Gość: medzi1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:55 dziewczyny nie wiecie o jakims dobrym endokrynologu w Kakowie????odp. jak najszybciej pozdrówka pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rene Re: endokrynolog IP: *.autocom.pl 29.12.04, 22:50 polecam Małgorzatę Trofimiuk w przychodni "Promedis". tak naprawde uratowała mi życie. Jest ok, bardzo dokładna i rzetelna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:54 Tak samo polecam panią Małgorzatę Trofimiuk. Jest świetnym specjalistą jej rodzimym szpitalem jest Akademia Medyczna na Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medzi1 Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:37 dzieki za odpisanie a myslam ze nikt mi juz nie odpisze.Ci lekarze wymienieni powyzej to sa endo-gin czy endokrynolodzy??? bo ja bardziej potrzebuje endo- ginekologa.dzieki pa Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: endokrynolog 30.12.04, 16:54 w takim razie dr Szlachcic w Osteomedzie na Kazimierza Wielkiego musisz niestety jednak przygotować portfel na wizytę u niego, bo jest drogi, ale to swietny specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medzi1 Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:38 a masz moze nr. tel. do osteomedu bo nie moge znalesc ile tam kosztuje wizyta u tego dr.szlachcica??? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: endokrynolog 30.12.04, 19:00 oczywiście, już podaję numer: 6327972 koszt wizyty to ok 90 złotych, do tego dochodzi cena za badania, ale najlepiej zadzwoń tam i dowiedz się dokładnie o ceny. Plusem jest to, że wszystkie badania możesz zrobić na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: endokrynolog 30.12.04, 20:11 A czy ktos zna dr Kolkę? Ginekolog - endokrynolog Odpowiedz Link Zgłoś