yogy 17.05.02, 19:57 Burza za burzą. Jednak największe wrażenie robi burza w centrum miasta, gdy stoi się na przystanku bez wiaty w oczekiwaniu na autobus... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.krakow.pl 17.05.02, 19:59 Widze....do mnie się dopiero zbliża.. Mam pytanie czy wyłączacie komputery w czasie burzy? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:01 Tata mi mówi, żebym wyłączym, ale ja się waham... Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:02 a swoją drogą, to tak mi wali piorunami przed oknem, że chyba jednak wyłącze. Najgorsze jest to, że burz idzie prosto na mój blok...uuups, ale rąbnęło... Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:03 yogy napisał(a): > a swoją drogą, to tak mi wali piorunami przed oknem, że chyba jednak wyłącze. > Najgorsze jest to, że burza idzie prosto na mój blok...uuups, ale rąbnęło... :-)))to rąbnęło to było specjalnie:-) Proszę mi tego nie wypominać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.krakow.pl 17.05.02, 20:05 Ja zaraz wyłączam kompa ..ale to za chwile... Ale grzmi nieżle... Qrde wywaliło mi kablówke... Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:06 ja wyłączam - będę jak się skończy. Qrde, takiego wyładowania to w życiu nie widziałem...leeeeeecę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.krakow.pl 17.05.02, 20:09 ja też spadam ... Nie ma co ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:11 Hehe, a ja sobie właśnie siedzę, wali za oknem jak s****syn, ale chyba mi nic nie będzie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:18 Ja też nie rozumiem :))) U nas już po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 20:23 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Mam pytanie czy wyłączacie komputery w czasie burzy? Przez 10 lat nic sie nie stalo, wiec teraz tez nie powinno =) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 20:33 Najwieksze wrazenie robi burza na wsi, gdzie w stodole nie ma piorunochoronow. Wiec, jest sie w tej stodole, ktora stoi na wzgorzu, a zapach slomy i siana wciska sie w (nie powiem nozdrza:) w nosek. Ciemno i mrocznie. Wali jak cholera coraz blizej i blizej. Deszcz dudni o dachowke i wtedy jest naprawde straszno. Kiedy grzmotnie juz zupelnie bliziutko, jakby za sciana, to juz tylko trzeba sie do bozi modlic o zmilowanie. W miescie burza to maly pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.soft / 192.168.2.* 17.05.02, 20:34 W Fałęckim Borku też leje, ale pioruny walą głównie w Nową Hutę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 20:49 muzaaa napisał(a): > Najwieksze wrazenie robi burza na wsi, gdzie w stodole nie ma piorunochoronow. Co do wsi to sie zgadzam, ale na czczym polu! Kiedys poszedlem na spacerek i po jakims czasie rozpetala sie burza! Wtedy to dopiero mialem stracha! Zadnej chatki w poblizu, a wszystko co bylo w zasiegu wzroku to albo drzewko, albo pszenica :) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 21:25 4klaso wyszedłeś z tego cało? Żyjesz? Faaajna burza była - rąbnęło w kościól w NB(w piorunochron na krzyżu). Akurat przypadkiem nań zerknąłem. Wiara się o zdrowie modli, a tu ich szlag trafił:- ))). Pytacie czemu kompa wyłączam? Otóż mieszkam w bloku, który budowany był na zasadzie: nie ważne z czego, nie ważne jak - ważne, żeby przed terminem lub w terminie! Poza tym, obok piorunochronu, który wije się po ścianie bloku 20cm od jednego i drudiego balkonu (koło mnie są w sumie 2), obok niego wije się również jakiś czarny kabel. Nie wiem co to za kabel, niby izolowany ale za te moje grzechy, to nie wiadomo co się może stać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 22:15 yogy napisał(a): > Pytacie czemu kompa wyłączam? Otóż mieszkam w bloku, który budowany był na > zasadzie: nie ważne z czego, nie ważne jak - ważne, żeby przed terminem lub w > terminie! > Poza tym, obok piorunochronu, który wije się po ścianie bloku 20cm od jednego i > > drudiego balkonu (koło mnie są w sumie 2), obok niego wije się również jakiś > czarny kabel. Nie wiem co to za kabel, niby izolowany ale za te moje grzechy, > to nie wiadomo co się może stać:-) Qrcze, bo ja w takim samym mieszkam, może powinienem zwrócić uwagę, co mam na ścianie za oknem? No nie, bo się zacznę bać następnym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:26 yogy napisał(a): > 4klaso wyszedłeś z tego cało? Żyjesz? Czas na zmiane nick'a... hmmm ale na to poswiece inny watek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 22:31 Gość portalu: 4klasa napisał(a): > Czas na zmiane nick'a... hmmm ale na to poswiece inny watek :-) Na >Student<? Nie za szybko? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:43 kuba203 napisał(a): > Na >Student<? Nie za szybko? :))) Nie na student, mam juz cos upatrzonego, nawet logowalem sie z ta nazwa, ale i tak nikt nie zgadnie jaka :-) Stawiam piwo/wino (do wyboru) dla tego kto to odkryje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 22:44 Gość portalu: 4klasa napisał(a): > Nie na student, mam juz cos upatrzonego, nawet logowalem sie z ta nazwa, ale i > tak nikt nie zgadnie jaka :-) Stawiam piwo/wino (do wyboru) dla tego kto to > odkryje :) > separatysci_wieliccy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 22:54 zadne separatysci, o co Ty mnie posadzasz?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 22:59 No bo mówiłeś, że to coś takiego, czego nikt by się nie spodziewał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4klasa Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:12 kuba203 napisał(a): > No bo mówiłeś, że to coś takiego, czego nikt by się nie spodziewał :))) To raczej byl MALUTKI epizod, wiec raczej nikt by tego wina/piwa nie dostal :) juz sam nie wiem, do jakiego watku. Tak czy inaczej, moze jutro zmienie nick'a, a trzeba jak najszybciej, bo juz jest nieaktualny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 23:16 Nieśmiało zauważę, że jeszcze powinieneś mieć ustne egzaminy w przyszłym tygodniu... Od nicka będziesz miał pełne prawo się uwolnić dopiero po rozdaniu świadectw. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 23:33 kuba203 napisał(a): > Nieśmiało zauważę, że jeszcze powinieneś mieć ustne egzaminy w przyszłym > tygodniu... Od nicka będziesz miał pełne prawo się uwolnić dopiero po rozdaniu > świadectw. :))) Powinienem, ale moja szkola (8klas maturalnych) podala mi termin na 3 czerwca :( szkoda, ale i tak sobie gdzies wyjade poza miasto juz w niedziele. Czy Ty tesh straciles juz chec jakiejkolwiek nauki? :) Swiadectwo dostane ok 10 czerwca, za pozno 4klasy juz nie ma! odeszla, bedzie tylko we wspomnieniach... nie placzcie! bede z Wami! poprostu kazdy musi przejsc metamorfoze :) c'ya ide lulac Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 23:35 juz Cie widzialem pare razy na forum pod ta ksywka... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 23:39 mikolaj7 napisał(a): > juz Cie widzialem pare razy na forum pod ta ksywka... Az tak sie w oczy rzucalem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 17.05.02, 23:41 tomcrac napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > juz Cie widzialem pare razy na forum pod ta ksywka... > > Az tak sie w oczy rzucalem? ;) wylapuje zwykle nowe ksywki... ale nie skojarzylem dotad tomcraca z 4klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4k..tomC Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:36 I tak sam wpadlem w swoje sidla :( heh to chyba przeznaczenie, ze zapomnialem o wylogowaniu sie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 18.05.02, 01:08 tomcrac napisał(a): > Powinienem, ale moja szkola (8klas maturalnych) podala mi termin na 3 czerwca : > ( > szkoda, ale i tak sobie gdzies wyjade poza miasto juz w niedziele. Czy Ty tesh > straciles juz chec jakiejkolwiek nauki? :) Ja już mam te męki za sobą, bo dziś, tfu wczoraj zdałem ostatni egzamin, i tera mam wolne aż do wstępnych :) Ale co racja to racja, chęci straciłem. > Swiadectwo dostane ok 10 czerwca, za pozno 4klasy juz nie ma! odeszla, bedzie > tylko we wspomnieniach... nie placzcie! bede z Wami! poprostu kazdy musi przejs > c > metamorfoze :) c'ya ide lulac Qrcze, metamorfoza, niczym u bohatera romantycznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.05.02, 21:23 muzaaa napisał(a): > W miescie burza to maly pikus. Też tak myślałam. Aż do czasu kiedy przez Kraków przeleciała wiadomość, że piorun zabił człowieka na ulicy Komandosów. To było kilka(naście?) lat temu, ale bodajże w zeszłym roku w Warszawie zginęła para, która schroniła się przed deszczem pod drzewem obok jakiegoś hipermarketu. Od tamtego wypadku na os. Podwawelskim boję się burzy tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: buurza!!! Chować się!!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.05.02, 22:19 A mnie burza zlapala w empiku na rynku.. kupilam sobie wiec ksiazeczke i udalam sie do Daktyla na herbatke karmelowa z mlekiem... ale bylo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student CIESZYN-SKOCZOW-BIELSKO B. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.05.02, 22:48 BURZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................. burza w gorach to dopiero przyjemnosc... pozdrawiam z gor Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: buurza!!! Chować się!!!!!! 18.05.02, 09:36 A ja właśnie byłam na rowerku na Błoniach i po dwóch minutach byłam całkiem przemoknięta. Myślałam, że uda mi się uciec. Ale czegoś takiego to w życiu nie przeżyłam. Odpowiedz Link Zgłoś