tomcrac 17.05.02, 23:59 4klasa Obiit Hic Natus Est tomCrac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 00:01 No yak logiczne.. przecież już skończyłeś szkołę... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: 4klasa nie zyje! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 00:01 tomcrac napisał(a): > 4klasa Obiit > > Hic Natus Est > tomCrac > Tego znam:))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 00:10 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Tego znam:))) > pozdr. Az tak wypatrujecie nowych?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: 4klasa nie zyje! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 18.05.02, 00:03 Niespecjalnie Ci sie udał tytuł wątku. Mnie się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac skonczylem 4 klase! 18.05.02, 00:07 Gość portalu: kathy38 napisał(a): > Niespecjalnie Ci sie udał tytuł wątku. Mnie się nie podoba. Wedzialem, ze moga byc problemy natury morlanej... mam nadzieje, ze ten jest bardziej odpowiedni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: skonczylem 4 klase! 18.05.02, 00:09 .. atak na marginesie - czy były juz wyniki z matury ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Re: skonczylem 4 klase! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 18.05.02, 00:11 hehe, dzisiaj mialy byc w vi. przybytku :D ale qmple czekali i czekali, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: skonczylem 4 klase! 18.05.02, 00:12 faciu napisał(a): > .. atak na marginesie - czy były juz wyniki z matury ??? Byly :) chcesz sprawdzic ile jestem wart? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: skonczylem 4 klase! 18.05.02, 00:18 Nie...chodzi o to czy dzwonić już do znajomych czy też nie.... "....zaliczona matura na 5, są tacy to nie żart.." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: zdalem pisemne! 18.05.02, 00:23 faciu napisał(a): > "....zaliczona matura na 5, są tacy to nie żart.." :)) Jestem jednym z nich, ale bynajmniej sie z tego nie ciesze tak jak powinienem. Dzieki 5 z matmy dostalem sie juz na PK, ale mialem skromna nadzieje na 6 (sprawdzalem odpowiedzi z GW i wszystko sie zgadzalo) Musiala mi jakas nadgorliwa pani odjac za brak komentarza :( Polski to byla parodia... szkoda o tym nawet pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: skonczylem 4 klase! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.05.02, 00:11 tomcrac napisał(a): > Wedzialem, ze moga byc problemy natury morlanej... mam nadzieje, ze ten jest > bardziej odpowiedni? :) Ale na pierwszej stronie tytułu nie zmienisz. A w sprawach ostatecznych nie lubię igrać z losem, albo jak kto woli wywoływać wilka z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: skonczylem 4 klase! 18.05.02, 00:14 Ostatecznie wilki wyszły z lasu, wzbudzając wątpliwosci natury moralnej oraz skłaniając do przemyśleń transcedentalnych..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac do admina 18.05.02, 00:17 Gość portalu: kathy38 napisał(a): > Ale na pierwszej stronie tytułu nie zmienisz. Panie JANUS, jezeli jest pan w mocy zmieniac tytuly watkow na glownej stronnicy, bardzo o to prosze (na "Skonczylem 4 klase!"), bo plec piekna jest zniesmaczona i mam przez to wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: do admina IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.05.02, 01:01 tomcrac napisał(a): > bo plec piekna jest zniesmaczona > Nie w tym rzecz. Sporo osób znało Cię jako 4klasa i sam tytuł budzi niemiłe skojarzenia. Wyobraź sobie tych, którzy wchodzą na forum i nie znają Twojego postanowienia zmiany nicku i widzą taki post. Są na tym świecie sprawy, z których nie powinno się czynić przedmiotu żartu. (Wiem, wiem, najpierw napisałeś potem pomyślałeś) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: do admina 18.05.02, 01:21 Ekhm, mimo wszystko wszedłem i nie skojarzyło mi się tak, jak sugerujesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac do kathy38 18.05.02, 09:28 > Są na tym świecie sprawy, z > których nie powinno się czynić przedmiotu żartu. Zgadzam sie i dlatego wszystkich, ktorzy odebrali to jako glupi zart przepraszam. > (Wiem, wiem, najpierw napisałeś potem pomyślałeś) Zrobilem to jak najbardziej swiadomie, w koncu taka prowokacja jest odpowiednia do prawdziwej przemiany jaka zachodzi w szczesliwych maturzystach. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: do kathy38 18.05.02, 14:17 ech, kathy, ale masz problem, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: do kathy38 18.05.02, 15:10 ale ona jest tylko jedna, a w opozycji do niej masz cale forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: do kathy38 18.05.02, 15:36 mikolaj7 napisał(a): > ale ona jest tylko jedna, a w opozycji do niej masz cale > forum :D Kasia38 jest jedyna i niepowtarzalna! Troszczy sie o morale nas wszystkich i chwala jej za to! :-) lizus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: do kathy38 18.05.02, 22:18 tomcrac napisał(a): > chlip chlip, ona mnie nie lubi ;( Lubię Cię, lubię. Podoba mi się jak piszesz. A nick 4klasa mi się także podobał. I w ogóle gratuluję zdanej matury. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: do kathy38 18.05.02, 22:25 kathy38 napisał(a): > Lubię Cię, lubię. Podoba mi się jak piszesz. ^ (^_^) ~ > I w ogóle gratuluję zdanej matury. Dziekuje bardzo =) jeszcze tylko ustny polski i po bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka chwała bohaterom :)) 18.05.02, 22:33 tomcrac napisał(a): >jeszcze tylko ustny polski i po bolu.< Bo właściwie zgodnie z tytułem wątku należałoby zapytać - bardzo bolało? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: chwała bohaterom :)) 18.05.02, 22:41 jottka napisał(a): > >jeszcze tylko ustny polski i po bolu.< > > Bo właściwie zgodnie z tytułem wątku należałoby zapytać - bardzo bolało? :))) Za siedmioma gorami, za siedmioma mozami zyl sobie tomcrac i nawet nie wierzyl, ze przejdzie przez mature tak przyjemnie. Pisalo sie naprawde przyjemnie i wesolo.. bol poznalem dopiero przy wynikach :( Nie jest tak zle, jakby sie moglo wydawac z tej tresci tej bajki, jednak liczylem na wiecej... troszeczke wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: chwała bohaterom :)) 18.05.02, 22:46 Nie płacz, wystarczy wepchnąć świadectwo dostatecznie głęboko do szafy albo dać kotu, mój sobie wyostrzył pazury na paru ważnych dokumentach. Zawsze je znalazł, niezawodna kocina :))) A poza tym - nie opowiedziałeś nam, jak to się książki o Krakowie czytało? No? Tak przed ustnym, jakąś bajkę forumową na dobranoc? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: chwała bohaterom :)) 18.05.02, 22:59 jottka napisał(a): > Nie płacz, wystarczy wepchnąć świadectwo dostatecznie głęboko do szafy albo dać > kotu, mój sobie wyostrzył pazury na paru ważnych dokumentach. Zawsze je > znalazł, niezawodna kocina :))) Dam takiemu kotu i ze studii nici ;) to juz lepiej jakis klebek mu poswiece ;) > A poza tym - nie opowiedziałeś nam, jak to się książki o Krakowie czytało? No? Niestety jeszcze sie nic nie przeczytalo (brak czasu :( ), ale zadaj mi jakies pytanie z historii literatury to sie przekonasz, ze nie marnowalem czasu.. :) > Tak przed ustnym, jakąś bajkę forumową na dobranoc? :))) Teraz przychodza mi na mysl same erotyczne, wiec nie bede sie uzewnetrznial ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: chwała bohaterom :)) 18.05.02, 23:09 tomcrac napisał(a): > Dam takiemu kotu i ze studii nici ;) to juz lepiej jakis klebek mu poswiece ;) Po pierwsze - pisałeś, że już jesteś student. To po cholerę Ci świadectwo maturalne?!!! Kotu skąpi, łobuz :)) > Niestety jeszcze sie nic nie przeczytalo (brak czasu :( ), ale zadaj mi jakies > pytanie z historii literatury to sie przekonasz, ze nie marnowalem czasu.. :) Dobrze. Kto napisał "Dziady" Mickiewicza? > > Tak przed ustnym, jakąś bajkę forumową na dobranoc? :))) > > Teraz przychodza mi na mysl same erotyczne, wiec nie bede sie uzewnetrznial ; > 62> > Iii, a tu już całe forum nadstawiło chciwie uszu.. Niech się poeta nie krępuje, gdyby po wykropkowaniu obscenów zostało coś poza spójnikami, to proszę opowiedzieć, nie można tłumić talentu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: chwała bohaterom :)) 18.05.02, 23:14 jottka napisał(a): > Po pierwsze - pisałeś, że już jesteś student. To po cholerę Ci świadectwo > maturalne?!!! Kotu skąpi, łobuz :)) No student to bede pod warunkiem, ze oddam im swiadectwo maturalne. Na ladne oczy mi nie uwierza, ze zdalem maturke ;) > Dobrze. Kto napisał "Dziady" Mickiewicza? Slowacki! to musi byc on! nieee a moze Krasicki? cholera go wie! nastepne! ;> > gdyby po wykropkowaniu obscenów zostało coś poza spójnikami, to proszę > opowiedzieć, nie można tłumić talentu :)) Oj malo zostanie, w zasadzie to same spojniki :)))) .......... aaa ........ iiii ......... tomcrac przestan!....... ;) to by bylo na tyle, narazie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: chwała bohaterom :)) IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:15 jottka napisał(a): > Dobrze. Kto napisał "Dziady" Mickiewicza? Slowacki ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: 4klasa nie zyje! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 11:16 a taki ładny był, amerykanski... szkoda ale poza wszystkim: umarł król, niech żyje król ! pzdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 11:43 Gość portalu: peteen napisał(a): > a taki ładny był, amerykanski... szkoda czy to jest oszczerstwo? ;) tesh, krakoof o to chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 17:17 tomcrac napisał(a): > 4klasa Obiit > > Hic Natus Est > tomCrac > Gratuluję nowego wcielenie i zdania matury. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 20:15 an-nah napisał(a): > Gratuluję nowego wcielenie i zdania matury. Zabrzmiało to, jakbyś nie zdała... ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 20:20 Zdala, zdala, tylko sie nie chce chwalic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 4klasa nie zyje! 18.05.02, 20:30 Noooo oby, ja wcale niczego nie chciałem sugerować :))) Odpowiedz Link Zgłoś