Dodaj do ulubionych

Burza wokół konferencji o prawach homoseksualis...

IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.01.05, 23:08
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Kochany slodki Antypedale! IP: *.77.classcom.pl 04.01.05, 23:38
      Mysle, ze chwastem jakiego nalezy sie pozbyc - jestes ty, moj drogi!!! Sam
      jestem hetero i mi z tym pieknie! Mam jednak znajomych o innej orientacji i sa
      to sami bardzo wrazliwi ludzie! Nie ma w nich sladu nienawisci, ktora kipi z
      twojej wypowiedzi. Odpowiedz mi skad si ona bierze! Podejrzewam, ze jej zrodlem
      nie jest nauka kosciola, wszak Jezus kazal kochac!!! Nie mowil "zniszczmy ich w
      zarodku, oczyśćmy społeczeństwo z chwastów"! Poszukaj tej odpowiedzi, chocby
      tylko dla siebie - moze nawet bedziesz wtedy szczesliwym czlowiekiem!
      Pozdrawiam.... innych forumowiczow!
      • Gość: mnmrnm,rmrm,rm,,rr Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 02:23
        Gość portalu: Bart napisał(a):

> Mysle, ze chwastem jakiego nalezy sie pozbyc - jestes ty, moj drogi!!! Sam
        > jestem hetero i mi z tym pieknie! Mam jednak znajomych o innej orientacji i sa
        > to sami bardzo wrazliwi ludzie! Nie ma w nich sladu nienawisci, ktora kipi z
        > twojej wypowiedzi. Odpowiedz mi skad si ona bierze! Podejrzewam, ze jej zrodlem
        >
        > nie jest nauka kosciola, wszak Jezus kazal kochac!!! Nie mowil "zniszczmy ich w
        >
        > zarodku, oczyśćmy społeczeństwo z chwastów"! Poszukaj tej odpowiedzi, chocby
        > tylko dla siebie - moze nawet bedziesz wtedy szczesliwym czlowiekiem!
        > Pozdrawiam.... innych forumowiczow!

.... powiedział Bart, wzorowy uczeń Chrystusa. Wal się na ryj, przygłupie - nic
        nie kapujesz, a z pianą na pysku co tu pró”ujesz pyskować.

Sprawa jest bardzo prosta : herb jest własniścią miasta, a nie czerwopnego
        prezydenta Majchrowskiego. Sale też nie są za darmo. Majchrowski udostępnia
        prawem kaduka dobra miejskie do robieia akcji propagandowej, w dodatku nie
        popieranej przez większość mieszkańców, co jest tylko okolicznością
        wspomagającą. A to dlatego, że nawet jak by był jeden przeciwny poadtnik w
        Krakowie - to miasto ma zboczeńców nie wspierać. Niech sobie wynajmą salę i
        tyle. I do herbu z daleka. Co skądinąd potwierdza fundamentalną sprawę : miasto
        nie jest od tego. Miasto jest od wielu rzeczy, ale napewno nie od organizowania
        komukolwiek miejsca i splendoru (herb) do tego kogoś prywatnych celów. I na tym
        koniec tej sprawy, bart, patałachu.

Brawa dla LPRu i dla PO. To lewackie rozbezczelnione tepąstwo, przyssane do
        państwowego / samorządowego żłoba trzeba tępić bez litości.

Dziwne że Krakusy jeszcze toelrujecie takiego palanta jak Majchrowski. Z tego co
        wiem, to zanim go wybrano, to facet byl ponoć jakoś od biedy strawny jak na
        czerwonego trepa. No, ale potem chyba mu odwaliło, na przykład jak była wizyta
        amerykańska w Krakowie. Nie wiedziałem czy sioę śmiać z tego pajaca, ktoremu się
        uroiło że jest tu od oświadczeń dyplomatycznych, czy płakać, że nas znowu te
        czrwone wszy kompromitują.

Wykopcie go ze stolka. Te dwie spraawy wystarczą.
        • Gość: aśka KATOLICKIE PRZESŁANIE MIŁOŚCI TO HIPOKRYZJA IP: *.tpsa.techsys.pl 05.01.05, 10:23
          • Gość: ogien ASIU 'MILOSC' BEZ ZASAD NIE JEST CHRZESCIJANSKA! IP: 57.66.51.* 05.01.05, 11:19
            • Gość: Y. Re: ASIU 'MILOSC' BEZ ZASAD NIE JEST CHRZESCIJANS IP: 213.134.132.* 05.01.05, 11:36
              Szefie, chrześcijaństwo nie ma monopolu na miłość
              • Gość: &* Jeszcze jeden temat zastepczy. IP: *.azvu.nl 05.01.05, 11:51
            • Gość: jawas Re: "MIŁOŚĆ", O ILE NIE JEST BEZWARUNKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:11
              NIE JEST MIŁOŚCIĄ. A czy to coś, co z miłością ma niewiele wspólnego określi
              się przymiotnikem "chrześcijańska", czy też jakimś innym, przestaje mieć już
              znaczenie.
            • Gość: jb Re: ASIU 'MILOSC' BEZ ZASAD NIE JEST CHRZESCIJANS IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 05.01.05, 14:23
              A dlaczego miłość może być tylko chrześcijańska ?
            • Gość: Kate Re: ASIU 'MILOSC' BEZ ZASAD NIE JEST CHRZESCIJANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:14
              a jakież to zasady zabraniaja ludziom się kochać?-nieludzkie!!!
              • Gość: walec Re: ASIU 'MILOSC' BEZ ZASAD NIE JEST CHRZESCIJANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:41
                Dewiant zapytał-" a jakież to zasady zabraniaja ludziom się kochać?". A ja
                zapytam- od kiedy pchanie komuś w d...pę jest miłością?.
                Jeżeli tak uważasz to nie tylko jesteś chory i zdegenerowany, ale jeszcze
                grożny dla otoczenia i dlatego dla takich jak ty konieczny jest recykling.
          • Gość: Stefi a my nie chcemy aby nawiedzony LPR urządzał nam IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.01.05, 15:04
            rzeczywistość. Niech sobie swój Ciemnogród budują tam gdzie jest ich miejsce na
            Madagaskarze wśród czarnych.
            • Gość: yyyyyyyyyyyyyyyyyy Re: a my nie chcemy aby nawiedzony LPR urządzał n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:01
              Gość portalu: Stefi napisał(a):

> rzeczywistość. Niech sobie swój Ciemnogród budują tam gdzie jest ich miejsce na
              >
              > Madagaskarze wśród czarnych.

Ciekawe rzezcy opowiadasz, tępa krowo. Otóż twoje idolki, te różne Dunin,
              Jarugi, Nowackie, Środy i reszta tego oszołomstwa, bez przerwy truje o tym, ze
              te okropne zamordystczne siły mają swoją podbudowę w tradycyjnym polskim
              katolicyźmie, tej okropnej ciemnej tradycyjnej masie. Z tego by wynikalo, że
              wasze miejsce jest nie wiem gdzie, ale nasze napewno tutaj. Nie mamy nic
              perzeciwko, żebyśie sobie wyemigrowali na Madagaskar.

"Na Madagaskarze wśród czarnych", powiadasz ... ujujujuj ... ależ ci się
              nieładny, rasistowski kleksik wypsnął przy tym pierdzeniu. Nieładnie.
        • Gość: Y. Re: Kochany slodki Antypedale! IP: 213.134.132.* 05.01.05, 11:42
          Co do herbu i prezydenta to masz rację, nie powinien tak robić. Niech sobie
          wynajmą i robią co chcą. Ale jak rozumiem dotyczy to wszystkich prawda?
          Użyczania sal dla młodzieży wszechpolskiej za darmo też? (co miało miejsce...)
          Jeżeli tak to w porządku.
          • Gość: mnmrnrmrnrmrnmrmrn Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:38
            Gość portalu: Y. napisał(a):

> Co do herbu i prezydenta to masz rację, nie powinien tak robić. Niech sobie
            > wynajmą i robią co chcą. Ale jak rozumiem dotyczy to wszystkich prawda?

Tak. Myślałem, że to jasne.

> Użyczania sal dla młodzieży wszechpolskiej za darmo też?

Jak wyżej.

> (co miało miejsce...)

Myślę, że nie miało miejsca, bo już byśmy o tym wiedzieli. Kosher Zeitung by nie
            przepuścilo takiej okazji, żeby zrobić z tego aferę.
          • Gość: dragon Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:05
            A JA JUŻ K.... MAM DOSYĆ!!!!!!!!!!
            JUŻ MAM DOSYĆ ODMÓŻDZOMEGO KOSZMARU PT. MLODZIEZ WSZECHPOLSKA I LIGA RODZIN
            POLSKICH !!!!!!
            CO WIECZÓR WIERZĘ, ŻE RANKIEM GDY SIĘ OBUDZĘ OKAŻE SIĘ, ŻE TE WSZYSTKIE
            GIERTYCHY, BENDERY, WRZODAKI I WSZECHPOLSKIE ROBAKI TO TYLKO ZLY SEN !!!!!!
            ŻE ŚWIECI SŁOŃCE , ŻE ŚWIAT JEST PIĘKNY, ŻE JEST KOLOROWO, ŻE NIE MA ŻYDÓW, NIE
            MA POLAKÓW, NIE MA NIEMCÓW, CZY RUSKICH...
            SĄ TYLKO LUDZIE !!!!!!!!!!
            NIESTETY RANO SIĘ BUDZĘ I ZNOWU SLYSZĘ I WIDZĘ ZAJADŁE NIENAWISTNE MORDY, KTÓRE
            NA SWÓJ POKRĘTNY, JEDYNIE SŁUSZNY SPOSÓB USIŁUJĄ USTAWIĆ DALSZE ŻYCIE MOJE I
            MOJEJ RODZINY. CZARNI BOLSZEWICY SZCZUJĄCY , WĘSZĄCY, PLUGAWIĄCY SWOIMI OSOBABI
            NASZĄ OJCZYZNĘ.
            CZY CI LUDZIE POZA NEGACJĄ WSZYSTKIEGO , I ODWOŁYWANIEM SIĘ DO
            KSENOFOBICZNYCH , ARCHAICZNYCH FOBII I STRACHÓW SPOLECZEŃSTWA WNIEŚLI COŚ
            ŚWIERZEGO, OŻYWCZEGO NOWEGO ????
            iCH OSOBY CODZIENNIE OBTAŻAJĄ MOJE CHCHEŚCIJAŃSKIE POCZUCIE MORALNOŚCI I
            ZWYKLEJ PRZYZWOITOŚCI.
            CZY MAM ICH ZA TO POZWAĆ DO SĄDU ???
            WYDAJĘ SIĘ, ŻE ZA WSZYSTKIE SWOJE CZYNY,SLOWA I OBRZYDLIWOŚCI ODPOWIEDZĄ NA
            SĄDZIE OSTATECZNYM, KTÓRYM TAK STRASZĄ WSZYSTKICH MALUCZKICH !!!!!
            • Gość: Magda Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.01.05, 10:26
              POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM,
              POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM,
              POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM,
              POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM, itd
        • Gość: bart Re: Kochany slodki mnmrnm,rmrm,rm,,rr IP: *.77.classcom.pl 05.01.05, 12:27
          1.Bynajmiej nie jestem przykladnym katolikiem, ale za takich maja sie
          ciasniutkie glowki z LPR
          2.Poczytaj mojego posta i pokaz mi te moja piane na ustach
          3.Sale magistratu wynajmowane niestety tez byly LPR na kseno-homofobiczna
          propagande
          4.Krakusy takiego sobie wlasnie prezydenta wybrali

tylko zacytuje na koniec swiatlego przedmowce "Wal się na ryj, przygłupie - nic
          > nie kapujesz, a z pianą na pysku co tu pró”ujesz pyskować" i "koniec tej
          sprawy, mnmrnm,rmrm,rm,,rr, patałachu"
          Pozdrawiam.... innych forumowiczow
          • Gość: mnmrnrmrmnrmrnrmrr [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:51
            • Gość: BaRt Kochany slodki mnmrnm,rmrm,rm,,rr IP: *.77.classcom.pl 05.01.05, 13:07
              Ano protestyja inne srodowiska przeciwko propagandzie czy to z auli UM czy to z
              sali UJ przy Mickiewicza3. Stosuja jednak inne metody - bardziej merytoryczne i
              umiarkowane niz rzucanie bluzgami, badz co gorsza kamieniami!
              Jeszce jeden cytat:
              "poza tym - mnmrnm,rmrm,rm,,rr, czy ja ci nie napisaem co masz zrobić ? Masz
              się walić na ryj,
              > głupku. TO oznacza, żebyś już nie odpisywał, bo szkoda na to czasu."
        • Gość: kate Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.sympatico.ca 05.01.05, 15:37
          ales sie oplul mnmrnm,rmrm,rm,,rr.
          To wynika z tego ze LPR i inni moge wyk. sale do swoich konferencji i opluwac
          innych - to jest ok.Natomiast inni nie moga spokojnie przedyskutowac kilku
          problemow .Co do herbu - po interwencji - zostal owy herb zdjety ze stony
          internetowej ale nikt nie chce podac podstaw prawnych dlaczego - o to poprosili(
          przeczytaj z uwaga tekst).Widac tutaj ze ludzie organizujacy owa konferencje
          wykazuja sie wieksza kultura osobista niz przeciwnicy.Mozesz sie nie zgadzac ,
          mozesz sie zgadzac z czymkolwiek lub kimkolwiek chcesz, ale nie masz prawa
          opluwac innych bo maja odmienne zdanie.I tak jak Bart napisal - homoseksualisci
          sa takimi samymi ludzmi jak my , zadnymi dewiantami.Nie zgadzasz sie z ich
          zadaniami legalizacji ich zwiazkow - zaprotestuj, ale zaprotestuj na poziomie
          wyksztalconego czlowieka, a nie na poziomie rozwydrzonego gowniarza z
          piaskownicy ktoremu zabrano lopatke bo sypal piaskiem na inne ladnie bawiace sie
          dziecko.
        • Gość: Napalony Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:46
          Skopać Ci tyłek? A może chciałbyś czegoś więcej...? :P
      • Gość: radek-düsseldorf Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 05.01.05, 12:25
        a jednak ciesze sie,ze wyjechalem z polski
        to byl jeden z powodow-brak tolerancji dla takich,jak ja
        • Gość: mnmrnrmrnrrmrmrmrm Re: Kochany slodki Antypedale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:52
          Gość portalu: radek-düsseldorf napisał(a):

> a jednak ciesze sie,ze wyjechalem z polski
          > to byl jeden z powodow-brak tolerancji dla takich,jak ja

My też się cieszymy, że wyjechałeś. Szczerze.
          • Gość: Miś Ideologia nienawisci szerzona przez LPR IP: *.client.comcast.net 05.01.05, 13:55
            Gość portalu: mnmrnrmrnrrmrmrmrm napisał(a):
            > Gość portalu: radek-düsseldorf napisał(a):
            > > a jednak ciesze sie,ze wyjechalem z polski
            > > to byl jeden z powodow-brak tolerancji dla takich,jak ja
            > My też się cieszymy, że wyjechałeś. Szczerze.

Z tonu wypowiedzi na tym forum i popularnosci LPR wynika, ze Polska faszyzuje
            sie. Rozumiem, ze cieszy to mnmrnrmrnrrmrmrmrm, ktory chcialby widziec "czysta"
            Polske, a moze w przyszlosci odbudowac piece Oswiecimia dla tych co nie
            wyjechali z Polski. Ale faszyzm, ktory rozkwitl w latach 30-tych nie przetrwal
            w zadnym kraju europejskim. Doprowadzil jedynie do wojny, smierci dziesiatkow
            milionow ludzi i zniszczen. Ideologia nienawisci do wszystkiego co inne
            propagowana w Polsce przez LPR moze miec podobne skutki jesli Polacy ja beda
            popierac.
            • Gość: Olaf Re: Ideologia nienawisci szerzona przez LPR to IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.01.05, 14:59
              faszyzm i pedofilia
            • Gość: e4bt5b426h24525n24 Re: Ideologia nienawisci szerzona przez LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:24
              Gość portalu: Miś napisał(a):

> Gość portalu: mnmrnrmrnrrmrmrmrm napisał(a):
              > > Gość portalu: radek-düsseldorf napisał(a):
              > > > a jednak ciesze sie,ze wyjechalem z polski
              > > > to byl jeden z powodow-brak tolerancji dla takich,jak ja
              > > My też się cieszymy, że wyjechałeś. Szczerze.
              >
              > Z tonu wypowiedzi na tym forum i popularnosci LPR wynika, ze Polska faszyzuje
              > sie. Rozumiem, ze cieszy to mnmrnrmrnrrmrmrmrm, ktory chcialby widziec "czysta"
              >
              > Polske, a moze w przyszlosci odbudowac piece Oswiecimia dla tych co nie
              > wyjechali z Polski.

Co ty, Misiu, pieprzysz ? Chyba ci coś za dużo powłazilo do łba jakiegoś
              paskudztwa razem z azbestem, który rwiesz ze ścian w dalekiej Ameryce. Ja tu
              głownie pisze rółżnym takim oszolomom, że nie jest ważne czy to jest imprezka
              LPR czy pedziów - miasto ma w niej nie brać udziału.

A to że LPR ma moją umiarkowaną sympoatię (i tylko tyle, glosować na nich nie
              będę, bo to socjaliści, jeśli chodzi o gospodarkę), a pedałów uważam za
              zboczeńcół - to jest inna sprawa.

Mylą ci się systemy walutowe, Misiu, klasyki nie znasz. Wieć zmień ksywkę.

> Ale faszyzm, ktory rozkwitl w latach 30-tych nie przetrwal
              > w zadnym kraju europejskim.

Jakies dziwaczne to co piszesz. "W żadnym kraju europejskim" : a gdzie mial
              przetrwać, w jakiejś Libii czy Etiopii czy gdzie tam sie Duce zapędził ? Faszyzm
              to ideologia panująca we Włoszech i za bardzo się nie rozprzestrzeniła.

> Doprowadzil jedynie do wojny, smierci dziesiatkow
              > milionow ludzi i zniszczen.

Taktak. To Duce z Watykanem wymorodowali dziesiątki milionów niewinnych pedałów.
              Misiu, jak plesć bajki toz fantazją, a nie takie proste jak decha.

> Ideologia nienawisci do wszystkiego co inne

1. Która to jest ideologia "nienawiści do wszystkiego co inne" ? Już tak ci się
              wszystko pie.. w tym postingu, że trudno załapać.

2. Daruj, ale można się zerzygać od tych zbitek słownych ("<uuuu> do wszystkigo
              co inne"). Nie moglibyście, oszolomy, wymyśleć sobie jakiegoś nowego, osobnego
              słowa na takie zbitki ? Albo ponumerować ? Przecież i tak wszyscy w miare kumaci
              wiedzą, że to są głodne kawałki, a ich prawdizwy sens to "ten pan nam
              przeszkadza, więć to ch.. i menda". Proponuje w ogóle nie bawić się w jakieś
              pismiennictwo, tylko powilać plakaty z hasem "Ch..om precz! A nasi to fajne
              chlopaki." Z prawem autorskim kłopotu pewnie też nie będzie, bo red. Halber to
              bandzior z waszej drużyny.

> propagowana w Polsce przez LPR moze miec podobne skutki jesli Polacy ja beda
              > popierac.

blablabla .... szkoda czasu na komentowanie, więc tylko tyle :

Tak możesz byc pewien że będziemy was palić na stosach, mamy to już zapisane w
              odpowiedniku Protokołu Mędrców Syjonu. A na niedobitki poszczujemy stonkę,
              zmutowaną genetycznie w Klewkach pod okiem specjalistół opłacnych przez
              Giertycha i Mossad. Wiec bardzo slusznei, że wyemigrowałeś i rwiesz azbest.
              Lepiej z dala od stonki i komór gazowych rwać azbest, niż bklablbllalalla w
              Poslce i tak dalej dalej dalej ... dopsis sobei tu jeszcze cos, a teraz juz spadaj.

• Gość: Fat Goblin do: mnmrnrmrnrrmrmrmrm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:55
            Nie mów my, mów tylko za siebie.
        • Gość: rostock [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:47
      • Gość: lancet POD SPECJALNA OCHRONA?? IP: *.telia.com 05.01.05, 15:02
        Bart (IP: *.77.classcom.pl) odpisal "Antypedalowi"..
        Data: 04.01.2005 23:38

Mysle, ze chwastem jakiego nalezy sie pozbyc - jestes ty, moj drogi!!! Sam
        jestem hetero i mi z tym pieknie! Mam jednak znajomych o innej orientacji i sa
        to sami bardzo wrazliwi ludzie! Nie ma w nich sladu nienawisci, ktora kipi z
        twojej wypowiedzi. Odpowiedz mi skad si ona bierze! Podejrzewam, ze jej zrodlem
        nie jest nauka kosciola, wszak Jezus kazal kochac!!! Nie mowil "zniszczmy ich w
        zarodku, oczyśćmy społeczeństwo z chwastów"! Poszukaj tej odpowiedzi, chocby
        tylko dla siebie - moze nawet bedziesz wtedy szczesliwym czlowiekiem!
        Pozdrawiam.... innych forumowiczow!
        -------------------------------------------------------------------------------

- Z ciebie taki "hetero" jak z Magdaleny Srody "kobieta"..

- Zas Jezus owszem.. "kazal" kochac, ale NIE KAZAL mieszac meskim narzadem
        plciowym g..wna w cudzej odbytnicy i nie nazywal tego "miloscia"
        ani "kochaniem".

- A "pozdrowienia" sobie zachowaj - zas manipulacje osoba Jezusa.. Kosciolem
        Katolickim i religia katolicka zachowaj na czasy, kiedy zaczna rzadzic w Polsce
        Jaruga-Nowacka, Szyszkowska.. Dunin.. Szymonek Niemiec czy Magdalenka Sroda..

- Poki co.. JESZCZE nie rzadza, wiec nawet majac poparcie "admina", powstrzymaj
        sie ty, i tobie podobni - z propaganda pedalska i wykorzystywaniem do tej
        propagandy osoby Jezusa Chrystusa..

lancet

• Gość: europederasta [...] IP: 199.2.128.* 05.01.05, 16:30
    • Gość: krakowianka Re: Burza wokół konferencji o prawach homoseksual IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 05.01.05, 00:48
      "Uważamy za podłość wykorzystanie przez inicjatorów i organizatorów tej
      konferencji tak udanej dotąd współpracy, jaką jest wieloletnie partnerstwo
      Krakowa i Norymbergi, do promowania projektów ideologicznych sprzecznych z
      chrześcijańską tradycją naszego miasta" i to mowi Wszapolska i LPR? Dopiero co
      mieli swoja sesje "naukowa" na terenie UJ-tu. To koltunstwo nigdy nie
      przestanie: Boy-Zelenski, Milosz, a teraz Majchrowski. No coz, tylko sie modlic
      za ich dusze, bo z glupoty juz nie wyrosna. Brawo Panie Majchrowski
      • Gość: mnmrnmmrrrmrrmrm,r Re: Burza wokół konferencji o prawach homoseksual IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 02:25
        Coś ci się biedactwo pomerdało. Nie głosuję na LPR, wyobraź sobie. Tylko że nie
        jestem takim zacietrzewionym glutem jak ty.

Pochowanie tego pajaca Milosza na Skałce - to skandal. Mam nadzieje, że go
        stamtąd przeniosą w końcu, jak wreszcie uda się lewicę na dlugo wykopać na aut.
        Cierpliwości.
        • Gość: monty Re: Burza wokół konferencji o prawach homoseksual IP: *.ipartners.pl 05.01.05, 10:32
          Gość portalu: mnmrnmmrrrmrrmrm,r napisał(a):

> Coś ci się biedactwo pomerdało. Nie głosuję na LPR, wyobraź sobie. Tylko że nie
          > jestem takim zacietrzewionym glutem jak ty.
          >
          > Pochowanie tego pajaca Milosza na Skałce - to skandal. Mam nadzieje, że go
          > stamtąd przeniosą w końcu, jak wreszcie uda się lewicę na dlugo wykopać na aut.
          > Cierpliwości.

Nie, no skądże, nie jesteś zacietrzewionym glutem, ani mru mru. Jesteś
          tolerancyjnym, otwartym, racjonalnym człowiekiem, niemal do rany przyłóż. Wzór
          przyzwoitości i ogłady. Z uznania dla Twojej wielkośći ułożyłem nawet limeryk.
          Specjalnie dla Ciebie:

Pewnien zacietrzewiony idiota
          Każdego uważał za kmiota
          A że był glut
          Z niego jak drut
          Pienił się wszędzie miernota

POzdrawiam
          • Gość: jo limeryk jest na 102! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:27
            Ciekawe, że w tym samym tekście poniżej jest informacja o udostępnieniu sali na
            konferencję organizowaną przez LPR, na której obrzucano błotem wszystkich,
            którzy nie pasują do wzorca Ligi Popleczników Rydzyka. Wtedy nikt się nie
            zastanowił o niewłaściwym wynajmie sali niewłaściwym osobom. Rozumiem, że tylko
            lesbijki, geje, samotne matki, ateiści, maltretowani w rodzinie, molestowani
            lub wyzyskiwani w pracy mają Chrystusowo nadstawiać drugi policzek, bo
            krzewiciele kultu raczej walą na odlew niż cokolwiek nadstawiają.
            Limeryk całkiem całkiem, pozdrowienia dla autora :).
          • Gość: nmrmrmrmrmrmrnnrnr Re: Burza wokół konferencji o prawach homoseksual IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:53
            Fajnie, tylko że pie..sz nie na temat.
        • Gość: bart kochany slodki "zacietrzewiony glucie" IP: *.77.classcom.pl 05.01.05, 12:34
          Ty sobie tez wyobraz, ze ja nie glosowalem nigdy i nie zaglosuje na zadna z
          lewicowych partii, nie trzeba byc lewakiem, zeby byc TOLERANCYJNY, tylko umiec
          sie postawic w miejscu innego czlowieka, sprobowac sobie wyobrazic co ow czuje,
          zajac sie swoimi sprawami a nie poswiecac swojego czasu na wykopywanie tudziez
          wyplewianie innych czy to z kraju czy ze Skalki
          Innych..... POZDRAWIAM!!!
          • Gość: mnrmrnmrrnmrnnrnrn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:00
          • Gość: Bart kochany slodki "zacietrzewiony glucie" IP: *.77.classcom.pl 05.01.05, 13:10
            Och coz za szkoda nawet nie zdazylem przeczytac Twej elokwentnej merytorycznej
            odpowiedzi - chyba moderator nie wytrzymal nowej dawki bluzgow z zapienionego
            r...!
            • Gość: mnrmrnrmnrrnrnmrmm Re: kochany slodki "zacietrzewiony glucie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:05
              Gość portalu: Bart napisał(a):

> Och coz za szkoda nawet nie zdazylem przeczytac Twej elokwentnej merytorycznej
              > odpowiedzi - chyba moderator nie wytrzymal nowej dawki bluzgow z zapienionego
              > r...!

O, a tym razem nie pozdrowiłeś wszystkich poza mną ? bart, opuszczasz się,
              ciućmoku. Swoja drogą : ciekawy masz sposób rozumowania. Nie przeczytałeś, a
              stwierdziłeś, ze moja odpwiedź była "elokwentna" i "merytoryczna".

• Gość: lancet "TOLERANCJA" w teczowych majtkach.. IP: *.telia.com 05.01.05, 16:18
            bart (IP: *.77.classcom.pl) - odpisal "komus"(?)..
            Data: 05.01.2005 12:34

"Ty sobie tez wyobraz, ze ja nie glosowalem nigdy i nie zaglosuje na zadna z
            lewicowych partii"..(...)
            --------------------------------------------------------------------------------

- Zarznij.. A i tak nie wierze i NIE UWIERZE..
            ===============================================================================

"bart" (IP: *.77.classcom.pl) - odpisal "komus"(?)..

... "nie trzeba byc lewakiem, zeby byc TOLERANCYJNY, tylko umiec sie postawic w
            miejscu innego czlowieka, sprobowac sobie wyobrazic co ow czuje"(...)
            --------------------------------------------------------------------------------

- A jednak wyglada na to, iz TRZEBA byc lewakiem by byc "tolerancyjny(M)" - i
            co ma z tym wspolnego - "umiec sie postawic w miejscu innego czlowieka,
            sprobowac sobie wyobrazic co ow czuje"..??

- Uprzejmie zwroce tylko uwage na fakt, iz UCZCIWOSC nie potrzebuje
            TOLERANCJI.. podobnie DOBROC.. PRAWDOMOWNOSC.. UPRZEJMOSC.. BEZINTERESOWNA
            POMOC.. - i cale spectrum innych ODCZUC WYZSZEGO RZEDU..

- Natomiast zebym nie wiem jak "umial sie postawic w miejscu innego czlowieka i
            sprobowal sobie wyobrazic co ow czuje", - to i tak nie znalazlbym w sobie
            tolerancji dla zachowan zagrazajacych zyciu innych(czyli TOLERANCJI dla
            mordercow). Nie znalazlbym w sobie tolerancji np. dla tych, ktorzy demoluja
            pociagi, tramwaje, niszcza lawki w parku czy demoluja klatki schodowe.. nie
            znalazlbym w sobie krzty tolerancji dla tych, ktorzy publicznie oddaja mocz..
            NIGDY nie znalazlbym w sobie krzty TOLERANCJI dla tych ktorzy rabuja starcow
            czy dzieci.
            NIGDY nie znalazlbym w sobie krzty TOLERANCJI dla osobnikow tej samej plci,
            publicznie demonstrujacych swoje sklonnosci i upodobania do wykorzystywania
            cudzej odbytnicy dla zaspokojenia swoich zboczonych zadz seksualnych..

- Jezeli zas to wszystko(i reszta ktorej nie wymienilem..) wymaga TOLERANCJI z
            mojej strony.. to o tym JA sam bede decydowal "kogo".. i "co" bede tolerowal,
            ale nie lewactwo, pedalstwo i wymozdzone durnie ktorym wbito w lby, iz sposobem
            na zycie jest zasada "robtacochceta".
            - Tak jak i JA sam bede decydowal o tym, kogo sobie dobiore za swoje
            towarzystwo, a z kim nie bede chcial utrzymywac ZADNYCH kontaktow.. I to mimo
            popiskiwania i wrzaskow pedalkow i calej reszty tego zboczonego "towarzycha"..

Mozesz sobie "tolerowac" nawet i to, ze ci jakis "postempowiec" bedzie sr..l na
            srodek dywanu w goscinnym pokoju, i twoja to sprawa - tyles wart ile i ten co
            ci nafajda na dywan - ale wara ci od tego, bys ZADAL i ode mnie "TOLERANCJI"
            dla fajdania na srodek dywanu W MOIM POKOJU..
            ================================================================================

"bart" (IP: *.77.classcom.pl) - odpisal "komus"(?)..

(...).."zajac sie swoimi sprawami a nie poswiecac swojego czasu na wykopywanie
            tudziez wyplewianie innych czy to z kraju czy ze Skalki"..

- Jesli to takie niewazne i nie wolno POLAKOWI miec swego pogladu i osadu w
            takich sprawach jak "kosciol na Skalce", to spytaj Zydow dlaczego taki wazny
            byl wrzask wokol Oswiecimia i kwestia klasztoru Karmelitanek czy tez kwestia
            np. sklepow znajdujacych sie ZA BLISKO Oswiecimia (itd..itp..)

lancet

• Gość: Ciekawy. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:27
      • Gość: Tygrys Re: Burza wokół konferencji o prawach homoseksual IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:59
        Czy Majchrowski, Boj-Rzelensky i Miłosz to kołtuni - jeśli tak to zgadzam się.
        Precz ze świętymi krowami!!!
    • Gość: dg Polak i katolik - przypuszczam IP: *.crowley.pl 05.01.05, 01:07
      Tak, kolega "antypedał" to niewątpliwie zwolennik miłości bliźniego, szacunku
      dla osoby ludzkiej oraz naśladowca Chrystusa.
      Miłość bliźniego wprost bucha mu z gęby.
      • Gość: mnrrnmrmrnrmrmrnrm Re: Polak i katolik - przypuszczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 02:26
        No, Bartowi nie tylko bucha, ale i śmierdzi.
    • Gość: kubapowiatowy to jest pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:29
      Ja bardzo przepraszam i przyznaję, że czasami załapanie, co też dr inż. Pytko
      Paweł mógł mieć na myśli nie jest rzeczą łatwą. Niemniej w tym wypadku chyba
      chodziło mu o to, że jak jest „przychylny klimat”, to homoseksualiści i
      bezdomni mnożą się jak króliki i wszędzie ich pełno. A jak jest nieprzychylny,
      to się nie mnożą i chowają po kanałach. A ponieważ taka prawidłowość dotyczy
      wszystkich innych - w tym niewydarzonych polityków - to może warto albo
      całkowicie zabronić radnym wstępu do magistratu, albo przynajmniej poważnie im
      to utrudnić.
      • Gość: norek Re: to jest pomysł IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 10:08
        To nic nie da, przejdą kanałami.
      • Gość: Sofi Re: to jest pomysł IP: *.golebia.clarus.com.pl 05.01.05, 18:54
        faktycznie niegłupi pomysł... gdyby tak z głupotą walczono równie zaciekle, jak
        z "dewiacjami"...
    • Gość: krakowiaczek pitu-pitu tolerancja dla odbytu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 03:29
      oj, nudne już są relacje pani Kuli. Siedzi wyłącznie w tym temacie i wyraźnie
      sympatyzuje z bojówkami homoseksualnymi i wspierającymi je nazifeministkami z
      efki. Za pożyteczny idiotyzm zbiera się dziś laury w polskim dziennikarstwie
      tylko zamyka się sobie drogę do szacunku czytelników o minimum inteligencji. Ot co.
      • Gość: zal mi cie Re: pitu-pitu tolerancja dla odbytu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 04:44
        Istotnie "krakowiaczku" masz chyba minimum inteligencji (albo i jeszcze mniej
        dalibog...) wiec do Ciebie red. Kula nie trafi. Jak mowil moj sp. prof
        matematyki w nowodworku - "blogoslawieni cisi" wiec moze siedz cicho jesli nie
        rozumiesz i czytaj "nasz dziennik" zamiast intenetowego wydania gw.
        • Gość: xyz Re: pitu-pitu tolerancja dla odbytu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:08
          Ojej, to okropne.
          Skoro twój profesor mówił "błogosławieni cisi" to po co się odzywasz?? W końcu
          mówił do Ciebie a nie do krakowiaczka...
        • Gość: ogien PROGEJE - TOLERANCJA DLA WAS A DLA INNYCH POGARDA! IP: 57.66.51.* 05.01.05, 11:22
      • Gość: baba Re: pitu-pitu tolerancja dla odbytu... IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 05.01.05, 09:12
        krakowiaczek ci ja, inteligenca tfu!!ja jest o dobre kilka kilometrow ponizej
        minimum.
        • Gość: krakowiaczek Re: pitu-pitu tolerancja dla odbytu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 01:23
          krakowiaczek ci ja, inteligenca tfu!!ja jest o dobre kilka kilometrow ponizej
          minimum.
          -----------------------------------------------------------------------------
          Dziecino, poucz się gramatyki z łaski swojej i nie imputuj mi tu niejakiej
          "inteligency tfu!!!jej", której w istocie nie posiadam. Furia z jaką się na mnie
          rzuciliście, Drodzy Homonaziści w pełni mnie przekonuje do tego gdzie jest
          zdrowy rozsądek a gdzie tępa ideologia i walenie maczugą. Grzech jest grzechem,
          manipulacja jest manipulacją. Pa !
    • Gość: mac Ach te Krakusy ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:52
      Wsteczniactwo i czarnogród - to sa moje wspomnienia z Krakowa. No może jeszcze
      ta zarozumiałość.

I takiego premiera będziemy mieć za parę miesięcy. Cwaniaka i lawiranta.

Proponuję odgrodzić ten ciemnogród od reszty postępowej Polski i niech tam sobie
      ogłaszają że tam właśnie jest stolica Polski. I tak półgłówków nikt nie słucha.
      No może nie ci normalni.

Słowo dla normalnych Krakowian - przykro mi ale to się nazywa uogólnianie. Taki
      obraz wychodzi na zewnątrz. Wasz interes w tym by to zmienić!
      • Gość: nienormalny Krakus Drogi macu... IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 05.01.05, 10:43
        Może napiszesz, gdzie jest ta postępowa Polska. W tym zatęchłym Krakowie
        zorganizowano marsz homosiów za błogosławieństwem władz samorządowych. Gdzie
        jeszcze się coś takiego w Polsce odbyło: w Warszawie? Poznaniu? w skądinąd
        sympatycznym Wrocawiu czy Gdańsku? może w Klewkach czy w Grójcu? Skąd są
        Giertych i Wrzodak, z Krakowa? A nie pamiętam, aby ktoś od 100 lat ogłaszał, że
        tu jest stolica Polski, co najwyżej Małopolski - i to wystarczy. Może sobie
        przypomisz Sikorowskiego z jego uprzejmą prośbą, aby jednak nie myśleć o
        stolicy w Krakowie. Gdyby, nie daj Boże, stolica znalazła się w Krakowie, to
        wtedy dopiero poznałbyś co znaczy chamstwo i ciemniactwo. Przykro mi, ale
        uogólniać też nie potrafisz. Życzę pozytywnego stosunku do życia i unikania
        przykrości bycia w zacofanym Krakowie. Pozdrowienia
      • Gość: beLLiCoSe ... a ty moze z Postepowej Warszafki jestes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:45
    • Gość: Ted Re: Burza wokół konferencji o prawach homoseksual IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:56
      Tego typu spotkania nie powinny odbywać się w salach urzędu miejskiego. Jeżeli
      ktoś chce się spotykać i rozmawiać na jakis temat, to niech to robi na własny
      koszt.
    • Gość: pas zielono czerwona krata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:20
      Gazeta Wyborcza stala sie organem partii Zielonych.
      W sprzyjajacych okolicznosciach (wspieranych kampania prasowa) moze to byc 10-15% miejsc w
      Sejmie !!!
      "Walka o prawa dla homoseksualistow" jest glownym trickiem tej partii.
      "Zieloni" politycy (z czerwona podszewka) uzyskuja w ten sposob poparcie "Miedzynarodowki
      Homoseksualistow", srodowiska ogromnie wplywowego i swietnie zorganizowanego.
      A jednoczesnie srodowiska hermetycznego (nie kazdy czlowiek jest homoseksualista) i z natury
      niedemokratycznego (homoseksualisci swietnie sie popieraja - nawzajem).
      Narzedziem dzialania "zielonych" sa m.in. prowokacje dzieki ktorym moga oni w
      zaprzyjaznionych gazetach wystawiac cenzurki: kto tym razem zasluzyl na miano "postepowego
      demokraty" a kto nie.
      (Majchrowski, tym razem "zasluzyl")
      Polscy Zieloni ucza sie od swoich niemieckich, holenderskich, francuskich itd. kolegow jak
      organizowac prowokacje.
      Oczywiscie w Krakowie jest wiele sal w ktorych homoseksualisci mogliby odbyc swoja
      konferencje ale nie kazda sala nadaje sie do prowokacji.
      Do prowokacyjnej demonstracji nadaje sie sala magistratu, aula UJ, itp. ale nie nadaje sie do
      tego celu np. sala Teatru Stu.
      Jedno jest pewne - prowokacja w magistracie z pewnoscia nie jest ostatnia.

• Gość: zdrowy Homoseksualisci i lesbijki leczyc sie musza IP: 200.223.16.* 05.01.05, 10:57
      • Gość: Y. Re: Homoseksualisci i lesbijki leczyc sie musza IP: 213.134.132.* 05.01.05, 11:39
        Rotfl. "Homoseksualiści i lesbijki". I tak właśnie to wygląda jak niedouczony
        tępak zaczyna coś tworzyć na forum, bo skoro jest psuedoanonimowy to ma
        świadomość, że mu wolno wszystko, w związku z czym może sobie pisać brednie. Po
        pierwsze lesbijki to właśnie homoseksualistki kretynie, a po drugie z czego
        mają się leczyć? Z homoseksualizmu pewnie co, ty debilu niedouczony?
        • Gość: lekarz Sam jesteś debilem. To kalectwo seksualne IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.01.05, 11:44
          powinno się leczyć. No ale jak wytłumaczysz psychicznie choremu, ze ma się
          leczyć?
          • Gość: Y. Re: Sam jesteś debilem. To kalectwo seksualne... IP: 213.134.132.* 05.01.05, 11:49
            Bez komentarza, ja pierdzielę, skąd się tyle ciemnogrodu bierze w tym kraju?
            Już dawno ustalono ponad wszelką wątpliwość kretynie jeden, że homoseksualizm
            to układ genów. Z tym człowiek się rodzi i zmienić tego nie może. Gejem się
            jest od urodzenia, a w momencie dojrzewania płciowego staje się tego świadomy.
            I choćby chciał to zmienić, choćby chciał się z tego wyleczyć bo mu kretyni
            twojego sortu coś naopowiadają, to nie jest w stanie. Będzie nadal czuć
            fizyczny pociąg do mężczyzn. Analogicznie z kobietami lesbijkami. Więc jak masz
            chrzanić głupoty o rzeczy na temat której nie masz zielonego pojęcia to lepiej
            nic nie mów.
            • Gość: ABACAB Chore układy IP: 193.111.166.* 05.01.05, 12:26
              Niestety chore układy genów też się zdarzają. Leczenie może pomóc częściowo
              albo nawet całkowcie.
            • Gość: Niepostępowy A ZOOFILE?????????????? IP: *.core.net.pl 05.01.05, 12:35
              Nie jestem lekarzem ale z tego co się orientuję, to nie ma dowodów na to, że homoseksualizm ma pochodzenie genetyczne. Czytałem niedawno (2-3 miesiące temu) w prasie, że chyba włoscy naukowcy zauważyli jakiś związek z genami.

Nie chcę mówić arbitralnie czy homoseksualizm to choroba, bo nie czuję się kompetentny by wypowiadać się na ten temat. Nie trzeba jednak kompetencji, by stwierdzić, że to co mówisz jest poprostu głupie i nielogiczne.

Pozwól, że zadam Ci pytanie.
              Od kiedy to geny decydują o tym czy coś jest chorobą czy nie???

Przecież jest wiele chorób o podłożu genetycznym...

CZy gdyby wykazano, że zoofilia lub nekrofilia mają podłoże genetyczne, to też mielibyśmy uznać, że to nie są choroby???
              • Gość: antyhipokryta Re: A ZOOFILE?????????????? IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 12:42
                a jednak uznano ze homoseksualizm to nie choroba. wiec czas zeby to do ciebie
                DOTARLO.
                • Gość: ABACAB Wszyscy "zdrowi", lecz gatunek nie może przeżyć... IP: 193.111.166.* 05.01.05, 12:53
                  Kto uznaje, że homoseksualizm to nie choroba niech odpowie sobie na pytanie czy
                  osoba homoseksualna jest całkowicie "zdrowa" , skoro z powodu swych skłonności
                  nie może mieć potomstwa ? Gdyby wszyscy byli tacy "zdrowi" to gatunek ludzki by
                  zniknął w czasie jednego pokolenia. Życzę zdrowia psychicznego przeinaczaczom
                  rzeczywistości.
                  • Gość: antyhipokryta Re: Wszyscy "zdrowi", lecz gatunek nie może przeż IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 12:57
                    na szczescie dla 'gatunku' ludzie mnoza sie jak kroliki. rozumiem ze jak ktos
                    swiadomie rezygnuje z posiadania potomstwa to jest chory psychicznie?
                  • Gość: kate Re: Wszyscy "zdrowi", lecz gatunek nie może przeż IP: *.sympatico.ca 05.01.05, 16:09
                    Potomstwa nie moze miec osoba nieplodna.Kobita nie moze urodzic( nawet jakby
                    byla lesbijka i do zaplodnienia mogloby dojsc przy pomocy lekarzy)albo facet nie
                    ma odpowiedniej ilosci plemnikow w spermie.Homoseksualizm nie wyklucza braku
                    potomstwa - wiele lesbijek wyk sztuczne zaplodnienie zostaje matkami, wielu
                    homoseksualistow moze zostac dawcami spermy.Wiec jest troche niescislosci w
                    twojej wypowiedzi.
                • Gość: ZOOFIL Jak tolerancja to też dla nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 06.01.05, 13:16
            • Gość: X Re: Sam jesteś debilem. To kalectwo seksualne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:43
              To też stale mówię ,że tych dewiantow nie należy ani leczyć , ani próbować
              leczyć, tylko jako jednostki niebezpieczne wyłapywać i zamykać w strzeżonych
              ośrodkach, żeby nie zagrażały zdrowej tkance społecznej.
      • Gość: Roozen NIESTETY, IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 12:35
        homoseksualisci nie chca sie leczyc, choc ostatnie badania (Spitzer RL, Arch.
        Sexual Behav., 2003) wskazuja, ze znaczny odsetek chorych moze byc wyleczony.
        Nie wolno dac sobie wmowic, ze to jest norma, co nachalnie uczynia srodowiska
        homoseksualistow. Jesli im sie to uda, przyjdzie kolej na inne zaburzenia
    • Gość: krakus [...] IP: 200.223.16.* 05.01.05, 11:02
    • Gość: hhh won geje do holandii IP: 134.220.3.* 05.01.05, 11:20
      • Gość: Y. Re: won geje do holandii - Won chamie do szkoły IP: 213.134.132.* 05.01.05, 11:37
        pasuje?
        • Gość: antypedał [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.01.05, 11:39
          • Gość: Y. Re: idź stąd pedale IP: 213.134.132.* 05.01.05, 11:43
            I co, jedyne co potrafisz napisać ćwoku to "won pedale"?:) Nawet mnie na oczy
            nie widziałeś, ale jazgotać na forum brednie to potrafisz, taki jesteś terefere
            i cool? Heh, co za pajac...
        • Gość: bajusz I znowu kołtuństwo krakowskie IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 05.01.05, 11:41
          Od czasów galicyjskich nic się tu nie zmieniło. Stolica kulturalna Polski???
          Czekam co będzie, jak władzę w Polsce przejmie PO lub LPR. To dopiero
          będą "fajne" klimaty...
          • Gość: krak Bardzo fajne klimaty będą, PRAWOŚĆ I BOGACTWO IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.01.05, 11:45
            tak jak to w Krakowie.
          • Gość: Lidka Miasto Partnerskie. Kabul czy Norymberga ?! IP: *.cybernet.ch 05.01.05, 16:35
            Miasto Partnerskie. Kabul czy Norymberga ?!

Krakow widocznie nie moze sie zdecydowac...
    • Gość: kibic z dala Czy redaktor gazety to homo IP: 5.5R* / *.ocs.mq.edu.au 05.01.05, 11:25
      Biada tym kturzy przyniosa zgorszenie....
    • Gość: 46 PROPONUJĘ WSZYSTKIM TOLERANCYJNYM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:29
      - chwilę refleksji.Wyobraźcie sobie, że jesteście rodzicami nastoletniego
      jedynego syna. Tworzycie normalny dom. Dziecko jest kochane i dopieszczone
      emocjonalnie, czuwacie nad jego prawidłowym rozwojem. Wasz syn stał się jednak
      obiektem zainteresowania jakiegoś sympatycznego pedzia, który gotów jest
      otworzyć przed nim " ciekawe zakamarki życia ." Zakochał się w waszym dziecku. -
      Czy macie nadzieję,że bez wzajemności?? Czy ogarnia was pełna radość?
      • Gość: rodzic kalectwo seksualne też tragedia IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.01.05, 11:40
        nie widze sensu porównania
        • Gość: rodzic nr 2 Re: kalectwo seksualne też tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:47
          Jeśli na naszą seksualność mają wpływ pierwsze doświadczenia ,to trochę sensu w
          tym jest.
      • Gość: Oliveira Ten sympatyczny "pedzio" to też czyjś syn... IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 11:47
        ...i to raczej nie pary homoseksualnej. Może Twój?
        • Gość: 46 Re: Ten sympatyczny "pedzio" to też czyjś syn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:53
          Może? Zastanawiałbym się wtedy, gdzie popełniłem błąd.
      • Gość: ABACAB To właściwy przykład IP: 193.111.166.* 05.01.05, 12:43
        Modne hasła tolerancji są obecnie nadużywane do propagowania zachowań
        sprzecznych z interesem ludzi jako gatunku biologicznego. Sprzeczne są również
        z rzeczywistym interesem chorych jednostek, których właśnie pod
        hasłem "akceptujmy ich jacy są" nie próbuje się przekonać do leczenia. To tak
        jakby komuś z okropnie poharatana twarzą po wypadku zaproponować samą
        akceptację i wmawiać, że operacja plastyczna to bezsens.
        • Gość: miop Re:a skad ty wiesz jaki jest interes gatunku :-PPP IP: *.broker.com.pl 05.01.05, 16:08
    • Gość: krak NIECHCEMY PROPAGOWANIA PEDALSTWA W MIEŚCIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.01.05, 11:37
      _
      • Gość: krak2 NIE CHCEMY PROPAGOWANIA ALTERNATYWNEJ ORTOGRAFII IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 12:30
    • Gość: hetero bez zadęć Ci co walczą z homoseksualizmem nie zdają sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:51
      sprawy z tego,ze są przeżytkami. Kiedyś tak sie odnoszono do praw wyborczych
      kobiet, kiedyś do rozwodów ( teraz nawet kościół je faktycznie akceptuje ) itd
      Świat sie zmienia bez wzgledu na to czy to sie komus podoba czy nie.
      Homoseksualizmu się nie zlikwiduje, tak nas natura ukształtowała nic na to nie
      poradzimy.Nie wolno pozwolić na krzywdzenie innych a to czy nam sie podoba inny
      seks to nie ma znaczenia. Cała ta młodzież wszechpolska to niewyżyte seksualnie
      i zakompleksione oszołomy ( nie mogą ciupciać przed ślubem i mózg im to mąci )
      Lepiej niech idą rowy kopać to przynajmniej troche pożytku z nich będzie.
      • Gość: mrnrmrnrmrmrnrmrmr Re: Ci co walczą z homoseksualizmem nie zdają sob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:16
        Gość portalu: hetero bez zadęć napisał(a):

> sprawy z tego,ze są przeżytkami. Kiedyś tak sie odnoszono do praw wyborczych
        > kobiet, kiedyś do rozwodów ( teraz nawet kościół je faktycznie akceptuje ) itd
        > Świat sie zmienia bez wzgledu na to czy to sie komus podoba czy nie.
        > Homoseksualizmu się nie zlikwiduje, tak nas natura ukształtowała nic na to nie
        > poradzimy.Nie wolno pozwolić na krzywdzenie innych a to czy nam sie podoba inny
        >
        > seks to nie ma znaczenia. Cała ta młodzież wszechpolska to niewyżyte seksualnie
        >
        > i zakompleksione oszołomy ( nie mogą ciupciać przed ślubem i mózg im to mąci )
        > Lepiej niech idą rowy kopać to przynajmniej troche pożytku z nich będzie.

Tajest ... A jak nie to z nagana w łeb w ciemnym lesie, towarzyszu!

Resztę twoich bredni pomijam, bo tytul nadałeś od rzeczy. Nie chodzi o żadna
        walkę z homoseksualizmem, jak byście to chcieli, oszolomy, wmówić wszystkim.
        Chodzi o ochronę praw obywateli i zachowanie odpowiendiej roli władz
        samorządowych. Urząd miasta nie jest od frymarczenia herbem miasta i użyczeniam
        za darmo sali na czyjekolwiek "konferencje". Koniec kropka, socjalistycza gnido.

Politruki z GW już dały rady nareszcie wydukać z siebie, sala prozboczeńcom
        została użyczona za darmo. Teraz\, chałaciarskie gnidy, napisać czy sala dla LPR
        została wynajęta za kasę czy użyczona za darmo, i ma to być napisane jasno !
        Jazda, gnoje! Macie zarobić na swoją michę, a nie odpieprzać fuszerke.

• Gość: uczciwy [...] IP: *.mofnet.gov.pl 05.01.05, 11:56
    • Gość: uczciwy1 [...] IP: *.mofnet.gov.pl 05.01.05, 11:58
      • Gość: calahan Re: pedał to obrzydliwość i odraza IP: *.stacje.agora.pl 05.01.05, 12:08
        niestety zachowania homoseksualne istnieją wsród zwierząd. To zachowania
        przejawiające z jednej strony przewagę a z drugiej uległość. Ale to tylko wśród
        samców - u samić ten problem nie istnieje. A czy homoseksualizm jest normą??? No
        cóż - ja się cieszę, żę jestem hetero. Niektórzy uznają homo za normę jednak nie
        może być normą coś co nie przynosi korzyści dla gatunku. Ja czekam na czasy w
        których lobby zoofili i pedofili karze nam uznać "swoje prawa". Ktoś powie że to
        przecież zboczenia - kiedyś za takie uznawano homoseksualizm. Zmieniają się
        poglądy więc dlaczego wykluczać, że w przyszłości pedofilia nie stanie się normą
        - przecież każdy ma prawo kochać.
    • Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 05.01.05, 12:05
    • Gość: Normalny [...] IP: 195.243.128.* 05.01.05, 12:12
      • Gość: Roozen Re: HOMOSEKSUALIZM NIE POTRZEBA LECZYC TYLKO WYTE IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 12:43
        Uwazam homoseksualizm za zaburzenie, poddajace sie terapii, ale to co ciebie
        dotknelo to powazne schorzenie. Gorzej, bo jesli genetyczne, to trzeba wyleczyc
        (nie wytepic!) cala twoja rodzine.
        • Gość: antyhipokryta Re: HOMOSEKSUALIZM NIE POTRZEBA LECZYC TYLKO WYTE IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 12:55
          to co sobie ty uwazasz akurat nie ma tu nic do rzeczy. wazne jest to co uwazaja
          naukowcy.
      • Gość: fish Re: HOMOSEKSUALIZM NIE POTRZEBA LECZYC TYLKO WYTE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.01.05, 12:55
        Masz racje. Nalezy wytepic. Pozniej mozemy wytepic wszystkich otylych, przeciez
        na chorobach zwiazanych z otyloscia traci cale spoleczenstwo.Potem pijacych i
        palacych, pozniej rudych, potem wszystkich albinosow przerobimy na czarnych
        itd,itd. Nastepnie wszystkich ponad 1,70 skrocic, bo nie pasuja do sredniej
        krajowej. Proponuje zaczac od ciebie, od glowy.
        • Gość: Normalny Re: HOMOSEKSUALIZM NIE POTRZEBA LECZYC TYLKO WYTE IP: 195.243.128.* 05.01.05, 13:08
          Mialem na mysli zjawisko, nie ludzi.
          Tym postepowcom trzeba pokazac,gdzie ich miejsce.
          Mianowicie ok.3000 lat temu w Judei.
          Trzeba ich zmusic,zeby ukrywali sie ze zboczeniem.
          Nie mozna pozwolic,zeby zboczenia seksualne staly
          sie norma.
      • Gość: ABACAB To prowokator - nie odpowiadajmy IP: 193.111.166.* 05.01.05, 12:57
      • Gość: Roozen HOMOSEKSUALIZM MOŻNA LECZYĆ IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 15:07
        homoseksualisci nie chca sie leczyc, choc ostatnie badania (Spitzer RL, Arch.
        Sexual Behav., 2003) wskazuja, ze znaczny odsetek chorych moze byc wyleczony.
        Nie wolno dac sobie wmowic, ze to jest norma, co nachalnie uczynia srodowiska
        homoseksualistow. Jesli im sie to uda, przyjdzie kolej na inne zaburzenia
        • Gość: antyhipokryta Re: HOMOSEKSUALIZM MOŻNA LECZYĆ IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 19:52
          rudowlosi nie chca sie przefarbowywac, choc ostatnie badania wskazuja ze mozna
          z powodzeniem zmienic ich naturalny kolor wlosow. Murzyni nie chca sie stac
          bialymi mimo tego, ze srodki wybielajace skore mozna kupic w aptekach! Skandal
          po prostu. wiadomo, ze wszyscy powinni byc bialymi heteroseksualnymi
          mezczyznami.
          • Gość: Iuow SKĄD TYŚ SIĘ URWAŁ, ŁEBKU? IP: *.block.alestra.net.mx 06.01.05, 10:17
            Tak obserwuje twoje komentarze i mysle, ze brak ci po prostu 5. klepki.
            Klapiesz zupelnie nie majac argumentow. Zawsze taki byles???
            • Gość: antyhipokryta Re: SKĄD TYŚ SIĘ URWAŁ, ŁEBKU? IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 06.01.05, 14:10
              widzisz, ja to samo moge powiedziec o tych ktorym odpowiadam na komentarze.
              dostosowywuje sie do ich poziomu.
    • Gość: Warszawiak BRAwo Kraków! IP: 217.96.29.* 05.01.05, 12:15
      Tak trzymać!
    • Gość: Historyk Kraków: radni przeciwko homoseksualistom IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.01.05, 12:22
      Czy ci ludzie nigdy nie zrozumieją, że skłonność do tej samej płci nie leży to
      w naszym narodowym charakterze? Ani obnoszenie się ze swoimi 'preferencjami'.
      Żyjcie sobie wedle uważania, nikt Wam do łóżek nie wchodzi, ale dajcie innym
      ludziom trochę odetchnąć od opowieści o zboczonym seksie i przykrym
      traktowaniu. Macie szczególne gusta - Wasz problem. Nie muszę o tym codziennie
      czytać...
    • Gość: tolo [...] IP: *.veranet.pl 05.01.05, 12:26
    • Gość: arahat W tym kraju wszystko co ma w nazwie katolickie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 12:38
      jawi sie jako ciemnogrod zapyzialych zaklamancow ktorzy gdyby dali by im
      wladze w imie milosci chrzescijanksiej paliliby na stosach z wielka radoscia w
      secach (?)
    • Gość: Ziuta TOLERANCJA JEST DWUSTRONNA czas się tego nauczyć IP: *.com.pl 05.01.05, 12:38
      • Gość: Roozen ECH ZIUTA, TWOJA LOGIKA SZWANKUJE IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 12:47
        Jesli pederasci toleruja moje zachowania seksualne, to ja mam tolerowac
        ich "praktyki"? Tak to rozumiesz? Poza tym, heteroseksualisci nie urzadzaja
        marszow heteroseksualistow i nie obrzucaja kondomami ludzi wokol. Nie odbywaja
        stosunkow (nazwijmy umownie to stosunkiem) na ulicach. Chcesz, bym to
        tolerowal? W imie czego?
        • Gość: antyhipokryta Re: ECH ZIUTA, TWOJA LOGIKA SZWANKUJE IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 12:54
          kto ci takich bajek naopowiadal? czy urzadzanie marszow jest wyznacznikiem tego
          ze ktos nie powinien byc tolerowany? co z pielegniarkami? czy z procesjami?
          marszami milczenia? po drugie pierwsze slysze zeby ktos odbywal stosunki na
          ulicach i obrzucal ludzi wokol kondomami. chyba ze jestes stalym bywalcem
          takich parad i wiesz lepiej.
          • Gość: Roozen Ty się powinieneś jednak hipokrytą zwać :-) IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 13:07
            • Gość: antyhipokryta a ty uposledzonym umyslowo IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 13:51
              • Gość: Roozen [...] IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 13:53
                • Gość: antyhipokryta bardzo dobrze, wiesz gdzie twoje miejsce IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 05.01.05, 13:56
        • Gość: ~~flox Re: ECH ZIUTA, TWOJA LOGIKA SZWANKUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:23
          Przejedź się, baranie, szlakiem pielgrzymki, zobacz jak wygląda miejsce po
          koncercie grupy rockowej, jedź na mecz z tzw kibolami, itd., itp. Wtedy możemy
          porozmawiać o zachowaniach heteroseksualnych w -przyznaję -niektórych tylko
          przypadkach!
          • Gość: Roozen Ja Cie nie obrzucilem inwektywami, IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 13:26
            homoseksualisto ~~flox.
            • Gość: ~~flox Re: Ja Cie nie obrzucilem inwektywami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:33
              Wyobraź sobie, że nie jestem homo! Szlag mnie jednak trafia, jak czytam, jakie
              bzdury Ty i Tobie podobni wypisujecie! To już nie jest brak tolerancji -to
              fanatyzm w czystej postaci!
              • Gość: Roozen Re: Ja Cie nie obrzucilem inwektywami, IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 13:55
                A niby co takiego napisalem, co by swiadczylo o skrajnym braku tolerancji? Czy
                ty rozumiesz slowo pisane?
                • Gość: ~~flox Re: Ja Cie nie obrzucilem inwektywami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:11
                  -Jesli pederasci toleruja moje zachowania seksualne, to ja mam tolerowac
                  ich "praktyki"? Tak to rozumiesz? Poza tym, heteroseksualisci nie urzadzaja
                  marszow heteroseksualistow i nie obrzucaja kondomami ludzi wokol. Nie odbywaja
                  stosunkow (nazwijmy umownie to stosunkiem) na ulicach. Chcesz, bym to
                  tolerowal? W imie czego?
                  • Gość: Roozen Re: Ja Cie nie obrzucilem inwektywami, IP: *.umcs.lublin.pl 05.01.05, 14:30
                    A czy to wszystko nie ma co roku miejsca w Berlinie?
              • Gość: greg Re: Ja Cie nie obrzucilem inwektywami, IP: *.net.autocom.pl 05.01.05, 16:28
                A propo fanatyzmu - jak rozumiem, homo nie chodzą na koncerty (mecze i pielgrzymki)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka