Gość: wkurzony IP: *.crowley.pl 30.12.04, 13:57 ostatnio ochroniarze w tejże pobili mojego znajomego. Czy na nich NIE MA SIŁY? Jak się bronić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy215 Re: Stajnia 30.12.04, 15:33 w Stajni na Kazimierzu?? przecież tam nie ma ochrony chyba że wezwali interwencje :| Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Nie wpuszczać tam Twojego znajomego. 02.01.05, 01:49 to może być niezły sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Nie wpuszczać tam Twojego znajomego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:28 byłam tam wczoraj, atmosfera troszeczkę jak u cioci na imieninach, czekałam tylko, aż za chwilę spotkam byłego nauczyciela lub znajomych rodziców ;) na agresywne miejsce bynajmniej mi to nie wygląda, nie można nawet było sobie wyjść przed lokal i normalnie porozmawiać, bo "sąsiedzi wzywają policję" :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Nie wpuszczać tam Twojego znajomego. 09.01.05, 21:25 istotnie jest tam cicho i spokojnie, w sam raz na kawkę. tylko ten pan za barem mnie irytuje, ma spowolnione ruchy (chyba przez te atmosfere) i podejrzewa wszystkie dziewczyny o niepełnoletność (chodzimy tam od 2 lat, regularnie...) Odpowiedz Link Zgłoś