Gość: l IP: *.miasto.to.krakow.pl 16.05.02, 10:03 llll Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 4klasa Re: lll IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 13:24 xgor napisał(a): > Tak zgadzam sie z toba zupełnie!!!! Twoj punkt widzenia rozni sie od mojego, niemniej jednak jestem sklonny przystac na ta propozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: lll 16.05.02, 14:21 nie znacie sie na tym, to sie przeciez przerabialo w podstawowce, a tu takie braki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Musi sie udac! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 14:34 m.in napisał(a): > dzisiaj sie chyba nie uda Zrobmy cos dla dobra tego forum i chociaz przez jedna sesje w pracowni internetowej na UJ olejmy GO. Podolasz mikolaju7? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Musi sie udac! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 14:53 ja im nie odpowiadam od kilku dni. gdyby sie nie pchali na fantasy mialbym czyste konto, czego nie da sie powiedziec o tobie... ps wam tez tak ch... chodzi gazeta? nic sie nie zglasza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: Musi sie udac! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 15:15 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > czego nie da sie > powiedziec o tobie... Musialem sprawdzic ich zdolnosci tworcze :-) Teraz juz wiem, ze po wymianie kilku postow, separy powracaja do punktu wyjscia, tak wiec dostalem ostateczny dowod ich ograniczenia. > ps wam tez tak ch... chodzi gazeta? nic sie nie zglasza... U mnie dziala bez problemow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: Musi sie udac! IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 15:22 Gość portalu: 4klasa napisał(a): > Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > > > czego nie da sie > > powiedziec o tobie... > > Musialem sprawdzic ich zdolnosci tworcze :-) Teraz juz wiem, ze po wymianie > kilku postow, separy powracaja do punktu wyjscia, tak wiec dostalem ostateczny > dowod ich ograniczenia. > > > ps wam tez tak ch... chodzi gazeta? nic sie nie zglasza... > > U mnie dziala bez problemow.. Mi zaczyna dobrze , a kończy tak , że na forum wchodzę 2min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Musi sie udac! IP: *.client.attbi.com 16.05.02, 16:59 Nie wiem czy to pociecha ale i do nas ledwo dociera. Wroce pozniej, szkoda nerwow Odpowiedz Link Zgłoś