Gość: Marta IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 13:45 Uwaga blondynki!Zbieramy się 22 lutego o 14 na Rynku Głównym i protestujemy przeciw opowiadaniu kawałów o blondynkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen fleshmob umawiany na otwartym forum - genialne... 11.01.05, 13:53 w dodatku przez przemyślankę w krakowie - świat się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: fleshmob umawiany na otwartym forum - genialn 11.01.05, 13:54 Peteen!!! Nie Przejmuj się,będzie ich tyle że miejsca na Rynku zabraknie i wszystkie wyjadą!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 13:56 Zaraz, zaraz. Albo fleshmob (flashmob?) albo protest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: Fleshmob na Rynku IP: *.crowley.pl 11.01.05, 14:41 Rzeczywiście flashmob to nie protest. A poza tym jest specjalna strona, gdzie można się zarejestrować, jeśli wymyślisz jakiś flashmob, to wiadomość idzie automatycznie do wszystkich zarejestrowanych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 14:52 Ja jestem też tym szczęśliwcem !!!!;o}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
kcbp Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 15:10 Jednak jesteś chamem !!!ale chyba od urodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 17:08 Ja wolę być chamem od urodzenia,od chamem z pochodzenia!!!;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kcbp Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 17:48 longwehicle napisał: > Ja wolę być chamem od urodzenia,od chamem z pochodzenia!!!;o)))) i z pochodzenia i urodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
bibama Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 16:48 czy ktoś ma adres na tą stronkę z fleshmobem? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 22:26 bibama napisał: > czy ktoś ma adres na tą stronkę z fleshmobem? www.flashmob.pl/index.php I tam są też linki do innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Fleshmob na Rynku IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.01.05, 18:22 No dobrze, ale dlaczego nazywasz to "fleshmobem" a nie np. procesją albo nasiadówką (związek równie bliski)? Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Fleshmob na Rynku 11.01.05, 18:40 Czepiacie sie blondynki :) Mozna pomylic fleshmob (flashmob) z protestem i manifestacja, zdarza sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Fleshmob na Rynku IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 12.01.05, 07:10 Mam pytanie-jestem blondynka ale tleniona. Czy tez moge przyjsc? Jezeli tak, to zaraz rozwiesze informujace plakaty. Nie znam dobrze angielskiego, czy dobrze rozumiem, ze bedziemy cos sprzatac? Jesli tak to przyniose swoj wlasny "mop". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rude-a dziewczynka Od razu widac, ze to blondynka pisała..hehe IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izoold Re: Od razu widac, ze to blondynka pisała..hehe IP: *.crowley.pl 17.01.05, 12:40 No i co, będzie ten fleshmob??? Dajcie wiadomość! Odpowiedz Link Zgłoś