Gość: 4klasa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 20:48 Ja juz swoje postawilem :) ale teraz moge strzelac wynik: 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: Real - Bayern Obstawiamy? IP: *.krakow.pl 15.05.02, 20:49 Ja też (zobnacz na podforum sport w krakowie i bukmacherzy) Ale moim zdaniem będzie 3-1 Real... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Real - Bayern Obstawiamy? Obstawiamy !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 20:49 real - bayer 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Real - Bayern Obstawiamy? Obstawiamy !!! 15.05.02, 20:52 no co wy tak po biednym bayerze jedziecie? wygraja w karnych i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Real 3-4 Bayer Obstawiamy? IP: *.krakow.pl 15.05.02, 21:45 No ja rozumiem 4 min spóżnienia ale nie całą połowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Real 3-4 Bayer Obstawiamy? 15.05.02, 21:58 to juz jest druga polowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Real - Bayerrrr Obstawiamy? 15.05.02, 20:50 2:2, dogrywka i w karnych bayer! mowie, wam bedzie tak! ale ja bym chcial jeszcze rodzine soprano bejrzec, wiec karne nie sa mile widziane. ps gra bayer, bayern juz dal d... i odpadl wczesniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 moze jakas nagroda dla tego, kto wytypuje? 15.05.02, 20:55 1-0 jeszcze bayer i tak wygra. moze jakas nagroda dla tego, kto wytypuje najlepiej? propnuje taka jak w typowaniu wyniku anny kurnikowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 bayer ich rozwali :D 15.05.02, 21:00 a nie mowielm? zaraz bedzie dwa-dwa i karne. moze nawet 3-3 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: 1-1 15.05.02, 21:00 Hurrraaaaa...... niech żyje Bayern i aspiryna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Mogło być 2:1 IP: *.krakow.pl 15.05.02, 21:11 Tak ale dla Realu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Mogło być 2:1 15.05.02, 21:26 Skoro nie ma Barcy w finale.....to niech wygra Leverkusen... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 spokojnie... 15.05.02, 21:34 spokojnie, zaraz bayer wyrowna bedzie 2-2 albo 3-3, a potem karne i bayer wygrywa. grunt to sie nie poddawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Zizuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.krakow.pl 15.05.02, 21:37 Zobaczycie będzie 3-1 .... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zizuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 15.05.02, 21:38 moze i bedzie przez moment, ale skonczy sie remisem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: spokojnie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 21:44 Wygra REAL! PRzeciez maja 100 lecie klubu, a Zidane juz 3 raz podchodzi do zdobycia pucharu Ligi Mistrzow! Koles jest zawziety i udowodnil to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: spokojnie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 21:47 no to ja z moim 2:0 dziękuję już państwu za uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: spokojnie... IP: *.krakow.pl 15.05.02, 21:49 Gość portalu: peteen napisał(a): > no to ja z moim 2:0 dziękuję już państwu za uwagę... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: spokojnie... 15.05.02, 21:54 to obstaw jeszcze raz :D to nie zabawa gazety, nie ma takich regul scislych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: spokojnie... IP: *.krakow.pl 15.05.02, 21:47 Tak a poza tym to Jest świeto patrona Madrytu... Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że wygra Real... Lucio miał fajną koszulke "I love Jesus" Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: spokojnie... 15.05.02, 21:48 Za bardzo może im zależeć... Leverkusen wyrówna, Real zacznie grać coraz bardziej nerwowo i będzie 3:2 dla Bayernu albo będzie remis i karne.....tak czuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM jakie spokojnie? IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 21:51 pisac mi co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jakie spokojnie? 15.05.02, 21:57 na razie nic. 2-1, zreszta bede ogladal dopiero druga polowe. piekny gol zidane`a. roberto carlos podaje z lewej strony, niemal z linii wysoko, wygladlo to jak lob, na lewa strone pola karnego bayeru, zidane nie obstawiony sklada sie bez przyjecia i z woleja strzela idealnie kolo lewego slupka, tuz pod poprzeczke. odleglosc mniej wiecej taka, jak przy karnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: jakie spokojnie? IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 22:13 Czyli czuc w powietrzu. Real wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jakie spokojnie? IP: *.krakow.pl 15.05.02, 22:26 Mam pytanie jak myślisz kto wygra w tych meczach? NY Yankees-Tampa Bay New Yersey-Charlotte Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: najlepsze teksty komentatora 15.05.02, 22:20 Wygląda jakby miał oczy dookoła głowy, trójką Real wciąż Zidane, czwórką Real McManaman, McManaman.... Czterech graczy Leverkusen Schneider, Schneider... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: najlepsze teksty komentatora IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 22:24 pisac normalnie, to nie radio Odpowiedz Link Zgłoś
faciu ojjjjjojoj 15.05.02, 22:40 ....Tak blisko była bramka po rzucie rożnym.... ALe to już koniec....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ojjjjjojoj IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 22:42 faciu napisał(a): > ....Tak blisko była bramka po rzucie rożnym.... > ALe to już koniec....:((( DLA KOGO? zaczynam sie denerwowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: ojjjjjojoj IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:08 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > DLA KOGO? zaczynam sie denerwowac Co to w USA TV nie ma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: ojjjjjojoj IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 23:40 Gość portalu: 4klasa napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > DLA KOGO? zaczynam sie denerwowac > > Co to w USA TV nie ma? ;) Tv jest ale tak na prawde soccer nikt sie nie przejmuje. Na cable jest tylko liga angielska, satelity nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 15.05.02, 22:41 Casijas jest prze gościem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:06 Juz sie balem, ze powtorzy sie sytuacja niczym z finalu Manchester vs Monachium :) hehe ale i tak 10zl pomnozylo sie troszke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rasserver.net 15.05.02, 23:44 Ktorys z Was wczesniej odpowiadajac PROKOCIMOWI zapytal czy w usa nie ma telewizji.Otoz ja odpowiem bo "P" gdzies wcielo.Jest telewizja i ten mecz i wczesniejsze LM przekazywala ESPN,ESPN2. Ciekawostka,my tu np.w Szikagowie ogladamy wszystkie mecze M.Sw. majac do wyboru kilka stacji.Ja bede patrzyl na ESPN,ESPN2 (za pieniadze,satelitka przy kominie) oraz kanal meksykanski za darmo.Wiedzcie mili ludkowie,ze za telewizje bezprze- wodowa i za posiadanie telewizora i radia w usie sie nie placi. Co do meczu, gdyby nie Roberto Carlos,Raul i Zidane oraz Casillas Real mialby tylko szampan a naczynia nie! Zauwazyliscie?Pierwsza bramka-wyrzut z autu R.C. do Raula i gol,przy ktorym byc moze bramkarz troche przyspal,myslac,ze pilka wyjdzie na aut(ja tak odebralem jego interwencje). Druga bramka-R.C.dostal podanie od Solariego prawie do naroznika boiska i stamtad takim dziwnym dosrodkowaniem przez siebie na bok i do tylu uruchomoil lewa noge Zidane przy ktorym w tym momencie nie bylo zadnego "Bayera". Przepiekny wolej, mocny,splasowany i precyzyjny.CUDOWNY strzal.Dawno,dawno takiego gola nie widzialem! A Casillas?Za to co w tym doliczonym czasie obronil (3 razy) powinien dostac pilkarskiego "Oscara". A Figo gralo fige,prawda? Oby jego forma utrzymala sie do meczu z Nami!! Ze sportowym pozrdrowlonkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:48 to figo byl na boisku w ogole?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 23:57 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > Ktorys z Was wczesniej odpowiadajac PROKOCIMOWI zapytal czy w usa nie ma > telewizji.Otoz ja odpowiem bo "P" gdzies wcielo.Jest telewizja i ten mecz > i wczesniejsze LM przekazywala ESPN,ESPN2. > Ciekawostka,my tu np.w Szikagowie ogladamy wszystkie mecze M.Sw. majac do wybor > u > kilka stacji.Ja bede patrzyl na ESPN,ESPN2 (za pieniadze,satelitka przy kominie > ) > oraz kanal meksykanski za darmo.Wiedzcie mili ludkowie,ze za telewizje bezprze- > wodowa i za posiadanie telewizora i radia w usie sie nie placi. > Co do meczu, gdyby nie Roberto Carlos,Raul i Zidane oraz Casillas Real mialby > tylko szampan a naczynia nie! > Zauwazyliscie?Pierwsza bramka-wyrzut z autu R.C. do Raula i gol,przy ktorym byc > > moze bramkarz troche przyspal,myslac,ze pilka wyjdzie na aut(ja tak odebralem > jego interwencje). > Druga bramka-R.C.dostal podanie od Solariego prawie do naroznika boiska i > stamtad takim dziwnym dosrodkowaniem przez siebie na bok i do tylu uruchomoil > lewa noge Zidane przy ktorym w tym momencie nie bylo zadnego "Bayera". > Przepiekny wolej, mocny,splasowany i precyzyjny.CUDOWNY strzal.Dawno,dawno > takiego gola nie widzialem! > A Casillas?Za to co w tym doliczonym czasie obronil (3 razy) powinien dostac > pilkarskiego "Oscara". > A Figo gralo fige,prawda? Oby jego forma utrzymala sie do meczu z Nami!! > Ze sportowym pozrdrowlonkiem! > Teraz dopiero piszesz cwelu jeden. Bylo napisac przed meczem. Ja nie skacze po kanalach. Mam wazniejsze zajecia. Jestes typowym chamem z ciupagowa. Wszystko dla siebie a innych to nie laska poinformowac. Grac wazniaka po fakcie to prawdziwe bohaterstwo. hahahahahahahah A mecz i tak widzialem. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:02 rany, rafal spokojnie, ne podniecaj sie tak, bo ci jakas zylka strzeli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Real !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 16.05.02, 00:07 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > rany, rafal spokojnie, ne podniecaj sie tak, bo ci jakas > zylka strzeli... Widze, ze zajrzales na KKS PROKOCIM. buzka Ja tylko tak bo nierozmiernie sie wkurwi..em. Tyle emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:43 bayer powinen byl strzelic jeszcze 4 gole - niepotrzebnie pobili caesara, bo kassilas byl lepszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 23:47 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > bayer powinen byl strzelic jeszcze 4 gole - niepotrzebnie > pobili caesara, bo kassilas byl lepszy :( To jak jest. Troche informacji mi dac. U nas pokazuja wlasnie mecz Niemcy-Irlandia ale nie wiem kiedy to bylo. Nic nie podaja tylko nudny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:50 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > > > bayer powinen byl strzelic jeszcze 4 gole - niepotrzebnie > > pobili caesara, bo kassilas byl lepszy :( > To jak jest. Troche informacji mi dac. 2-1 dla realu.real mial jeszcze dwie 100% sytuacje, a bayer , w tym 3 w doliczonych 7 (!!!) minutach... no, ale to real po minieciu brmkarza trafial w obroncow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: *.client.attbi.com 15.05.02, 23:59 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > > > > > bayer powinen byl strzelic jeszcze 4 gole - niepotrzebnie > > > pobili caesara, bo kassilas byl lepszy :( > > To jak jest. Troche informacji mi dac. > > 2-1 dla realu.real mial jeszcze dwie 100% sytuacje, a bayer , > w tym 3 w doliczonych 7 (!!!) minutach... > > no, ale to real po minieciu brmkarza trafial w obroncow... aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: *.rasserver.net 16.05.02, 00:11 Nie chce zgadywac PROKOCIMKU,ale nie mieszkasz na farmie w Wisconsinie,co? Informacje o transmisjach znajdziesz pod:www.espn.com. O finalowym meczu LM mozesz np. przeczytac(bo umiesz przeciez) na: www.dailysoccer.com albo na www.sports.pl (po naszemu). Terminarz M.Sw. znajdziesz na espn-ie a takze na www.fifa.com.(tylko tutaj trzeba odliczyc sobie 7 godzin). M7,do spania! (faktycznie mlodziencze, Bayer sprawial korzystniejsze pilkarskie wrazenie). Na razie czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: *.client.attbi.com 16.05.02, 00:20 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > Nie chce zgadywac PROKOCIMKU,ale nie mieszkasz na farmie w Wisconsinie,co? > Informacje o transmisjach znajdziesz pod:www.espn.com. > O finalowym meczu LM mozesz np. przeczytac(bo umiesz przeciez) na: > www.dailysoccer.com albo na www.sports.pl (po naszemu). > Terminarz M.Sw. znajdziesz na espn-ie a takze na www.fifa.com.(tylko tutaj > trzeba odliczyc sobie 7 godzin). > M7,do spania! (faktycznie mlodziencze, Bayer sprawial korzystniejsze pilkarskie > wrazenie). > Na razie czesc! Prokocimku? to mi sie podoba. Przeciez pisalem ze jestem sweet heart. mniam, mniam Jednak nastepnym razem prosze o troche poszanowania dla pieknego Prokocimia. Kultura tego wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: spojrzmy prawdzie w oczy - bayer byl lepszy!!! IP: 207.220.174.* 17.05.02, 01:20 Hej,"slodkie serdoocho"! Gdybys czasem zagladnal tutaj to zawiadamiam Cie, ze o 6:30(w Szikagowie) na ESPN2 bedzie trnsmisja meczu USA-Jamajka.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś