Gość: anjar IP: *.provider.pl / *.provider.pl 22.12.04, 11:45 w Krakowie nie ma kulturalnego forum? nikt nie chce pisać o kulturze? a może kulturalni ludzie nie zniżają się do poziomu forumowych pogawędek i chyba mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: dlaczego nie ma kulturalnego forum 22.12.04, 11:52 Gość portalu: anjar napisał(a): > w Krakowie nie ma kulturalnego forum? nikt nie chce pisać o kulturze? a może > kulturalni ludzie nie zniżają się do poziomu forumowych pogawędek i chyba > mają rację. Opinia nie dziwna i nie osobliwa. Powiedziałbym opinia nierzetelna. Wnosić by można że jest niekulturalne, a to chyba nie to samo co różnorodna, niespójne, melanżowe... Branzowe kulturalne? To dziwne. Dziwne, bo nie ma wyraźnego powodu dla którego granica miedzy spotkaniem ludzi na Forum , a spotkaniem ludzi na Forum kulturalnym powinno się różnic. To chyba jakaś przedświateczna prowokacja, nie? Pozdrawiam i zyczę spotkań kulturalnych nawet w ciemnej ulicy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjar Re: dlaczego nie ma kulturalnego forum IP: *.provider.pl / *.provider.pl 22.12.04, 12:05 Nie jest to prowokacja, po prostu myślałam, że jest wyodrębione takie forum, jak w wyborczej dolnosląskiej, ale się zawiodłam...bo trudniej mi teraz poszukać interesujacych mnie tematów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia73 Re: dlaczego nie ma kulturalnego forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 12:26 forum czasami bywa kulturalne, choć nie zawsze to się udaje ,o kulturze też czasem ktoś ... coś... ale rzadko... no właśnie dlaczego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dzis ŚRODA? 22.12.04, 12:29 To moze że zupa była za słona...? trudny A jest zestaw pytań innych czy tylko zestawy obiadowe w numeracji do trzech. Jak tymi razami i sztuką? Jeśli jest sztuka, to powinna gdzieś blisko być jakas kultura... ale moge sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia73 Re: bliskość IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 12:36 ta bliskość byłaby wprawdzie wskazana, ale chyba niekoniecznie tak sie dzieje, może tylko wtedy, gdy mówimy "jakaś kultura". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykult Re: dlaczego nie ma kulturalnego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:46 Nie ma kulturalnego forum, bo jesteśmy niekulturalni. Huehue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: dlaczego nie ma kulturalnego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 18:48 zawsze możesz założyć kulturalny wątek to porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś