Gość: marynarz IP: *.waw.cdp.pl 13.05.02, 13:55 Mam pytanko do Was szanowni Krakusy. Jestem z Wroclawia i wybieram sie do Was zawodowo i prywatnie. Chcialbym troche czasu spedzic przed kompem w jakiejs cafejce internetowej. Jaka polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: cafe internet 13.05.02, 18:06 jest ich tu pelno. na sw jana, w kinie ars, na rynku miedzy wislna a bracka, przy wyjsciu grodzkiej na rynej, na karmelickiej, na brackiej. to tylko kilka, jakbym sie zastanawial dluzej byloby ich wiecej. ta na rynku, miedzy bracka a wislna jest ok, sam kiedys chodzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotek Re: cafe internet IP: *.cafetera.pl / *.tera.com.pl 14.05.02, 16:18 A gdzie ja teraz siedze? He? Pasaz Bielaka, prosze panstwa, to je ono!! L/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CVis Re: cafe internet IP: *.waw.cdp.pl 14.05.02, 18:56 A tak szczerze to ktore jest najlepsze w Krakowie, slyszalem ze Qba na karmelickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cafe internet 14.05.02, 19:40 w ostatnich dniach otworzyli nowa kafeje na szewskiej 21. dosc tanio i strasznie sie reklamuja, moze warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: cafe internet IP: *.client.attbi.com 22.05.02, 22:47 ergil napisał(a): > Hehe, cwaniaczek :-)) > (dyg) > E. to on na szewskiej siedzi, zanotujemy Odpowiedz Link Zgłoś
ergil Re: cafe internet 23.05.02, 14:08 Oj nie na Szewskiej. To "hehe" tyczyło obywatela wyżej, zachwalającego Qbę. Qba - fajna kafeja i jakiesik nawiewy mają nawet. Ale kiedyś, jak się pisało z Qby na forum, to w adresie wyskakiwało właśnie waw.cdp.pl czy co tam było. (dyg) E. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cafe internet 23.05.02, 19:15 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > ergil napisał(a): > > > Hehe, cwaniaczek :-)) > > (dyg) > > E. > > to on na szewskiej siedzi, zanotujemy no widze, ze nasze plany wlypnely juz nawet na Twoj styl pisania, notuj, notuj, potem trzeba bedzie z czegos ssac kase jak sie do stolkow dorwiemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
kmjz Re: cafe internet 26.05.02, 17:26 polecam kafejkę na początku szewskiej po prawej stronie idąc od Bagateli. Godzina kosztuje 3 zł a warunki b. dobre. Odpowiedz Link Zgłoś