mialby kolorowo;
                                > piecdziesieciolatek czy nastolatek:)

No wlasnie ta riposta na post Katarzyny mnie zmylila :)
                              • Gość: kasia Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 22:02

> Wlasnie Kasia nie odpowiedziala jeszcze kto nie mialby kolorowo;
                                > piecdziesieciolatek czy nastolatek:)

sama nie wiem , nie mam z tym doswiadczenia .a moze akurat bylo by kolorowo?!
                                jednemu i drugiemu!! Nie wiem 4klasa czy znasz kogos z mojego towarzystwa bo to
                                raczej ludziska, ktorzy tak jak ja z winy/dzieki rodzicom wyjechali za granice na
                                jakies 2-letnie kontrakty(ja aktualnie do niemiec) i te dwa lata przeciagly sie w
                                dwanascie. A w polsce chodzilam tylko do 0-2 klasy podstawowki ( 113-nastki).

a wracajac do tego 50-latka, to chyba jednak sie nie skusze i nie sprobuje!
                                kolorowo czy nie kolorowo..

• Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:24
                                  Gość portalu: kasia napisał(a):

> > Wlasnie Kasia nie odpowiedziala jeszcze kto nie mialby kolorowo;
                                  > > piecdziesieciolatek czy nastolatek:)
                                  >
                                  > a wracajac do tego 50-latka, to chyba jednak sie nie skusze i nie sprobuje!
                                  > kolorowo czy nie kolorowo..

Zauwazyliscie Mlodzi, ze starsze pokolenie chce sie do nas coraz czesciej
                                  przylaczyc? :) hehe nie damy sie! niech "mlodzi inaczej" znajda sobie inne
                                  towarzystwo ;>
                                  • Gość: jaro Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.05.02, 16:31
                                    bywam w krakowie, tylko w wakacje, ale knajpy krakowskie znam bardzo dobrze.
                                    nie wiem czy cos sie zmienilo od ostatnich wakacji, ale najbardziej trendy są:
                                    klub kulturalny, dziewiątka, pasja, gorączka, jazz rock cafe, rentgen, miasto
                                    krakoff,jaszczury,kredens,ogródek, wolność fm(nie wiem czy wolnosc jeszcze jest
                                    najwiecej dresow w dziewiatce, gorączce, wolności i pasji . najkulturalniej w
                                    kulturalnym, jaszczurach i jazz rocku. tańce wszedzie oprocz kulturalnego.
                                    wszystkie wymienione knajpy sa oblegane przez ludzi, tak wiec lepiej wyjsc
                                    wczesniej i zająć sobie miejsca . wszystkie oprocz miasta krakoff i wolności fm
                                    znajduja sie bardzo blisko starowki lub na starowce.
                                    • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:37
                                      Gość portalu: jaro napisał(a):

> wszystkie oprocz miasta krakoff i wolności fm
                                      > znajduja sie bardzo blisko starowki lub na starowce.

Jak mi katus na glowie wyrosnie to beda blisko starowki :)
                                      • Gość: mały kot Do Muzyyy - "Uwaga" elektronika. IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.05.02, 19:54
                                        "Uwaga" jest bardzo przyjemnym miejscem. Swego czasu tętniło tam elektroniczne
                                        życie Krakowa ale to było w czasach istnienia "Hormonu", czy
                                        późniejszej "Insomnii". Tereaz prawdę mówiąc nie wiem jak tam jest i mam
                                        wrażenie, że interes nieco podupadł. Ale może mówię tak, bo sam juz tam nie
                                        zaglądam? Z knajp stricte elektronicznych i imprezowych (bo np. cudna "||"
                                        jest elektroniczna ale potańczyc się nie da) zostaje "Peweks" na Tomasza i
                                        chyba "Metro" na Floriańskiej. Czasami ktoś coś zagra w upadającym Mieście
                                        Krakoof albo w "Strefie" (choć tam zrobiło się bardziej reaggowo:( ). Czasami
                                        cos przypadkowego w jakiejś innej knajpce. Ale najlepsze imprezy są
                                        w "Jemiole". Niestety, a raczej na szczęście, odbywaja się tylko dwa razy w
                                        roku (około dwóch razy...), co pozwala zachować klimat i napięcie. Porównać je
                                        można tylko ze starymi dobrymi Krzysztoforami, czy jedną jedyną imprezą w
                                        Bunkrze Sztuki.
                                        Ach, "Majówka" w Jemiole jest jutro, wpadniesz?
                                        • muzaaa Re: Maly kot 16.05.02, 21:11
                                          Jezeli bylabym w Krakowie, napewno wpadlabym do Jemioly. Jejku, mowisz mi o
                                          tych wszystkich miejcach ktore bardzo dobrze znam. Moze my tez sie znamy? Stare
                                          dobre Krzysztofory:), pamietam jeden Sylwester, stoly zakryte bialymi obrusami,
                                          piekne dziewczyny i mlodzi mezczyzni, Jozef Chrobak jeszcze nie tak nerwowy jak
                                          na koncu:). Siedzenie przy kawce i ten niepowtarzalny klimat. Taaak, pierwsze
                                          imprezki techno, my w kiecach do ziemi bawimy sie dobrze i i czujemy sie po
                                          prostu wspaniale. Nie bede duzo tutaj opowiadac, bo to jest bardzo przyjemny
                                          temat na inna okazje.
                                          Impreza w "BWA" o tej mowisz? Czy moze juz o jakiejs innej w "Bunkrze Sztuki"
                                          zmieniona nazwa i inna kawiarnia:) Nie ma pana bez wlosow:)
                                          "Hormon":) znam dokladnie, mialam tam szczegolne wzgledy.
                                          W Jemiolce to pewno polowa znajomych sie zwali, szkoda ze mnie tam nie bedzie.
                                          Tych nowych takich jak Peweks, Metro nie znam. Slyszalam ze cos jest na Rynku...
                                          Powiedziales "upadajace Miasto Krakoof"? Tak zle? Ostatnio bylam tam dawno
                                          temu, znajomy walil w bebny jak szalony, muzyka jednak byla kiepska i nie dalam
                                          rady:))
                                          Maly kot baw sie dobrze i wypij za mnie jakiegos drinasa:))Dzieki ze sie
                                          odezwales:)
                                          • m.in Re: 17.05.02, 08:59
                                            nie zapominajcie o Kazimierzu!
                                            ze starych knajp Jemioła się ostała, ale kulturalny i rentgen to prawie same
                                            małolaty,
                                            bez kiwiego jak bez ręki
                                      • Gość: jaro Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.05.02, 09:52
                                        Gość portalu: 4klasa napisał(a):

> Gość portalu: jaro napisał(a):
                                        >
                                        > > wszystkie oprocz miasta krakoff i wolności fm
                                        > > znajduja sie bardzo blisko starowki lub na starowce.
                                        >
                                        > Jak mi katus na glowie wyrosnie to beda blisko starowki :)

a które niby są daleko od rynku oprócz wolności i krakoff?

• m.in Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) 17.05.02, 09:57
                                          w Krakowie NIE MA S T A R Ó W K I!
                                        • Gość: 4klasa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:16
                                          Gość portalu: jaro napisał(a):

> > Jak mi katus na glowie wyrosnie to beda blisko starowki :)
                                          >
                                          > a które niby są daleko od rynku oprócz wolności i krakoff?

Po pierwsze w Krakowie nie ma zadnej starowki, wiec nie moga byc blisko! :-)
                                          Po drugie nie ma juz WolnosciFM
                                          Po trzecie Miasto Krakoff jest bardzo blisko rynku -500m?

Pozdrawiam
                                          • muzaaa Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) 17.05.02, 16:27
                                            A co sie stalo z Kiwim?
                                            • klamott Re: Bar, Pub, Café..dokad w krakowie noca ?? ;) 17.05.02, 21:06
                                              muzaaa napisał(a):

> A co sie stalo z Kiwim?

W przyrodzie nic nie ginie - otworzył nową knajpę. Knajpa nazywa się Piękny Pies
                                              i mieści się na Jana, tam gdzie kiedyś był sklep płytowy Music Corner.

• Gość: Kasia UWAGA!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.02, 12:56
      troche mi sie pomieszalo jak probowalam wyciagnac jakies informacie z waszych
      odpowiedzi, ale znalazlam sobie pomoc.
      Dla wszyskich ktorzy sa zainteresowani i pragna dowiedziec sie czegos wiecej o
      knajpach, barach, pubach i dyskotekach w krakowie albo poznac pare nowych
      fajnych miejsc polecam strone WWW.KRAKOW.PL
      potem wystarczy pojsc na "krakow noca" i wyskakuje dluga lista fajnych miejsc
      i wyczerpujace odpowiedzi na kazde pytanie zwazane z ytmi miejscami .

pozrdawiam
      • kuba203 Re: UWAGA!!! 19.05.02, 14:12
        Może akurat dział "nocny" jest dobrze zrobiony, ale sądząc po gęstej krytyce
        w "GW" jeszcze parę miesięcy temu, nie warto tam zaglądać. No chyba, że już się
        poprawili...
        • mikolaj7 Re: UWAGA!!! 19.05.02, 14:16
          kuba203 napisał(a):

> Może akurat dział "nocny" jest dobrze zrobiony, ale sądząc po gęstej krytyce
          > w "GW" jeszcze parę miesięcy temu, nie warto tam zaglądać. No chyba, że już się
          >
          > poprawili...

czasem tam zagladam i nie zmienilo sie wiele. niektore
          dzialy sa naprawde spoko, ale ogol jest slaby. moze przez
          ostatnie dni cos drgnelo, ale watpie.
      • Gość: mały kot Muzaaa (2) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.05.02, 14:51
        Jemioła jak zwykle okazała się doskonałym wyborem na spędzenie nocy. Tak, było
        mnóstwo znajomych. Szkoda,że nie było Ciebie (okazało by się, czy się
        przypadkiem nie znamy...:) To bardzo przyjemne kiedy przeciskasz się przez
        tłum i co chwilę się do kogoś usmiechniesz, podasz rękę, zamienisz dwa słowa i
        zanim dojdziesz do ostatniej sali minie godzina. Może ta "majówka" nie była
        tak fajna jak poprzednia i trochę umknęło im inwencji związanej z wystrojem
        ale muzycznie jak zawsze trzymała wysoki poziom, z nieocenionym Mk Feverem na
        czele. Zresztą nawet jakby wogóle nie włożyli w to pracy, to i tak warto
        przyjść i porozkoszować się trochę towarzystwem dawno nie widzianych
        przyjaciół. Jedna tylko,niby drobiazg, rzecz mnie poirytowała, a mianowicie
        fakt, że zaproszenia były ogólno dostępne, co zaowocowało napływem grupy
        dresów szukających problemów i zaczepiających dziewczęta,piekne jak zwykle:),
        odzywkami rodem z "Pasji". Cóz, signum temporis.
        Wypiłem oczywiście Twoje zdrowie ale chyba za bardzo się starałem i do dziś
        czuję się mocno "dziwnie".
        Była tylko jedna impreza w "BWA" i o tej właśnie mówiłem. Teraz działa tam
        kawiarnia prowadzona przez ludzi z "Alchemii", co całemu miejscu dobrze
        zrobiło ale o imprezach można zaponnieć.
        W Krzysztoforach spędziłem kawałek mojego życia. Teraz to miejsce znowu działa
        ale pod szyldem "Kawiarni Europejskiej" i jest tam cośkolwiek grobowo. Józef
        już nie jest nerwowy, bo nie ma tego całego bajzlu na głowie. Smutno jest
        teraz w "Krzysztoforach". Smutno jest zdeżyć z nimi swoje wspomnienia. Właśnie
        mi się przypomniało, że wszyscy ci znani krakowscy dj'e przychodzili do Józka
        i prosili go żeby mogli zagrać :) Ech, stare dobre czasy.
        Co do nowych knajp, to coś tam co jakiś czas powstaje ale nic godnego uwagi:(
        Nie wiem, mam wrażenie, że inwencja się jakoś w tym mieście wyczerpała. A może
        to sami ludzie? Skoro wiekszość i tak stąd ucieka. Ja sam posiedzę tu najwyżej
        trzy lata:) A może:(?
        Na Rynku jest "Strefa" o której Ci pisałem.
        Odkąd Kiwi stracił "Miasto" to zrobiło się tam fatalnie. Wyobraź sobie, że
        organizują imprezy czwartkowe dla studentów. I ogólnie poziom imprez,
        jakichklwiek, spadł na łeb na szyję. Kiwi ma teraz nową knajpkę na Jana ale to
        zwykła kawiarenka, która jest prawdę mówiąc taka sobie. Roentgen i KK, jak
        zresztą pisał m.in, są rzeczywiście fatalne. Został więc szlak dym-pauza-
        jemioła-kiwi-dym :)
        Wracam do swojej pracy.
        Pozdrawiam ślicznie!

• muzaaa Re: Maly kot (...) 20.05.02, 02:46
          Juz o nic nie pytam i czuje tylko, ze mamy te same wspomnienia. Mile historie
          kojarza sie nam z tymi samymi miejscami, pewno i ludzmi. W "Krzysztoforach"
          spedzilismy razem kawalek zycia, jestem pewna ze w tej samej
          szerokoprzestrzeni. Ciekawa jestem czy sie lubilimsy, czy rozmawialismy, moze
          mielismy zle o sobie zdanie?:)
          Nie wiem co Ci powiedziec:) Dzieki za Twoj list i mam nadzieje ze przecisniemy
          sie obok siebie niespodziewanie, kiedys, gdzies za miesiac okolo. Usiadziemy i
          powspominamy, chociaz ja chce polaczyc przeszlosc z tym co jest i bedzie. Nie
          chce utracic czegos co mi daje zycie, mlodosc i tak trudne do zlapania
          natchnienie. Teraz potrzebuje inspiracji wiecej niz kiedykolwiek wczesniej:).
          Nie chce zatracic sie w ideach ktore nie sa moimi, a ktore tak mocno wciskaja
          sie w kazdej dziedzinie tutejszego zycia.

Ja tez mocno pozdrawiam i do zobaczenia kimkolwiek jestes:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka