beaucouptrop
30.06.24, 11:25
Dzięki znajomym Finom odkryłam w tym roku swoją nową sportową pasję. Trenuje od marca, jedynie dwa razy w tygodniu, ale efekty już są widoczne. Zimowa oponka zniknęła z brzucha, pojawil się wyraźnie zarysowany triceps. Co do rzeźby pleców ciężko mi ocenić progres, bo nie zrobiłam zdjęć przed, ale wczoraj otrzymałam miły komplement od ratownika na basenie. Wprawdzie nie jestem pewna czy powinnam się z tego cieszyć, bo ratownik był wyraźnie z innego kręgu kulturowego i podobno oni tak komplementuja z nudów wszystkie kobiety.
Do tej pory trenowałam w najzwyczajniejszych szortach i t-shircie z Decathlonu, ale teraz kiedy rzeźba zaczyna być coraz bardziej widoczna chciałabym sobie kupić kilka kombinezonow w stylu dziewczyny z wideo poniżej. Mogą być nawet mocno wycięte na plecach. Możecie coś polecić? Letnie przeceny się u mnie wkrótce zaczną to wybiorę się na łowy.
No a teraz link żeby zobrazować to o czym piszę
youtu.be/XXLHUSCnzPs?si=GooHyVEi38BiSP2P
Super sport. Jeżeli chodzi progres, budowę mięśni, redukcję tkanki tłuszczowej i rzeźbę ani basen, ani siłownia czy Pilates i bieganie nigdy nie dały u mnie takich rezultatów. A oprócz tego dużo kontaktu z naturą. Dodam też, że jednym z ważnych argumentów, które przekonały mnie do tej dyscypliny była ochrona dobrostanu koni. No i last but not least, jest taniej niż gdybym musiała płacić za wynajety boks w stajni i utrzymanie konia.
Tak tylko chciałam się podzielić z wami moim tegorocznym odkryciem w tą słoneczną niedzielę. Czy w Polsce też ta dyscyplina jest już znana?