Dodaj do ulubionych

dziewczyny wierze w was:]

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:25
Pisze bo mam taki problem maly...pokomplikowalo mi sie troche w zyciu(to wszystko przez męska dume:] )w sobote studniowka i... no wlasnie nie mam z kim isc a samemu glupio ...wiec dziewczyny wierze w Was. W skrocie piszac szukam dziewczyny(nie za stara nie za mloda rocznik:82-89, z okolic krakowa, przydalo by sie zeby mowic potrafiła, moze nawet ładna byc):] NIe bede pisal ze jestem piekny leniwy i wspanialy bo nikt nie uwierzy. Mam nadzieje ze ktoras z Was nie ma co robic w sobote i...
Ps chyba nawet ja nie wierze ze to moze sie udac ale wiem ze Jestescie wspaniale:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dochodzeniówka obywatelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:30
      przedzial wieku 16-23? pogięło was? a bilety kupiliście dla dwojga aby?
      cos sciemniacie, albo juz trenujecie gorzałe przed zabawą -wstyd!
      • Gość: janosik Re: obywatelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:36
        nie bardzo rozumiem ale rocznikowo mam 19:)
      • ruczaj.x Re: obywatelu! 27.01.05, 16:36
        > przedzial wieku 16-23? pogięło was? a bilety kupiliście dla dwojga aby?
        > cos sciemniacie, albo juz trenujecie gorzałe przed zabawą -wstyd!
        eh, czepiasz się...
        młody jest bardzo elastyczny :D
        • Gość: dochodzeniówka Re: obywatelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:39
          16 za młoda, a 23 tp dla niego Matuzalem!
          jak fiks musi być elastyczny, skoro sie kapnął, że nie ma partnerki na 2 dni
          przed studniówką.
          • Gość: janosik Re: obywatelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:46
            partnerka byla ale komplikacje wystapily:P
            ...23 stara dla mnie?? to tylko 4 lata:)
            • ruczaj.x Re: obywatelu! 27.01.05, 16:50
              no niby 19-23 to tylko 4 lata, ale za to jakie lata :D
              • Gość: janosik Re: obywatelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:34
                ale ja bardzo staro wygladam;]
    • Gość: janosik Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:18
      co jest dziewczyny...? tak na ulicy zaczepiac to troche glupio...czekam:]
      • Gość: ondraszek Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:21
        i myślałeś,że w 2 godziny będziesz miał 100 zgłoszęń? zwlaszcza, żes
        niezalogowany i niby do kogo maja pisać?
    • istna Re: dziewczyny wierze w was:] 27.01.05, 18:24
      Ale my w Ciebie nie wierzymy:P
      A właściwie to nie MY, tylko ONE, bo ja już jestem, cytuję, ZA STARA.
      • qwint Re: dziewczyny wierze w was:] 27.01.05, 18:27
        eeeee chlop jest w potrzebie!! potrzebuje laski na "gwalt"hahaha a wy mu nie
        pomagacie. choc fakt granice wieku ma dosc duze;) zycze powodzenia
        ps. nastepnym razem zacznij szukac wczesniej;)
        • Gość: janosik Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:33
          ...jak bym przyszedl z dziewczyna co na z 25 lat to by chyba troche dziwne bylo(za stara dla mnie tzn za stara na studniowke):]
          ...dziewczyne mialem ale byla klótnia rodzinna...;)
          • istna Re: dziewczyny wierze w was:] 27.01.05, 18:36
            Nie ma sprawy, Ty dla mnie też za smarkaty:)
            Ale pozdrawiam i powodzenia. Ja idę się położyć do trumny i czekać na śmierć:)))
            • Gość: janosik Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:46
              ja za smarkaty?? nie widzialas mnie dziewczyno:P moze cos do jedzenia przyniescalbo robaczki jakies:]
              juz to widze ja z bukiecikiem i normalnie wszystkie laski czekaja tylko :]
              ps kolega dal mi podobno dobra rade:"tirowka i przy okazji ocenny bedziesz mial lepsze...":]
              • istna Re: dziewczyny wierze w was:] 27.01.05, 18:51
                A przyjdziesz do mnie z bukietem? I naprawedę Ci nie przeszkadza, że mam 75
                lat? O jakiś Ty słodki:-*
                • Gość: janosik Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:00
                  75?:] to napewno doswiadczona jestes bardzo. Jak dla mnie wspaniale:]
                  a to ze jestem slodki to ostatnio czesto slysze no i ze zboczony jeszcze:]
                  Ps moja babcia chyba tyle ma:]
                • Gość: Kasica Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.pool.mediaWays.net 27.01.05, 20:52
                  a ja to samo sobie pomyslalam, taka jestem stara - juz na studniowke nie pojde
                  • Gość: janosik Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:58
                    co wy dziewczyny? robicie z niczego problem...a problem to mam ja jutro bede musial wyrywac laski na ulicy:] moze jakies rady:]?
                    • istna Re: dziewczyny wierze w was:] 27.01.05, 23:30
                      Poraaadzisz sobie:)
          • qwint Re: dziewczyny wierze w was:] 27.01.05, 18:36
            chlope czy czeba cie uczyc?? wysuplaj z kieszeni pare drobnych qp bukiet i
            przepros:) cgyba ze to przez nia to co innego:( 25 lat za stara?? no co ty!!
            zrobilbys furrore!! takiw sa fajne!! bo mlodszych nie polecam;) jeszcze raz
            powodzenia!!
    • k_madame Re: dziewczyny wierze w was:] 28.01.05, 09:35
      i jak idą poszukiwania??A wogóle gdzie ta 100dniówka??Ja się jeszcze łapię
      wiekowo,chociaż ledwo ledwo;)
      • Gość: janosik Re: dziewczyny wierze w was:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:32
        krótko pisząc dupa a nawet WIELKA DUPA
        ...w cuda raczej nie wierze limit glupiego szczescia na ten miesiac sie
        wyczerpal wiec juz chyba nic(nikt) mnie nie uratuje:/ ale jak by co:
        jan_osik86@wp.pl
        fuck

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka