Dodaj do ulubionych

Nowy MAŁYSZ - gra

15.01.05, 19:29
Drzewiej, jak Małysz z podium nie schodził rozpowszechniona była taka prosta gra do skoków. Zwana była potocznie małyszomanią.
Nie posiadacie wiedzy czy aby gdzieś takowej nowej wersji nie można by zciągnąć. Tak mi się przypomniało jak dzisiał w Austrii dłuuugo latali, a ja chciałem im pomóc kursorem.
Dodam, że oczywiście płacić nie lubię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bola Re: Nowy MAŁYSZ - gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:37
      Za dziekuje kowal konia nie podkuje.
    • nnike Re: Nowy MAŁYSZ - gra 16.01.05, 00:05
      Spróbuj przeszukać www.staregry.pl
    • Gość: cyberghost Re: Nowy MAŁYSZ - gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:40
      Zapewne chodzi Ci o Deluxe Ski Jump :) Tak sie sklada ze mam najnowsza....(a przynajmniej nowsza niz wspominana) wersje tej gierki. Spakowana zajmuje ok 3mb. Jesli chcesz to Ci podesle...ale wpisujac w googlach "dsj" znajdzie Ci dziesiatki stron z ktorych mozesz ta gierkę zassać (oczywiście w wersji demo :) ) a craczek to juz inna kwestja :)
      • zielonki Re: Ja tak tylko 16.01.05, 22:53
        pytałem, bo nudno tu było wczoraj. A gra faktycznie bardzo mnie relaksowała, a teraz już wiem, że nazywała się DSJ. I jest v.3.

Ale widać Małyszowi POMOGŁO!!!
        • Gość: norma Re: Ja tak tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:47
          dzisiaj też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka